Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem

Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403478/mid_bytosti-prirody-a-leceni-zeme-zivot-1Nd-403478.jpg 5 22 10

Margot Ruis nabízí v této knize pohledy do světa, neviditelného většině lidí z našeho kulturního prostředí: Komunikuje s vodními bytostmi, elfy, dévami stromů a jinými postavami. Kromě mnoha milých setkání nám popisuje i jejich naléhavé volání jiného světa: Chybný technologický a společenský rozvoj poslední doby přivodil jemnohmotnému prostředí naší Země utrpení, a ohrožuje postupně i život nás samotných. K léčení „Matky Země“ může každý z nás přispět vědomějším životem, orientovaným nikoliv na „mít“, ale „být“, a láskou k přírodě, k jejím bytostem i k sobě navzájem.... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Naturwesen und Erdheilung , 2011


více info...

Přidat komentář

ŠafránkaFénix
09.03.2024 5 z 5

Autorka s velkou láskou vypráví o přírodních bytostech, které má schopnost vidět a mluvit s nimi. Ve všech slovech je cítit láska a úcta k přírodě. Měla jsem tu možnost se s touto paní potkat a mluvit s ní, velmi si toho cením. Je to velmi milá a moudrá žena.

HelenBarbora
25.09.2023 5 z 5

Smutná fakta plná naděje, každý by si ji měl přečíst.


KITT
03.11.2022 5 z 5

Jak tuto knihu hodnotit? Dal jsem jí pět hvězdiček, protože si to zaslouží. Je to nádherná kniha, která je velmi hezky psaná a velmi dobře čtivá. Nezaměřoval bych se zde na to, zda je pravda, že autorka mluví s lesními bytostmi, vílami apod. Důležitý je obsah knihy, a to, že příroda je na tom opravdu velmi špatně. Jsou tam psány věci, které si ani neuvědomujeme, jaký dopad mají na přírodu kolem. Opravdu krásná kniha, u které je potřeba se zamyslet. Tu knihu by si měl přečíst každý. Mně se velmi líbila a považuji ji za jednu z nejkrásnějších knih, které jsem četl.

knizninadsenec
10.02.2020 5 z 5

Kniha je velmi hezky napsaná, je v ní mnohé, co vás zavede k zamyšlení a možná i změníte něco ve svém životě. Líbila se mi, krásně psané.

MOu598
01.07.2019 3 z 5

Nevěřím na dévy, elfy, skřítky, tak jak je vidí a mluví o nic autorka.
Věřím v souvislost, v to, že jsme součástí přírody a pokud se nezmění náš přístup k ní, zničíme se.
Věřím, že nám vadí mobilní signály, extenzivní zemědělství, přetechnizovanost, rychlé cestování, atd., atd.
Bojím se o přírodu, bojím se o nás. Nejsem si jistá, zda nás zachrání poztivní vysílání směrem k jinohmotným bytostem a OM.
Knížka je pro mne z půlky blbost, z půlky potřebné varování a memento.
Citát:
"Potkají se dvě planety. Jedna z nich vypadá poněkud zdrchaně a vyčerpaně. Ta druhá se jí ptá: Jakpaj se máš? Ta pocuchaná odpoví: Nic moc, mám HOMO SAPIENS. Druhá ji utěšuje: Taky jsem je kdysi měla, to přejde."

dawson321
30.06.2019 2 z 5

Tato ezoterická kniha mě bohužel moc neoslovila ... ztotožňuji se s tím, že je potřeba "léčit" přírodu, ale dévy mi nic neříkají...

812kopretina
24.04.2019 5 z 5

(y) naproto úchvatná kniha, svým obsahem, krásně se čte.

Guepp
31.01.2018 4 z 5

Souhlasim s myslenkou, ze nic, co mame kolem sebe, bychom nemeli brat jako samozrejmost. Ani vodu, vzduch, ohen, zemi a vsechny bytosti, ktere ji obyvaji. ÓM, óm, óm!

pegginka13
30.09.2015 5 z 5

Velmi vzácná kniha.Myslím,že knihu by si měl každý přečíst.Vřele doporučuji.

Makropulos
31.07.2015 4 z 5

Obě autorčiny knihy mi hodně daly. Pomohly mi pochopit moje pocity v přírodě.

Kniha Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce34x
Chystám se číst24x
Chci si koupit14x
dalších seznamech4x