Byl jsem knězem

Byl jsem knězem https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91395/byl-jsem-knezem-91395.jpg 4 6 3

Skutečná tvář katolické církve. Příhody popsané v knize jsou pravdivé, i když se některým mohou zdát šokující a neuvěřitelné. Autor své vlastní prožitky a názory doplnil relacemi očitých svědků a jejich komentáři.

Přidat komentář

jeany23
31.10.2021 4 z 5

Nevím, jak je na tom mravnostně církev v jiných státech, ale i kdyby byla pravdivá jen půlka knihy, i tak je to docela síla... Vadilo mi ale velké množství tiskových chyb, dokonce jedna stránka úplně chyběla, takže knížka působila jako když je splácaná na koleně, a to mi trochu kazilo zážitek ze čtení. Obsah jinak rozhodně stojí za pozornost.

fes
09.04.2020 4 z 5

Osobní svědectví římskokatolického ex-kněze o chorobné prohnilosti katolické církve. Velmi realitistické a velmi drsné.
Moci a majetku chtivost, sexuální zvrhlost, pohrdání věřícími, alkoholismus, homosexualita a pedofilie...
Autor fundovaně na řadě článků víry dokládá, že základ civilizačně zhoubné amorálnosti kněží spočívá ve zrůdné církevní věrouce, a bylo tomu tak od počátku církve dokonce už před císařem Konstantinem, od kdy církev postupně uzurpuje mocenský monopol, vymýšlí své učení a kam dosáhne, tam svými lžemi a věroučným zastrašováním zneužívá a zotročuje lidstvo.
I problematiky znalý jedinec nachází stále nové a nové doklady o tom, jak se tato prohnilost týká prakticky všech církevních hodnostářů.


bubka
31.07.2018

velmi přesvědčivá

Štítky knihy

katolická církev

Autorovy knížky

2003  70%Byl jsem knězem

Kniha Byl jsem knězem je v

Přečtených8x
Knihotéce5x
Chystám se číst5x