Čarodějova dcera

Čarodějova dcera https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38840/carodejova-dcera-38840.jpg 3 57 9

Sherbrookeovi série

< 10. díl >

Ryder Sherbrooke najde téměř ubité dítě v jedné uličce a vezme je domů. Když holčička konečně promluví, není schopna říci ani jak se jmenuje, a tak ji pojmenují Rosalind de La Fontaine. Během své první společenské sezóny v Londýně roku 1835 se seznámí s Nicholasem Vailem, sedmým hrabětem z Mountjoy, který právě přicestoval z Makaa, a stanou se z nich nerozluční přátelé. Jejich vztah nabude novou intenzitu, když naleznou mystickou knihu psanou šifrou, které rozumí jedině Rosalind, a ukazuje se, že ona je jediným klíčem ke starobylé záhadě.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Wizard´s Daughter , 2007


více info...

Přidat komentář

Pokus-omyl
29.08.2023

Nejhorší kniha co jsem kdy četla. Hrozná slátanina

Terry-ne
07.05.2020 1 z 5

Líčení příběhu je zmatečné. Orientace se drží dost obtížně. Čověk musí přijímat, co se odehrává bez otázek (prostě se to tak stalo), jak se u knížky neudrží, jelikož mu nebude dávat smysl.


MartinaPri
03.08.2018 1 z 5

Pár knih od C. Coulter jsem již přečetla, vždy to byla oddychovka, kterou jsem v tu chvíli vyhledávala, ale toto... Zbytečně zdlouhavé a již dost přitažené za vlasy. Druhá polovina knížky je pro mě děs.

Jája92
16.02.2018 4 z 5

Není to nejlepší kniha autorky , ale ani nejhorší. Četla se dobře.

Terisek99
10.02.2018 3 z 5

Krásná kniha. I když párkrát bych přetočila stránky. =D

havrmoni
22.06.2016 3 z 5

Zas tak strašné to nebylo. Asi bych jí nezařadila do této série,ale úplně samostatně jako fantasy knihu. I když víc jak půlka je normální romance s duchy (u Sherbrookeu normální věc) a mystično. Pak ten kousek o Koli a v ní,to byla fantasy,tady souhlasím,že to bylo divné a hodně všehochuti. Bez toho bych se obešla. Tajemno kolem nich a to,že jsou čarodějové,minulost jejich rodů a její zapomenuté vzpomínky by úplně stačili.

miruska1
23.04.2014 5 z 5

Pekna rozpravka

PomněnkaPrvní
11.09.2013

Tato kniha je desátou v sérii a musím říct, že jsme ji dočetla jen kvůli tomu, že existuje ještě poslední, jedenáctý díl, který také mám nachystaný ke čtení. Ale jak jsem si u poslední knihy (Hluboko v srdci) této série četla komentář modranky (velice mě pobavil i vyděsil), tak se obávám, že u toho budu trpět a možná ani nedočtu. Ale nyní k Čarodějově dceři. Autorka si jakoby vycucala z prstu děsný blábol plný draků a čarodějů. Obdivuhodná je snad jen její fantazie, protože jak na toto přišla... Skoro to na mě působilo, jako by se něčím sjela a pak měla dost bláznivý sen, který nám v této knize vyložila. Romantiky nula, erotiky trošku, místy humor, ale nejvíc nudy a divných popisů fantasy světa. Buď jsem si z otupělosti nad touto knihou nevšimla, ale co takhle vysvětlit postavu Nicholasova sluhy Li Pa, nebo prozradit čtenářům, kdo po Nicholasovi vystřelil? A Nicholas klidně místo z Macaa mohl přicestovat z Měsíce, protože o zemi, kde prožil převážnou část svého života, se nedočtete vůbec nic.

Lenka79
01.09.2012 3 z 5

Tohle je spíše fantasy či pohádka o čarodějích než-li historická romance.