Neprozraď mě, Simone

Neprozraď mě, Simone https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171512/neprozrad-me-simone-171512.jpg 4 23 3

Královna romantiky série

< 8. díl >

Věčná sbírka série

8. díl

Camfield série

132. díl

Kasia dobře ví, že se její rodiče brali z veliké lásky. Proto je zděšena, když jí otec chce vybrat ženicha sám. Rozhodne se mu dokázat, že se uživí sama, a pak už ji otec nebude nutit k sňatku s někým, o koho příliš nestojí. Přijme místo vychovatelky na zámku Dreghorne. Nezastraší ji ani skutečnost, že s jejím svěřencem Simonem, synovcem vévody z Dreghorneu, zatím žádný vychovatel nic nesvedl. Vévoda unaven rušným životem v Londýně a přílišnou pozorností vypočítavých krásek se vrací na zámek. Jeho první setkání s novou vychovatelkou je opravdu neobvyklé.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

The Daredevil Duke , 1996


více info...

Přidat komentář

elis1ě
06.08.2022 3 z 5

Víc, než romantická linka je popsán vztah mladé hrdinky s problémovým dítětem. Simon byl na můj vkus příliš důvěřivý, děti totiž nejsou hloupé a nevěří každé pohádce. Od příběhu jsem ale nečekala víc, než jednoduchou zábavu na odpoledne, takže jsem spokojená

NathalieVerdun
24.02.2022 2 z 5

Náhodou sa mi dostala do rúk táto tenučká knižočka a za chvíľku bola prečítaná. Ako všetky cartlandovky, aj táto je neskutočne naivná. Ale stavia na dobrých základoch - tie motívy by sa dali pekne rozviť. Takto si pripadám len, akoby som čítala značne okresanú verziu nejakej vcelku fajn knihy. Keď sa povznesiem nad zase jednu slečinku čo utiekla z domu kvôli nanútenému manželstvu, vojvodu, ktorý sa zázračne dokázal zamilovať, hoc práve zanevrel na krásky zo spoločnosti, ...samozrejme nesmel chýbať ani únos a statočný záchranca. Simonove lotrovinky však tomuto dielku dodávajú na šmrnci.
Ah, ešte jedna vec - spomenula vôbec niekedy autorka, ako vlastne tá úžasná Kasia vyzerá, okrem toho, že je celkom isto krásna, vlastne tá najkrajšia a najcnostnejšia zo všetkých? (Odpoveď znie nie - pre tých čo by to náhodou nevedeli :-D )


reader.007
15.01.2016 2 z 5

Další hrdinka které se nelíbí vyhlídka na sjednaný sňatek a tak práskne do bot. A i této štěstí přeje, takže jí osud přihraje do cesty trucovitého předškoláka a jeho pohledného poručníka který, znuděn všemi těmi krásnými a zhýralými milenkami, se právě rozhodl už na věky věků sekat latinu. Jako bývalému vojákovi by mu určitě dělalo větší radost, kdyby mohl dobývat půvaby své zaměstnankyně o něco déle, ale ani hrdina červené knihovny nemůže mít všechno a tak se bude muset spokojit jen s jejím milionářským původem. Chudák... Jedno oko nemůže zůstat suché nad jeho smutným osudem.