Buď in!

Buď in! https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91296/bud-in-91296.jpg 3 10 2

Humorný manuál pro ty, kteří chtějí být za každých okolností "in". Orientaci v této náročné disciplíně usnadňují názorná schémata. Autor slibuje magickou proměnu stydlivých remcalů v "pány svých vlastních mandlí". K tomu je potřeba dodržovat frajerská pravidla. Mimořádně důležité je například deváté pravidlo: holky jsou taky lidi! Kluci jsou frajeři - ale někteří víc než jiní... celý text

Literatura světová Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Cool Guide , 2002


více info...

Přidat komentář

Verrrunka
04.04.2014 4 z 5

Opravdu zábavná knížka, jen si nejsem jistá, jestli měla být tak zábavná. Jedná se o příručku pro dospívající chlapce, jak si zařídit pokoj (nejlépe vymalovat na černo, aby nebyly vidět mouchy), jak chodit nakupovat s matkou a především, jak zvládnout holky. Protože jak zní podtitulek- Holky jsou taky lidi… :-D Pro frajery od 13 let… :)

Dep8
03.01.2013 1 z 5

Opravdu zábavná knížka, jen si nejsem jistá, jestli měla být tak zábavná. Jedná se o příručku pro dospívající chlapce, jak si zařídit pokoj (nejlépe vymalovat na černo, aby nebyly vidět mouchy), jak chodit nakupovat s matkou a především, jak zvládnout holky. Protože jak zní podtitulek - Holky jsou taky lidi… :D Pro frajery od 13ti let… :)


Autorovy knížky

Jamie Rix
anglická
2004  64%Buď in!

Kniha Buď in! je v

Přečtených12x
Knihotéce7x