Touha

Touha https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458302/bmid_touha-yjd-458302.jpg 3 288 69

Bratři Steelové série

1. díl >

Mladou právničku Jade Robertsovou opustil ženich v den svatby. Ponížení ji pálí, a tak hledá útěchu na coloradském ranči své nejlepší kamarádky Marjorie Steelové. Vůbec nečeká, že ji začne přitahovat Marjoriin zamlklý, odtažitý bratr Talon. Jakmile ji navíc nádherný kovboj políbí, je Jade ztracená… Talon Steel je zlomený, hluboce raněný muž. Nikdy se plně nezotavil z následků hrozného trýznění a mučení, kterému byl vystaven v dětství, a tak žije jen ze dne na den a bere si od žen, co mu samy nabízejí. Na oplátku jim nic nevrací. Ovšem jen do chvíle, kdy mu do života vtrhne Jade. Je krásná, milá a štědrá a jeho touha po ní se změní v posedlost – až se Talon začne bát, že tak silnou touhu nedokáže nikdy uhasit. Mezi oběma milenci zahoří spalující vášeň… ale Talona i Jade pronásledují dlouho pohřbená tajemství a je možné, že je nakonec rozdělí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Craving , 2016


více info...

Přidat komentář

MAU256
02.03.2024 3 z 5

Začalo to nevině, ale pak se mi to četlo těžce, protože mám tři děti a tohle, co prožil Talon, by nemělo prožít žádné dítě. No a ten konec? Samozřejmě vás to naláká na další díl, no a jelikož chci vědět, jak to všechno dopadne, tak se určitě do dalšího dílu také pustím.

IrenaMikerová
02.02.2024 3 z 5

Celá tahle série je napínavá a dobrá, ale překladatelka by zasloužila vyhazov za to jak knihu přečíčovala. Jinak si myslím, že to není pro slabší povahy. Já sama nezvládám dobře téma znásilnění a kort na dětech, takže se mi četlo vážně těžce. Hodněkrát se mi stalo, že jsem musela knihu odložit a rozdejchat to. Ale příběh je hodně zajímavý hlavně záhada kolem Talona.


Peťula91
07.11.2023 3 z 5

Knížka napsána poměrně čtivě se zajímavým dějem. Závěr vás nutí si přečíst další díl. Ale jak už zaznělo v komentářích níže, se tu neustále dokola opakují stejná slova, což mi dost vadilo.

havrmoni
02.11.2023 3 z 5

Nijak zvlášť mě to neohromilo, ale zajímá mě Talon a co bylo,bude dál.

Dalgiona
28.10.2023 5 z 5

Knížka se velmi dobře četla a pokud má někdo rád romantiku, říznutou erotikou a tajemstvím, je to přesně to pravé, navíc konec skutečně navnadil na pokračování. Už se těším na další díl.

oresvo
15.10.2023 4 z 5

Celkem jsem váhala. Nakonec mě Mamka přesvědčila abych to zkusila. Z knížky mám rozporuplné emoce.
Četlo se to velmi dobře, zápletka je v celku zajímavá. I když zneužívání dětí je něco co velmi špatně snáším. Je tu ale záhada , kterou je potřeba rozlousknout. Erotické scény by byly fajn kdyby neříkali číča. To mě trochu vadí. Ale půjdu i do druhého dílu. Chci vědet co je tam za tu záhadu o které se nemluví.

Knihomol_ka
10.09.2023 3 z 5

Já se teda docela dost ostýchala kvůli nízkému hodnocení prvního dílu. Jsem nakonec ráda, že jsem se do příběhu pustila.

Na začátek musím říct, že jsem od knihy čekala něco jiného. Anotace nám říká opravdu jiný příběh než v knize máme. Co se týče hlavních postav, tak Jade je sympatická ženská a vůbec mi nevadilo. Líbilo se mi jak se staví k věcem.

Co se týče Talona, tak to byl jiný oříšek. Pořád jsem si říkala co se mu asi tak mohlo stát, že se tak chová. No později jsem litovala toho, že to vím. Snad poprvé čtu, že hlavní hrdina bojuje se svými démony. Jako malý kluk si prošel peklem, a když říkám peklem, tak opravdu tím nejhorším. Dokonce jsem u toho brečela a byla to síla číst. Je opravdu hnusný si představit, že tyto věci se doopravdy dějí dětem a ne jen holčičkám, ale i chlapcům.

Co se týče pikantních scén, tak ty byly za mě strašný a občas jsem je upřímně přeskočila. Jde o to, že ten překlad byl opravdu katastrofa. To snad překládal google překladač ne ? To se nedalo číst. Opravdu ne. Scén je tam opravdu dost za co bych byla jindy vděčná, ale musí být dobře napsaný a přeloženy. (Viz Smetana nebo číča se mi tak vryli do paměti, že to z hlavy už asi nedostanu)

Příběh se mi tedy líbil. Knize dávám 3.5 protože mi tak pár věci chybělo. Ale hned se jdu vrhnout na další díl, jelikož mě opravdu zajímá co se bude dít dál.

Jeanine8
31.08.2023 2 z 5

Na můj vkus přečíčováno, do dalších dílů nejdu.

petraLI
17.08.2023 2 z 5

Tento druh příběhu mi nic moc neříká, ale řekla jsem si... proč to nezkusit? Takže mám přečteno a musím říct, že jsem zklamaná. Příběh je na můj vkus uspěchaný, ani hlavní postavy mi nejsou příliš sympatické. Navíc autorčin styl psaní mi bohužel přijde amatérský.

ClariceL.
14.08.2023 3 z 5

Jako dárek jsem hledala něco podobné padesáti odstínům a výhodně jsem koupila celou sérii. Obálky taky pěkné. No když jsem doma listovala, tak víte co? Já jsem se styděla ji darovat. No samozřejmě jsem si o volnu eroticky početla. Téma zajímavé, komplikované, jsou tam překvapivé a dramatické zvraty. První díl je takový seznamovací, další dva odkrývají víc a víc tajemství sourozenců. Je to erotický román, takže tam máme sexu plno, ale celkem vás to přestane bavit, jak četností, tak tím, že je to pořád stejné. Talon má určité potřeby, tak se to ani jinak psát nedá. Já mám radši to napětí, oťukávání, erotické dusno a pak... Ale žánrově bych to nehanila, tak hrrr na to. Průměrně dobré.

Lavina
10.07.2023 4 z 5

Mě se kniha moc líbila.Po přečtení recenzí jsem čekala brak,ale tohle mělo příběh i napětí.Sexu trochu hodně,ale v tomto žánru ok.Hned jdu na druhý díl,neboť konec vlastně není koncem...

Terka18
13.06.2023 1 z 5

Bohužel podle anotace jsem si představovala jiný příběh. Ne sex hned tak ze začátku a mimo to nic moc děj ani pořádné seznámeni s hrdiny. Erotika od prvních stránek, ale já potřebuji v knihách víc.

Annkag
03.06.2023 3 z 5

Já naštěstí patřím k lidem kteří to porno v písmenkách až tak nebere (i když jo,zasmála jsem se nad některými pasážemi),já jsem víceméně vnímala samotný příběh a i když už tuším kdo patřil k těm třem bastardům (jinak je nazvat nelze) jsem zvědavá jak se to vyvrbí a co bude následovat.

sssimkova
26.03.2023 odpad!

To byl děs. Anotace vypadala tak dobře, člověk se těšil na příběh, kombinace vojáka co přijel ze zámoří, co má komplikovanou minulost, jedno bolavé srdce pro svatbě, co neproběhla... Tady má fakt plusové body jen ta zápletka s dětstvím hlavního hrdiny, jinak jejich vztah hrůza, charakter postav (byl tam vůbec vykreslený?) hrůza, s*x scény, taky hrůza. Kdyby hlavní hrdince tak stály bradavky, jak celé tři série popisuje, asi by jí upadly... Dala jsem všechny tři díly, ale jen proto, že mě zajímala zápletka s Talonovým mladím.

Aleen
18.02.2023 2 z 5

Spojler
Ta líbačka hned na začátku mě fakt překvapila. Snad by se to i četlo dobře (mělo to všechny atributy žánru: podlamování kolen, hroty bradavek...), ale mohla toho být tak půlka. Strašně moc času totiž zabralo sáhodlouhé líčení krásy všech protagonistů. Fakt jsem byla schopná pochopit hned, že jsou NESKUTEČNĚ NÁDHERNÍ, a nemuselo se mi to neustále omílat. Dál mě celkem zasekávalo využívání krkolomných výrazů typu: chtěl být drobtem na jejím rtu. Drobtem? Fakt?!?! A dál již to bylo jen horší... Řekněte, kdo vymyslel používání výrazů ze zvířecí říše pro genitálie? Pták, ještě snad, ale číča? V dnešní době by se snad mělo říkat Sphynx, ne? A ještě jedna věc: aby byla čtenářka této kategorie knih spokojená, kolikrát musí číča vybuchnout v orgasmu?

Eva_Skala99
13.02.2023 4 z 5

Skvělá série! Čtivě napsáno, dobrá zápletka, okořeněné sexem, romantika také nechybí. Jediné co bych vytkla a bohužel dávám i dolů hodnocení je český překlad, kdy se používají výrazy jako "kotě" a "číča" pomalu v každé kapitole. Ruší to celkový efekt a je to velká škoda, jinak bych dala knize plný počet.
Doporučuji!

a.klestikova
08.01.2023 3 z 5

Až na stupidní názvy pro pohlavní orgány dobrý!

Makyt
23.11.2022 3 z 5

Tak tedy... spíš než erotická literatura je to pořádná detektivka, rozhodně čtu dál, protože mě zajímá Talonův příběh, ale!!! Totálně se odprostit od překladu, sexuální scény možná radši úplně přeskočit a paní překladatelka by se měla přeorientovat minimálně typem literatury, jestli ne radši úplně změnit profesi.

Palus
12.10.2022 odpad!

Jak zde již zaznělo, obálka knihy fakt hezká...Zbytek nehodnotím, není co!

Knihom_olka_
02.08.2022 3 z 5

Dávám 3,5
Na tuhle knížku jsem se opravdu těšila a měla jsem dojem, že vzhledem k anotaci a popisu, to bude dostatečně dobrá eroťárna. Takové to: "Neurazí, ale nenadchne." Bohužel tohle bylo lehce horší.
Celý příběh mi přišel hrozně nezáživný a takový o ničem. A do toho mi vadilo absurdní chování hlavní hrdinky, která se mohla přetrhnout, aby hlavního hrdinu potěšila. A možná, že se autorka snažila hlavního hrdinu popsat jako nedostupného sexy kovboje s temným tajemstvím, místo toho jí vznikl chlap, který docela ujde, ale je dost na hlavu. I přesto jsem si ke knize překvapivě vypěstovala alespoň nějaký vztah, ale možná je to spíše zvědavost, jak příběh bude pokračovat.
Naopak musím alespoň trochu vyzdvihnout čtivost a napětí.
Nevím, jestli knihu můžu doporučit, jelikož u této knihy se budu řídit pravidlem: "Nevstupuj do jedné řeky dvakrát."