Okouzlení

Okouzlení https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504336/bmid_okouzleni-C7I-504336.jpg 4 85 12

Bratři Steelové série

< 4. díl >

Jonah Steel je mimořádně fyzicky přitažlivý a bohatý rančer, kterého však pronásledují pocity viny. Otec mu od dětství vštěpoval, že jako nejstarší ze sourozenců musí ostatní chránit a je za ně zodpovědný. A on v tom zklamal – nedokázal zabránit únosu a zneužívání svého mladšího bratra Talona. Ještě po pětadvaceti letech ho to stále pronásleduje a trápí. Terapeutka Melanie Talona úspěšně vyléčila z utrpěných traumat, ale v případě mladé dívky Giny už tak úspěšná nebyla a Gina nečekaně spáchala sebevraždu. Melanie si stále vyčítá, že nedokázala rozpoznat příznaky toho, k čemu se Gina chystala. Když se na ni Jonah obrátí s prosbou, aby ho začala léčit a zbavila ho tíživých pocitů provinilosti, brzy vyjde najevo, že jsou na tom podobně – oba si vyčítají, že selhali a nedodrželi své závazky. Navíc to mezi nimi velmi silně jiskří erotickou přitažlivostí, takže se jejich vztah terapeutky a pacienta velmi brzy změní v něco docela jiného...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Red
Originální název:

Melt , 2016


více info...

Přidat komentář

biki
16.04.2024 4 z 5

Zaznamenala jsem další vylepšení překladu, takže tento díl se mi opět docela líbil. Mám taky pocit, že těch erotických scén poněkud ubylo, což knize jen a jen prospělo. Jonah i Melanie jsou sympatické postavy, obě si s sebou nesou řádnou nálož pocitů viny, i když v Melaniině případě to (aspoň zatím) se záležitostí bratrů Steelových patrně nesouvisí. A kdybych si z knihovny nepůjčila rovnou tři poslední dosud vydané díly, tak by mě konec opravdu naštval. Tak jsem mohla plynule pokračovat do dílu pátého.

IrenaMikerová
06.02.2024 4 z 5

Myslela jsem si, že mě to nebude bavit, ale bylo to dobrý. Oceňuju, že v příběhu není už žádná číča ani řiťka. :D Melanie je sympatická žena a její tajemství ohledně Giny mě vážně zajímá. Konec mě samozřejmě zase přiměl okamžitě začít další díl.


Mathiola8
09.11.2023 2 z 5

Tak tohle mě fakt nebavilo, neustále opakování situaci, pořád dokola

havrmoni
03.11.2023 3 z 5

To je opravdu nekonečný seriál. Natahování zápletky a nabalování dalších nejasností a tajemství. Oni si pospojují a řeknou vše vždy až na konci a taky se objeví další ,,něco" a šlus, pokračování příště. Jako hvězdy jen za téma. Kdyby to dala do jedné, dvou knih s tou hlavní linkou a lovestory všech sourozenců jako vedlejší omáčku, aby to nebylo tak drsný , možná by to bylo lepší.

dooky
26.07.2023 4 z 5

Další nálož erotiky a tajemství ohledně brutálního zločinu z minulosti. Tato série mě baví, ale prozatím mě první díly o Talonovi bavily více. Uvidíme, co bude následovat a jak se to celé ještě zamotá.

adrianna0305
16.07.2023 1 z 5

Za ten hezký obal 1* :) jinak obsahově zbytečný odpad.

Eva_Skala99
11.06.2023 5 z 5

Čtvrtý, za mě osobně nejlepší díl série. První a druhý díl až na český překlad byl skvělý. Třetí díl za mě slabší dějově. Ale tento díl byl naprosto úžasný i překladově. Rozhodně doporučuji a sakra nemůžu se dočkat dalšího dílu! Doporučuji!!

Jita160
28.03.2023 3 z 5

No pěkný... paní spisovatelka si s námi opět pěkně pohrává.
Odkrývá nám velmi pomalu hrůzostrašný sexuální zločin, který Talon jako dítě přežil ,ale začíná na nás navalovat další traumata a tajemství.
Jonah Steela nejstarší ze synů, který je přesvědčený že za vše nese odpovědnost prožívá své vlastní démony kvůli únosu svého bratra. Terapeutka Melanie, kterou Talon navštěvuje a vděčí za své částečné uzdravení začíná pomáhat i Jonahovi se svými problémy.Jejich sblížení vyústí v sexuální vášně....
Opravdu se toho v tomto díle odehrálo dost a vše vám nemůžu úplně popsat abych nic nevyzradila takže komu se předchozí díly líbily tak šup šup i do tohoto.

Sarkak94
24.03.2023 4 z 5

Další díl.... Další odpovědi.... Ale také spousta dalších otázek, a nevyjasněných událostí.... A opět ten konec, ten mě doslova ničí, takže nutně potřebuju pokračovaní.
.
Na začátku knihy je od autorky varování, které je opravdu hodně výstižné.... Protože tato série není určitě pro každého... Je to kombinace žhavého sexu a násilí, ale také hledání pravdy a touhy po spravedlnosti....
.
Já tuto sérii miluju .... Tentokrát tu máme Jonaha, nejstarší ze sourozenců Steelových, a Melanií terapeutku Talona.... Jenže dokáže být i Jonahovou terapeutkou?.... Jak dlouho dokáží odolávat vášni?....
.
I přesto, že si oba s sebou nesou své démony minulosti, se k sobě hodí. Ta chemie mezi nimi, vášeň a ten sex, musím přiznat že tentokrát mě tu bavil, ano bylo tam pár maličkostí co mi vadilo, ale nebylo to tak šílené jako v předchozích dílech, tentokrát to bylo sexy, žhavé, trošku drsné a Jonah se v tom nijak zvlášť nekrotil .... Melanie je pro Jonaha jako droga, je to jeho závislost. A věřím že spolu vše překonají.... Dokonce mi ani nevadilo to, že Melanie je starší
.
Nadále se tu řeší 25 let starý případ. Odkrývají se nové a nové indície. A je až neuvěřitelné jak jsou všichni spolu propletení a mají něco společného .... Jenže tentokrát tu přibývá další, nová "záhada" a ta určitě nebude taková jednoduchá jak se zprvu zdá. A já mám nějaké tušení, takže šup jsem s dalším dílem.

Mamka_cte
07.03.2023 4 z 5

Fůůůha, tohle byla zase jízda. Autorka čtenáře vůbec nešetří. Kniha je nabitá erotikou a nechybí ani hoodně barvité popisy.

Tento příběh se převážně točí kolem Jonaha a Melanie, ale stále se pátrá po únoscích Talona - Jonahova bratra.
Musím říct, že příběh Talona a Jade z předchozích dílů mě bavil více..

V příběhu se vyskytuje erotika, boj s démony minulosti, ale i přítomnosti. A hlavně!! Jsou to sexy kovbojové a majitelé ranče. Konec je useknutý a skončil přímo v napínavém ději, ale autorka nás rovnou ujišťuje s dalším dílem.

V tomto díle mi chyběla postava Marjorie - setra bratrů Steelů a nejmladší bratr Ryan, snad se více objeví v dalších dílech.

Příběh svižně odsýpal a měla jsem za necelé odpoledne přečteno, kniha je na můj vkus docela krátká. Ale to je asi autorčin záměr k nalákání si přečíst další díly.

Kniha mě hoodně bavila, ale pořád si stojím za svým, že předchozí díly byly lepší. I tak kniha stojí za přečtení. Doporučuji všem, kdo rád čte erotiku.

PetraN17
27.02.2023 2 z 5

Musím se smát, komentář od Elinek vystihuje celkem přesně moje pocity ze série :)))
Také jsem si propočítala, že se zřejmě dozvíme co se vlastně stalo až ve dvanáctém díle, ale obávám se, že se vynoří ještě spousta nevlastních sourozenců a příbuzných… A na to už asi mít nervy nebudu, už teď mě z toho čtení jímá hrůza ….

Ellinek
15.02.2023 3 z 5

Já čtu spíše už jen...vlastně ani nevím proč, protože ono to místy docela bolí. Ale na Jonaha jsem se těšila, to zase jo, i z toho mála, kdy se objevil v předešlé trilogii, mi byl mnohem sympatičtější než jeho bratr...ale když Talonovi nevidím do hlavy, jako tady, tak není tak moc na facku. Podivné. Zato autorka si trochu poplakala, že ho opouští. No, nic zásadního se neděje, já si občas popláču nad tím, jak je to divné.

Jonah a Mel jsou fajn. Nevadí mi lézt jim do hlavy. Dokud nedojde na sex. V té chvíli se mění v prostinké schránky řízené pudy. A Steelové, na to, že jsou v běžném životě velice málomluvní, tak v posteli jim ta huba jede, až bych je nejradši dusila polštářem. Tolik keců u sexu, to snad ani není možné. Už se tolik nezaměřuju na překlad a ty příšerné výrazy, protože...to prostě autorka. Ono to tam je napsané a když máte mačo sexy alfa kovboje, tak tomu prostě odpovídá i ten jazyk. Který je ale pořád děsný, co bychom si něco nalhávali.

Jonahova trilogie mě zajímá o trochu víc než Talonova, rozjezd byl takový neslaný nemastný, ale uvidíme, kam se ti dva posunou. Ony ty zvraty jsou takové strašně pitomoučké, nevím proč, ale přijde mi, jako bych sledovala Dallas, který jsem ovšem nikdy v životě neviděla. Je to taková ta typická mačo jednoduchá sága, které v Americe rostou jako houby po dešti. My spolu máme takový dost...meh vztah.

Jestli ale autorka hodlá celou tu kauzu tří zločinců tahat až do trilogie Marjorie a až v tom dvanáctém díle se všechno dořeší, no tak to potěš koště. Následující díly jsou o Steelovic rodičích, takže...to bude ještě hodně divoké. To jsou "nečekané" zvraty, kterých je až moc, jak v Ulici. Po dočtení jsem si myslela, že budu na tenhle díl hodnější, ale...asi ne.

Štítky knihy

psychoterapie

Autorovy další knížky

Helen Hardt
americká, 1964
2021  69%Touha
2021  76%Posedlost
2022  73%Oddanost
2023  80%Okouzlení
2023  81%Plamen

Kniha Okouzlení je v

Právě čtených3x
Přečtených126x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených9x
Knihotéce169x
Chystám se číst86x
Chci si koupit27x
dalších seznamech4x