Britská kočka

Britská kočka https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20531/mid_britska-kocka-N6o-20531.jpg 5 7 2

Příručka je nepostradatelným návodem a zdrojem informací pro každého stávajícího i budoucího majitele britské kočky. Získáte rady ohledně koupě kotěte (u kterého chovatele? kocoura či kočku?), jeho uvedení do nového domova, výchovy a výuky hygienickým návykům, výběru vhodného příslušenství (pelíšek, hračky, toaleta, vodítko...). Dozvíte se vše o rutinní i speciální péči: plnohodnotná strava a krmení, péče o vzhled (koupání, česání, stříhání drápků), zdravotní péče (příznaky onemocnění, typické problémy). Obsáhlé kapitoly se zaměřují na výklad barvové genetiky a přesný popis různých barevných verzí, v nichž se britská kočka chová (jednobarevné a želvovinové kočky, tabby a stříbřité tabby, particolours a colourpoints, kouřové a závojové kočky) - včetně seznamu barev. Nechybí přesný popis plemenného standardu, slovníček souvisejících odborných pojmů a seznam důležitých kontaktních adres na chovatelské organizace a kluby. Kniha je bohatě ilustrována množstvím poutavých barevných fotografií.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Příroda, zvířata

Vydáno: , Rebo
Originální název:

Brits korthaar


více info...

Přidat komentář

stanza
11.05.2018 5 z 5

Protože jsme se nedávno stali majiteli britského kocourka, pořídili jsme si i tuto pěknou knihu která je určitě pomocníkem nejen pro začínající chovatele.)))))
Ps: i náš kocourek se kočce na obálce náramně podobá...

kattyV
27.02.2013 5 z 5

Tato kniha nemůže v mé knihovně chybět. Všímáte si, jak je kočka na obálce podobná té naší? I když naše Kája je ještě lépe živená :))))


Štítky knihy

kočky příručky

Autorovy další knížky

Esther Verhoef Verhallen
nizozemská, 1968
2008  94%Britská kočka
2002  77%Border kolie
2004  97%Velká encyklopedie koček
2010  77%Jack Russell teriér
1997  88%Encyklopedie psů

Kniha Britská kočka je v

Přečtených13x
Doporučených1x
Knihotéce14x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x