Bratrstvo krve (Souborné vydání)

Bratrstvo krve (Souborné vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515122/bmid_bratrstvo-krve-souborne-vydani-best-eqI-515122.jpg 5 36 3

Dávné legendy, které o nich kolovaly v různých civilizacích, nelhaly. Možná, že kdysi byli lidmi, ale změnili se. Změnili se natolik, že jako lidé už jenom vypadají. Říkají si Bratrstvo krve. Vyvolení, kteří se živí lidskou krví. Nikdy se však k sobě nechovali jako bratři. Desítky klanů spolu po tisíciletí bojovaly o moc a vládu nad lidmi, jejich územím a říšemi, jež vznikaly a zanikaly podle toho, jak ve své skryté válce vítězily jednotlivé klany. Dlouho se považovali za nejmocnější bytosti na světě. Jenže svět, který znali, byl jen malou součástí vesmíru. Z jeho nekonečných dálek se vynořili kartani, jimž se jejich vlastní svět zdál malý a kteří se rozhodli ovládnout planetu Zemi a její obyvatele zotročit. Invaze se cizincům podařila. Měli vyspělou technologii a zbraně, které ty lidské stonásobně předčily. Jenže svět, jejž ovládli, už své vládce měl. A ti se, narozdíl od lidí, tak lehce podrobit nenechali… Dnes už kultovní série Bratrstvo krve se po sérii dotisků dočkala souborného vydání všech pěti knih. Vydejte se do světa humoru, akce a hrdinů, kteří se stali fenoménem české fantastiky. Jan Bezzemek, Gerhard, Petra, Veronika, Kateřina a další legendární postavy v jednom mohutném svazku.... celý text

Přidat komentář

dpxcz
dnes 5 z 5

Bratrstvo krve, tímhle začal fenomén Kotleta, a i proto jsem si nyní přečetl souborné vydání všech pěti knížek z této série a nelituju ani času, ani peněz, které jsem za knihu vydal. A ještě se znova pustím do komiksu.

slasherko
07.11.2023 5 z 5

Tak som si to prečítal druhý krát. Za mňa úvodná trilógia a Vlci za 5* ale Stalingrad u mňa ani na druhý krát nefungoval a dal by som mu 3*, ale ten koniec je za 5*

Som sktlratka romantik :)


Verresa
04.07.2023 5 z 5

Tak jsem konečně dočetla souborné vydání bratrstvo krve. To je tak, když poprosíte chlapa, že máte chuť na nějaké fantasy šmrcnuté postapem a šokovaně dostanete tohle. Eh s tříletým prckem to nebylo vůbec lehké, ale nakonec jsem se začetla a pak to šlo ráz na ráz.

Miluju upíry, vlkodlaky, spoustu prolité krve a bitvy všeho druhu. Co jiného než, že veškeré klany si šli po krku? A ještě do toho se Vám naserou blbý emzáci a podrobují si všechno? No do prdelky s nima ! Slušně řečeno, ale na Jana Bezzemka a jeho slovník nemám ani náhodou .

Zamilovala jsem si ho hned, jak jinak za tu dobu měl Jan zkušenosti ve všech oblastech nejen v boji, sexu a ženách obecně. Nakonec i on měl svou Petru, která mu stála vždy po jeho boku a pomáhala mu jak mohla. Samozřejmě ona byla drsná a sledovat jak rostla jako upírka bylo super.

Jenže já se modlila jak šílená, aby mi nezabil nikdo Gerharda, velkého Radegasta . Tolik nadávek co jsem měla během celé knihy by nešlo spočítat, asi jako těch kulek, co všude lítaly.

A neskutečně mě nasralo, co se stalo s Verou. Měla jsem chuť tam vlítnout, dát jí pár ran pěsti a urvat Kateřině hlavu.

Bohužel, je to trochu delší, protože je třeba se u tohoto více vypsat . Cesta Bezzemka a Gerharda byla neskutečně zábavná a bavilo mě sledovat jak nakopavaji emzakum ty jejich mrňavý zadnice .

Za sebe to doporučuju jako oddychovku. Každý si tam najde to své. Já našla všechno jak zábavu, sex, oblíbené postavy, pohodu, bitvy tak historii klanu. Byla jsem hodně spokojená.

Autorovy další knížky

František Kotleta (p)
česká, 1979
2016  83%Spad
2014  78%Příliš dlouhá swingers party
2010  84%Hustej nářez
2017  87%Poločas rozpadu
2020  85%Operace Thümmel

Kniha Bratrstvo krve (Souborné vydání) je v

Právě čtených2x
Přečtených38x
Doporučených2x
Knihotéce44x
Chystám se číst10x
Chci si koupit20x
dalších seznamech1x