Budějcký 4ky

Budějcký 4ky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437062/budejcky-4kyxeNrEp-gZT-.jpg 4 5 2

Jak podtitul „Bedekr echtovních osvěžoven jihočeské metropole“ napovídá, „Budějcký 4ky“ jsou reportážní cyklus zaměřený na lidové hospody v městě, kde by chtěl chodit do knajpy každý. Celý seriál je spjat s dvouměsíčníkem Milk & Honey, poprvé se v něm 4ky objevily na začátku roku 2016 v 8. čísle, (zatím) poslední díl byl publikován na konci roku 2019 v čísle 33.... celý text

Přidat komentář

Marduk
09.03.2024 5 z 5

Nápad popsat tyhle staré putyky je chvályhodný, bohužel jsem se ale o jednotlivých hospodách moc nedozvěděl. Vlastně si přečtěte něco málo o první hospodě a o těch ostatních se dozvíte v podstatě to samé v bledě modrým. Jelikož jsem také z Budějc a popsané hostince mám celkem v malíku, tak bych se dokázal rozepsat víc :-))

2892
08.11.2020 5 z 5

Rozhodně zajímavá kniha psaná osobitým stylem dua mladých autorů. Kdo má rád klasické pivnice a dokáže v nich najít (kromě zlatavého moku) i trochu té romantiky, vychutnat si jejich nenapodobitelnou atmosféru a ocenit snahu štamgastů i majitelů o zpříjemnění chvilek určených k relaxaci, měl by si tuto knihu přečíst. Pro Budějcké milovníky piva by měla být povinnou četbou :) Rozhodně se nebudete při čtení nudit a dozvíte se mnoho zákulisních informací z vašich hospůdek. Navíc, až budete o detailech z této knihy před kamarády u stolu hovořit, tak budete za sečtělého borce!


Autoři knihy

Ricardo Picante
česká, 1988
Cyril Nováček
česká, 1984

Kniha Budějcký 4ky je v

Přečtených5x
Doporučených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x