Bůh otec: cesta k Božímu srdci

Bůh otec: cesta k Božímu srdci https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363924/bmid_buh-otec-Uez-363924.jpg 4 7 2

Poznej Boha jako svého Otce Bůh sám sebe označuje mnoha různými slovy. Jedno z nich je překvapivě osobní: Otec. To je úžasné… a zároveň problematické. Nemáte totiž jiného Ježíše nebo jiného Ducha svatého. Máte ale jiného otce – a zkušenost s ním má vliv na to, jak chápete Boha. To může mít vážné důsledky. Pokřivený obraz Otce vám může znemožnit přístup ke klíčovým zdrojům, které vám Otec nabízí. Dave Patty vám ukáže, jaké kroky můžete učinit k tomu, abyste zakusili hlubokou proměnu a mohli čerpat ze zdrojů, které vám Bůh Otec nabízí.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství

Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Father God. Daring to Draw Near , 2016


více info...

Přidat komentář

honajz
22.08.2022 3 z 5

Kniha je psaná stylem, který mi moc nevyhovuje a nevyhovoval - je určená spíše lidem, kteří se k Bohu propracovávají vědeckou a logickou cestou. Obsahuje totiž spoustu tabulek, testů, tabulek... aby čtenář sám sebe ohodnotil, nakolik dokáže přijmout, nebo nepřijmout otcovský vztah, a co pro to dělat, aby se jej naučil nějak mít. Kromě toho se v knize nacházejí různé příběhy týkající se otcovství a vztahů dětí a otců, a potom ještě vědecké poznatky o tom, že děti vyrůstající i s otcem (kluci i holky) mají pak v životě méně problémů, jsou soběstačnější a často empatičtější. Na nějakých 200 stran časem poněkud nudné čtivo. Ale jak jsem psal, nejsem cílovka, a jinému čtenáři, který podobný přístup preferuje, může kniha dát víc či hodně.

heliiinka
26.07.2019 5 z 5

Kniha je plná příběhů jiných lidí a je jich tolik, že nevadí, že se nenajdete ve všech. To se mi moc líbilo. Dave Patty pojmenovává věci, kterých si často jsme vědomi, jen potřebujeme, aby je někdo jasně identifikoval a poradil, co s nimi.
Kniha se mi líbila a něco mi něco dala. I když čtivá tedy nebyla a mnohdy jsem se musela nutit, abych ji otevřela.


Štítky knihy

náboženství Bůh, Hospodin

Autorovy knížky

Dave Patty
americká, 1961
2017  89%Bůh otec: cesta k Božímu srdci

Kniha Bůh otec: cesta k Božímu srdci je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x