Milenec jen můj

kniha od:

Milenec jen můj https://www.databazeknih.cz/https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89597/bmid_milenec-jen-muj-CvA-89597.jpg 4.5 685
Koupit Koupit eknihu Bazar

Upírské Bratrstvo černé dýky se rozrůstá o dalšího bojovníka. John Matthew musel urazit dlouhou cestu, než byl nalezen mezi lidmi, kteří nepoznali jeho upírskou podstatu, stejně jako si jí nebyl vědom on sám. Nikdo však nezná ani jeho minulost, ani jeho pravou identitu. Osobní msta zavede Johna do nejzuřivějších bojů. A když se jeho spolubojovnice Xhexania ocitne v ohrožení, vkládá do jejího osvobození celé srdce. Xhex, kterou John přitahuje, však nechce podlehnout citům, protože právě ztratila milence, ale osud ukáže, je jejich spojení nevyhnutelné.... celý text

Série:

Komentáře 61 Recenze 4

miruska1
miruska1
08.08.2023 5 z 5

Moc pěkný. Je fajn, že se v knize rozvíjí i příběhy dalších postav. Jsem zvědavá na Daria.

LilluLong
LilluLong
02.04.2022 4 z 5

Príbehy sa rozvetvujú ako siete pavúka , pribúdajú nove postavy, kniha nie je zlá, vie zaujať ibaže pre mna sa zda veeelmi zdĺhavá, opisovaná pasáž ktorá by mohla byt na 2-3 stránkach je tu rozpísana na 15-20 stran :) za mna 3,5*

moma08
moma08
22.01.2022 4 z 5

Spokojenost, děj byl fajn, četlo se to velice dobře...

petraj30
petraj30
25.08.2021 5 z 5

Tak si myslím, že Johnovi to štěstí musel přát každý. Na tento díl jsem čekala hodně dlouho a vůbec jsem se nenudila, byla to paráda. Xhex trošku vyměkla, ale abych pravdu řekla, tak se mi líbila víc, byla trochu lidštější a přístupnější. Strašně se těším na další díly. Je to vážně úžasná série a moc se mi líbí, jak je v každé knize dáván prostor i jiným párům a dalším příběhům.

Karoli282
Karoli282
17.04.2021 5 z 5

Skvělý díl. Johnovi jsem dlouho přála, ať se dá konečně dohromady s Xhex a tady jsem se dočkala. Vedlejší dějové linky se mi líbily, hlavně ty s Qhuinnnem, Blayem a Saxtonem. Rovnou se vrhám na pokračování. Všem doporučuji.

Petraj365
Petraj365
01.12.2020 5 z 5

Já ty knížky miluju. Stále se tam něco děje. Je to z pohledu spousty lidí a je to super

karin4338
karin4338
28.11.2020 5 z 5

Krásne spojenie Johna a Xhex a veľmi vkusne zapojené príbehy z minulosti.
Opäť super :)

Saraken
Saraken
08.10.2020 5 z 5

Neskutocna seria ... len cakam kedy bude dalsia cast ;)

johana3160
johana3160
27.09.2020 4 z 5

(SPOILER) Prekvapeni!!! Po dilech, kdy jsem mela chut cteckou hodit o zed, protoze me to akorat rozcilovalo, prisel dil, ktery me bavil. Moc jsem se na Johns tesila uz od zacatku, kdyz se objevil. Sice se opakuje myslenka, chlapa, ktereho vzrusuje biti sve milenky, opakuje se pro me rozcilujici rozdeleni dejovych linii, prerusovani pribehu v blbych momentech, ale konecne me vice mene vsechny dejove linky bavily a konecne byla kniha opravdu vice mene o tech dvou co mela. Xhex na muj vkus trochu moc zmekla, ale to uz dela s lidmi laska. Prej:oD k cemu mam zasadni vyhrady je komunikace Johna a Xhex, ano da se naucit prstova abeceda za par chvilek. Ale dokazete si predstavit (klidne i jen hlasem) kazde slovo hlaskovat? Uz jsem si driv vsimla par autorcinych zaseku co se znakovky tyce, chapu ze to potrebovala vyresit, ale tohle uz je fakt pritazene za vlasy. To uz ho rovnou mohla “vylecit”... Zajimava byla Dariova linka o zrozeni Xhex. I kdyz mozna cele to bylo jen o nafukovani pribehu a honeni pismenek. Ale za to se nezlobim.
Takze... kniha me mile prekvapila, ale bohuzel na 5* to nebylo.

MonaLisa42
MonaLisa42
10.07.2020 4 z 5

Kniha je čtivá, napínavá a nakonec i rozkošně romantická.
Na příběh o Johnovi a Xhex musel být snad každý -už delší dobu- zvědavý. Konečně se čtenář dozvídá o jejich ošklivé minulosti a poznává je blíže. Kdo by si jenom představil, že Xhex může být i citlivá a křehká (představit si ji v šatech je úžasné). John na druhou stranu není jenom milý a příjemný chlapec-muž, ale i tvrdý, rozhodný a odhodlaný bojovník. Autorka prostě umí upoutat čtenáře a vtáhnout ho do děje.
Moc ráda bych knize dala plný počet hvězdiček, ale bohužel to nejde. Musím přiznat, že mi začátek přišel zdlouhavý a trochu mi vadil veliký počet vedlejších dějových linií, které se stále střídaly (Blay, Qhuinn, Darius, Lash, Payne, Eliah,...) až teprve na konci je vidět jejich propojení. Od začátku série mi hlodá v hlavě, jestli jsou Darius a John jedná a táž osoba...no uvidím jestli se to v budoucnu objasní.
Jinak se jedná o velice pěknou knihu. Děkuji!!!

Szekynka
Szekynka
25.06.2020 5 z 5

(SPOILER) Musím říct, že na příběh Johnna jsem se těšila už od dob, co se poprvé setkali v klubu. John má podle mě jeden z nejlepších charakterů a byla jsem opravdu ráda, že jsem se dočkala jeho příběhu ????. Co se týče Xhex o té se určitě nedá říct, že je to křehká kopretinka, vlastně je všechno jen ne křehká ????, ale naštěstí protiklady se přitahují. ????

Tušila jsem, že jejich příběh bude bomba a sem ráda, že jsem se nespletla. Já budu asi vždycky dojatá z toho, když si chlap jde za svým, aniž by očekával, že vůbec může uspět. Johnova láska k Xhex a nezdolná vůle získat jí zpátky mě opravdu okouzlila. Moc se mi líbílo, jak autorka provázala příběh Daria a narození Xhex, sladkou třešničkou bylo, když se Xhex shledá se svojí maminkou, to se opravdu povedlo. Všechny knihy ze série mají podobný styl, ale tato mi přišla, že lehce vybočila a odstřelila knihu výš než ostatní.

Pavbat
Pavbat
23.02.2020 5 z 5

Úžasná serie

Zomy
Zomy
15.02.2020 5 z 5

Vůbec nechápu, jak tohle autorka dokázala. Čtu 7. díl a říkám si, že si dám od Bratrstva na chvíli oddech a sáhnu po něčem veselejším, méně temném, méně obsáhlém,... Ale jakmile dočtu knížku, nedá mi to a pokračuju dalším dílem. To, jak jsou jednotliví hrdinové popracovaní, a zároveň jak se jednotlivé příběhy prolínají, mě nepřestává udivovat.

U Johna je skvěle vykreslený jeho vývoj. Úplně ho vidím před proměnou, drobného, ustrašeného, toužícího po něze a bezpečí. A pak se s bezmezným obdivem zamiluje do drsňačky Xhex, dostane pár ran osudu a už to jede :-)

Tereza.Fait
Tereza.Fait
07.02.2020 5 z 5

Johna a Xhex mam rada! Sice me postavy obcas stvou, ze si veci nereknou na rovinu (John s Xhex jsou hned za Butchem a Marisou, vede Phury s Cormii ????), ale takovy uz proste jsou a nebylo by o cem psat, ze? A ja pro happy endy proste ctu, takze proti tomu vuubec nic nemam.

Calla2002
Calla2002
27.01.2020 5 z 5

Tenhle díl zbožňuju, protože zbožňuju Johna i Xhex a spolu jsou nejlepší xd popravdě, na tenhle díl jsem se klepala od ty doby, co se na ní John podíval a Xhex ho odvedla kvůli bouchačce. Bylo jasný, že ti dva, budou mít úžasný příběh, a byla, je, to pravda.

havrmoni
havrmoni
12.01.2020 4 z 5

Líbí se mi to, jen je to moc natahované. Jako Darius, to jim to nesecvaklo?? A dojde k tomu vůbec? Protože to, že já to vím a oni ne, mě spíš rozčiluje.

Renatapek
Renatapek
04.11.2019 5 z 5

A konečně, osmý díl ze serie Bratrstvo černé dýky a můj nejoblíbenější hrdina John Matthew. Němý, drsný slaďoušek. Konečně se více dozvíme i o něm. Střípky informací sbíráme už od druhého dílu. I John má svá temná tajemství. Od prvního pohledu na ni, miluje ženu, která rozhodně není křehká květinka. Miluje jí i když ani nedoufá, že by byla naděje, že ona bude jeho náklonost opětovat a nebo, že mají naději na společnou budoucnost.

LucijeT
LucijeT
29.10.2019 4 z 5

John je pro mě jouda a jako jouda se i projevil, závěrečný zápas byla Xheh zraněná jen kvůli jeho hlouposti a on se pak ještě vlastně smíří s její smrtí.. hm... v dané situaci mě happy end dost šokoval. Nicméně se to hezky četlo, jen John není můj favorit no... no a tak vzhůru za dalším dílem, už se těším. Trochu mě znepokojuje stvořitelka, která nám nějak zhasíná a všichni na ní nějak zapomínají.. jsem upřímně zvědavá jak to bude pokračovat

TomuVer
TomuVer
05.10.2019 5 z 5

SKVELÉ. Johna a Xhex ako párik milujem. A ak sa zamyslím nad tým,že v minulom živote ( ako Darius) jej vlastne pomohol na svet a ona ho,pri ich prvom stretnutí,brala ako chlapčeka pred premenou... Autorka stúpa stále o level vyššie. Klobúk dole pred sériou BDB.

denniys
denniys
26.12.2018 4 z 5

pořád ta samá poměrně vysoká úroveň, pořád stejné postavy s podobnými příběhy, pořád stejně osudové lásky, pořád dobré flashbacky do minulosti, pořád ještě bratry neodložím a jdu číst dál..

trynitrix
trynitrix
20.09.2018 4 z 5

Tak na Johna jsem se snad těšila už od začátku jak to sním bude a jak to dopadne pak i s Xehn takže opět super :-)

veveronka
veveronka
10.03.2018 5 z 5

Super,jako vždy přečtené jedním dechem

Evka3814
Evka3814
10.03.2018 5 z 5

Na tento díl jsem se moc těšila a nezklamal. Fandila jsem J&X po tom čím si prošli. Překvapili mě další postavy a jsem zvědavá co se z toho vyvine,supeeer:)))

misak94
misak94
01.01.2018 5 z 5

Kniha je naprosto úžasná. Zpočátku jsem si nedovedla představit, proč jsou zde celé pasáže ze života Daria a když se na konci vše spojilo doslova mi to vyrazilo dech. John je další oblíbenec, jeho příběh je úžasný a doslova jsem se nemohla odtrhnout. Knihu jsem odkládala prakticky jen kvůli spánku :)

Lkova
Lkova
19.09.2017 5 z 5

Knihu jsem četla až dnes, v podstatě jsem ji ani "neodkládala", už před lety jsem ji totiž odhodila s přesvědčením, že se mi líbit nebude. Boy, was I wrong.
John i Xhex jsou oba bojovníci, to se mi líbí asi nejvíc. Xhex není ta ženská postava, která by se chtěla stát hrdinkou někdy v průběhu knihy. To ne, Xhex je totiž hrdinka už od začátku, drsná mašina, ta se ničeho nebojí. Jenže pak je s Johnem sama a v tu chvíli je prostě krotká jak beránek... i když to nepřizná. "Musím ti říct tři slova. Johne Matthewe... já jsem strašně blbá. To jsou hádám čtyři slova, co?" A John zase není ten hrdina, který by jí něco zakazoval. Protože ví, že by to na ni neplatilo! Tak bojuje po jejím boku, no já taju, holky. Jasných 5.

kacaaba
kacaaba
18.07.2017 5 z 5

Tak tento díl se mi líbil víc než předchozí. Líbili se mi vedlejší příběhy a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat...

Charmedka
Charmedka
02.06.2017 4 z 5

Kniha se četla jedna radost, i když má přes šest set stran, zvládla jsem ji přečíst za necelé tři dny. Přesto tento díl společně s předchozím považuji za slabší. Možná je to i tím, že John nepatří mezi moje nejoblíbenější postavy. I když je tu již za dospělého muže a bojovníka, stále v něm vidím spíše malého kluka.

75terka
75terka
29.05.2017 4 z 5

Nakonec příjemné překvapení :) Netušila jsem, že mě příběh Johna a Xhex tak dostane. Chvílemi jsem ale kroutila hlavou nad trochu nepochopitelnými částmi knihy. Ale jak už znám konce této série nakonec se vše vysvětlilo a já zůstala opravdu spokojena.

Etule
Etule
05.05.2017 4 z 5

V tomhle díle přestal být John klukem a stal se mužem. Vázaným mužem. Ze začátku jsem si myslela, že vsuvky v podobě vyprávění Daria (k němuž se nedokážu vyjádřit bez emocí), mě budou rušit, ale nakonec tomu tak nebylo. Naopak to celému příběhu, celé té přitažlivosti dalo smysl. Osud, že? :)
V tomhle díle šlo Bratrstvo lehce do pozadí, což na mě kupodivu působilo příznivým dojmem. Líbilo se mi, že se do popředí se dostal John a jeho přátelé. Hlavně samozřejmě Qhuinn a Blay. Konečně se tady projevilo to jiskření mezi nimi. A taky to že to rozhodně není jednostranné, že? :) Jsem ráda, že se do hry vrátil Tohrment, očividně konečně plnohodnotně.
No co si budeme nalhávat, už se nemůžu dočkat knihy, kde budou hlavní postavami Qhuinn a Blay. :3

cukrovka
cukrovka
02.04.2017 5 z 5

Ani další díl nezklamal. Xhex a John se k sobě hodí. On respektuje, že ona je bojovnice, a Xhex si nechá od Johna pomoci. I když zde bylo opět víc příběhů a všechny mě zaujaly. Nejvíc ale Blay a Qhuinn. Už se těším na jejich ne tak tradiční příběh.

Adriana21
Adriana21
22.03.2017 5 z 5

Na díl s Johnem a Xhex jsem byla opravdu zvědavá, protože Johnova postava se mi líbila a měla jsem ji velice ráda, proto jsem byla zvědavá, co si pro něj spisovatelka v tomto díle připravila. A bylo to zase super :)

Mellisek
Mellisek
21.11.2016 4 z 5

Na tento díl jsem se hodně těšila protože mi postava Johna přišla úžasná už od samého počátku kdy se John objevil. No příběh s Xhex byl takový jaký jsem si myslela. :-) Ale mohu říct že mě opravdu více zaujalo jak se to bude vyvíjet mezi Q. a B. :-D O nich kniha co koukám na sérii nebude :-D

Malinali
Malinali
30.08.2016 5 z 5

Boží!!! Nemám co dodat. Moc mě to bavilo! Jako každý díl této série...

Fizulka71
Fizulka71
01.08.2016 4 z 5

Xhex a John jsou asi ta nejnepravděpodobnější dvojice, kterou bych očekávala. Nicméně právě proto se k sobě tolik hodí. Tento díl se mi opět moc líbil.

kik68
kik68
16.07.2016 5 z 5

Tenhle díl miluji. Hrozně jsem se na něj těšila a vůbec mě nezklamal.

ewisek22
ewisek22
22.08.2015 4 z 5

Xhex byla má oblíbená postava, takže jsem se na tento díl dost těšila. Vůbec nejlepší scéna v té knize je, jak John hledá V Lashově domě unesenou Xhex...stojí vedle sebe, ale John Xhex nevidí, páč ji Lash obestřel nějakým kouzlem...no můžu říct, že i pár slziček mi ukáplo:)) Dávám 4 hvězdičky, páč k dokonalosti mi cosi nepojmenovaného chybělo:) Jooo a už se nemůžu dočkati dílu s Qhuinem...

marcela6183
marcela6183
18.08.2015 4 z 5

Pořád neveřím tomu, co čtu. A pořád si nejsem jistá, jestli je to o Johnovi a Xhex nebo o duševním dospívání tří upířích mláďat, z nichž jeden mlíčňák se uvázal na starší babu (s čímž mimochhodem nemám problém, ale autorka asi jo).
Jelikož Johnův lajtmotiv je tady od prvního dílu a bylo nutné jej posunout dál, přišel tenhle díl. Nepůsobí na mne jako něco, co by se autorce psalo lehce. Spíš mám dojem, že trpěla víc, jak obě hlavní postavy dohromady. Chtěla napsat přesvědčivou knihu o silné ženě a silném muži. A napsala nepřesvědčený pokus o dvou hledajících se charakterech, které na sebe tak nějak slepě narazily. Řemeslně tomu není co vytknout, ale tápu myšenkově. Nejspíš pro roztříštěnost do tolika knih. Mám příběh téhle dvojice ráda, ale pozitivní dojem jsem si odnesla z Lashova vývoje a Qhuinnova dozrávání.
Leze to ze mne jak z chlupaté deky (podobně jako asi z autorky) - takže je to čtyřka.

A zůstává ještě jedna otázka: kdy už konečně vyleze z Johnovy hlavy Darius?

Ewiczka_areebah
Ewiczka_areebah
15.08.2015 4 z 5

Napínavé, skvělé...TAhle kniha se mi vážně moc líbila:)

angelbooks
angelbooks
27.06.2015 5 z 5

O Johnovi a Xhex už jsem dlouho přemýšlela, jestli je mám/či nemám číst. Nakonec zvítězilo mám a já bych nikdy nevrátila čas strávený nad touto knihou.
Občas bych teda Xhex nejradši domluvila a ke konci bych Johna přetáhla tou knihou po hlavě :D, ale díky tomu, jak se chovali to pro mě bylo ještě lepší :).
Jediný co mi tam vadilo, byli některé chvíle s Qhuinnem. Na jeho díl se těším a zároveň netěším.

hrubik
hrubik
27.02.2015 5 z 5

Na příběh Johna a Xhex jsem se hrozně těšila. A nezklamal mě ani náhodou. Pro mě to byl jeden z nejlepších dílů Bratrstva vůbec.

upíři erotika

J. R. Ward (p)
americká, 1969
2010  86%Milenec z temnot
2010  91%Probuzený milenec
2014  89%Král
2010  90%Milenec z věčnosti
2013  91%Vytoužený milenec

Kniha Milenec jen můj je v

Právě čtených6x
Přečtených1 143x