Být blíž

Být blíž https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516313/bmid_byt-bliz-oDn-516313.jpg 4 4 3

Původně jsem knížku čtení na každý den vůbec psát nechtěla. Měla jsem ale takový neodbytný dojem, že mi Bůh naznačuje, abych to přeci jenom zkusila. Trochu jsem vzdorovala, ale pak jsem se rozhodla. Drze jsem Bohu řekla, že teda jo, ale bez jeho nápadů to nedám, takže na ně čekám. A potom jsem se nestačila divit. Servíroval mi nápady jak na stříbrném podnose, tak, abych je stačila zpracovávat. Tolik jsem se s Bohem poznala! Byla to velká škola důvěry. Teď můžete sami posoudit, jak se nám to povedlo. Každý měsíc má své téma, každý den krátkou úvahu. Mým cílem bylo být blíž. Sama sobě, mým milovaným a samozřejmě Bohu...... celý text

Přidat komentář

mirekvostry
05.01.2024 5 z 5

Kniha člověka zláká už svým provedením. Na první pohled působí příjemně a krásně, na druhý, když ji prolistujete, ještě líp. Textíky a úvahy jsou milé, chytré, často i humorné, ale hlavě ze života. Odnášíte si z nich pocit, že vám autorka rozumí, možná dokonce, že s vámi bydlí, protože vás zná jak své boty. A taky odcházíte s námětem na zamyšlení, s poučením, s nápadem nebo prostě jen s dobrým pocitem.
A pozor, vůbec to není kniha jen pro ženy - já jsem ji manželce koupil hlavně proto, abych si ji četl sám.

lidunka1
20.08.2023 4 z 5

Jsou to krátká zamyšlení na každý den a každý měsíc má ještě společné téma např. vděčnost, slavení, jídlo. Moc milé hladivé texty, potrava pro duši.


helenah
17.05.2023 5 z 5

Milé a povzbudivé čtení - milé tak, jak to paní Pinknerová umí. Navíc jsou v knize krásné něžné obrázky Markéty Müllerové, jedno téma na každý měsíc, krátký text na každý den... Je fajn začít den s hrnečkem čaje a kapitolou z této krásné knížky. Děkuji za ni a doporučuji.

Kniha Být blíž je v

Právě čtených4x
Přečtených4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x