Oddanost

Oddanost https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492113/bmid_oddanost-PCr-492113.jpeg 4 143 27

Bratři Steelové série

< 3. díl >

Vášnivá a oddaná láska mladé právničky Jade Robertsové pomůže rančerovi Talonu Steelovi, aby konečně podstoupil terapii a po mnoha letech se začal postupně vypořádávat se svými vnitřními démony, které v něm zanechalo kruté zneužívání v dětství. Je to ovšem obtížný a namáhavý proces, který přináší některá odhalení podrobností dávných zločinů, ale ještě víc dalších otazníků. Jade současně řeší vztah se svou matkou, která se stala obětí autohavárie, při níž jen o vlas unikla smrti. Bailey dala přednost kariéře před mateřstvím, když byla Jade maličká, ale teď na prahu smrti projevuje přání se s dcerou sblížit. A vychází najevo, že její nehoda byla ve skutečnosti smrtelná léčka, nastražená jedním ze zločinců, který kdysi trýznil Talona. Rány minulosti stále zasahují do života obou milenců a projevují se nečekanými zvraty: kam zmizel Jadein bývalý snoubenec Colin? A dokážou se oba Talonovi bratři vypořádat se zátěží rodinných tajemství tak jako on, začít žít naplno a najít si pravou lásku?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Possession


více info...

Přidat komentář

biki
16.04.2024 4 z 5

Buď už jsem si zvykla, anebo se překlad o něco vylepšil. Ale hlavně došlo k výraznému pokroku ve vývoji děje, který se mi nyní jeví bohatější oproti předchozím dílům, a konečně se začínají rozplétat tajemství okolo Talonova únosu. Líbilo se mi to podstatně víc než díly minulé.

IrenaMikerová
06.02.2024 4 z 5

Bála jsem se toho protože série je fakt dlouhá, ale nemůžu přestat číst!


Peťula91
14.11.2023 3 z 5

Celou sérii hodnotím pozitivně. Autorka se zde věnuje jak romantice, přátelství, tak i drsnému tématu, kde se postupně dozvídáme tajemství z Talonového života. Všechny 3 knihy byly napsány čtivě a vždy zakončeny tak, aby si čtenář musel pořídit další díl. :-)
Jediné, co bych vytkla, tak byly ty erotické scény, které se už nedaly číst.

havrmoni
02.11.2023 3 z 5

Tak konečně se to hnulo, ale zas další tajemství na obzoru. A vypadá to na dlouhou sérii tajemství. To fakt nemusím.

Lavina
13.07.2023 4 z 5

Moc pěkný další díl.Cela série mě chytla.Je v ní sice trochu moc sexu na takto drsné téma,ale za mě super.

Annkag
08.06.2023 2 z 5

No....skončilo to vlastně tak že to neskončilo.Já musím vědět či se přijde na to kdo byl ten třetí hajzl.
Ale úpřimně bojím se to i dál číst... netuším kolik dílů to bude ještě mít.

Sarkak94
24.03.2023 3 z 5

I když celá série ještě nekončí, tak toto je závěrečný díl Talona a Jade.... Doufám, že se budou v sérii i nadále objevovat. Kniha má svým způsobem happyend, ale ten konec? To je jako co? A to je tam pak ještě epilog. Já to tušila, že ON s tím bude mít taky něco společného.....
.

Ti co četli předchozí díly ví o co tu jde. A určitě to není úplně snadné čtení. Řeší se tu opravdu závažné téma a chvílemi mi bylo Talona opravdu líto..... Doufala jsem že se tu dočkám rozuzlení celé zápletky, ale naopak mám hlavu plnou dalších otázek....
.
Po 25 letech se Talon konečně odhodlá svým sourozencům říct co přesně se stalo. Taky se tu dočká z části spravedlnosti. Stále nám chybí dva...
.
Upřímně mi zu Talon ze všech dílů byl nejsympatičtější. To že se konečně otevřel mu hodně pomohlo a byl o dost milejší. Jade je skvělá, je milá, cílevědomá a hodně paličatá, ale také i celkem trpělivá. Moc se mi líbí i ten jejich věkový rozdíl a taky to že je to psané z obou pohledů.
.
Jedno velké mínus jsou ty erotické scény. Ty výrazy jsou sakra šílené. Nevím jestli je to tak špatný překlad. Jsem zvyklá na hodně, ale toto jsem nedávala....
.
Až na toto se mi kniha líbí, celkově příběh je napínavý a zvědavost ze zjištění o koho mě nutí číst dál a dál. Takže já ve čtení této série nekončím.

happy19
08.03.2023 4 z 5

Opět skvělá čtivost!
Líbil se mi posun vztahu Talona a Jade.,-)
Prostě je to americká sága,takže nečekejte vyřešení všeho po 3 dílech.;-D
Překlad některých výrazů...já už to přecházím.,-)
Ale souhlasím tu s většinou, je to běs!
I tak dám časem další díl:-)))
Viva Texas!!

,,Jednou z podmínek uzdravení
je chuť uzdravit se."

Eva_Skala99
26.02.2023 4 z 5

Skvělá série! Čtivě napsáno, dobrá zápletka, okořeněné sexem, romantika také nechybí. Jediné co bych vytkla a bohužel dávám i dolů hodnocení je český překlad, kdy se používají výrazy jako "kotě" a "číča" pomalu v každé kapitole. Ruší to celkový efekt a je to velká škoda, jinak bych dala knize plný počet. Doporučuji!

janqa410
06.02.2023 4 z 5

(SPOILER) Po delší čtenářské krizi, jsem tuhle knihu zlupla, jako malinu a jsem za to tolik vděčná! Dej napínavý, svižný, Jade i Talona jsem si oblíbila opravdu hned, a to již v prvním díle. A jsem proto ráda, že jdi to klape a že se sebou Talon začal něco dělat. Už se těším na další díl, moc jsem zvědavá na rozuzlení.

Gweny
05.02.2023 4 z 5

Po více než roční pauze jsem si přečetla další díl. Překvapilo mě, jak snadno se mi vybavil děj i postavy z předchozích dvou. Čtení téhle série ve mě vážně něco zanechává, což mě děsí, protože téma je příliš vážně a smutné a kruté.
Naštěstí ho oživují otevřené sexuální scény a taky trochu jiných příběhů a špetka romantiky.
Opět jsem dnes odpoledne brala knihu do ruky s tím, že bude alespoň na dva tři večery. A teď ještě není půlnoc a já mám dočteno a zase jsem netrpělivá, jak to celé skončí.
Každopádně za překlad sexuálních scén opět hvězda dolů.

Monike
07.01.2023 4 z 5

Mě taaak zajímá, jak to dopadne :-D.

Makyt
23.11.2022 3 z 5

Jsem zvědavější a zvědavější, ale jestli to má být skutečně 12 dílů a překládat to bude stále stejná paní, tak se dám asi na éru překladatelky a nebudu sama, kdo bude méně trpět. Twl jako "průnik, průnik, průnik", kde to jsme???

dooky
25.10.2022 3 z 5

Čtu a nejspíš budu číst jen kvůli tomu, že mě zajímá rozuzlení celé krimi zápletky, která knihami prostupuje. Potenciál super, ale výsledek nic moc. A shoduji se s mnoha dalšími názory, že překlad je tragédie. Řitka a číča je bizár i pro mě.

Jita160
03.09.2022 3 z 5

A mě se to líbilo.
Mám ráda tento druh knih o dominantních,zničených a poškozených mužích a sebevědomích ženách,které je dokážou svoji vírou a láskou opět postavit na nohy.
Jade měla nelehký úkol.To čím si Talon musel projít a žít s tím bylo vážně na mašlu.
Já se určitě pustím do dalších dilu ať je jich třeba jak v Dallasu :-D

Nuttelka
29.07.2022 2 z 5

Je to marný, je to marný... je to marný... Celá série, díky katastrofálnímu překladu, je za mě totálně pohřbená. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych erotické scény přeskakovala, ale tady už to byla nutnost. Nezáživné, plytké, ubohé, dialogy během sexu příšerné, z číči a řiťky už mám doslova vypálené duhovky. Úplně si sypu popel na hlavu, že jsem si knihy pořídila domů. Mno nic, poputují do světa.
Jedna hvězda za Talona a druhá za jeho životní trauma, které stále není dořešené a jen díky tomu si přečtu s odstupem další díl, i když Jade mě pořád absolutně vůbec nebaví.

Myška43
05.05.2022 2 z 5

,, Copak je někdo z nás úplně zdravý? Všichni lidé si nesou životem nějakou zátěž, Talone. "

Tak začnu od konce. Je jasné, že bude série pokračovat dál, ale já s ní končím. Počítala jsem, že kruh se uzavře a hotovo. Je to zbytečně zdlouhavé a ten překlad! Katastrofa, to se fakt nedá. Paní překladatelka by se měla věnovat spíše odborné literatuře a ne romány pro ženy. Pokud je schopna používat taková slova, tak její milostný život musel, nebo je dost žalostný. To vás pak přejde nadšení a chuť číst dál. Proto mi trvalo tak dlouho dočíst třetí díl. Musela jsem se opravdu nutit.
Takže kdyby z toho autorka udělala jednu knihu a překlad by stál za to, mohl to být příběh na výbornou.

terikus
08.04.2022 3 z 5

(SPOILER) Tak místo rozřešení tu máme ještě víc otázek, než by se mi líbilo. Překlad opět katastrofa. A přesně jak jsem předpokládala, tak si asi na pořádný konec budeme muset počkat až do XX. dílu....je mi to líto, ale řitka a číča mi způsobuje krvácení z očí

LenRan
28.03.2022 1 z 5

Pravděpodobně mi toto už stačí, abych pochopila, že tato série není pro mě. Je to jak špatně napsané, tak strašně přeložené a neuvěřitelně se to táhne. Je teda pravda, že jsem u jedné sexuální scény dostala takovej záchvat smíchu, že mi tekly slzy ( Průnik. Průnik. Průnik), takže aspoň k něčemu to bylo dobrý, ale fakt to stačilo.

Evitsa
19.03.2022 4 z 5

Překladatelku bych z fleku vyhodila nebo vyměnila, překlad je fakt katastrofa a to jsem si říkala, že číču nebo prsy nic nepřekoná, ale řitku jako TVL jste normální?
Při takovém slovníku v posteli by vyschla i ta nejvíc promocena ku*dicka a ochabl i ten nejvíc stoporeny pt*k.
Uz z toho překladu je vidět,že vás sexuální život musí být zalostny.....
Prosím slitování s námi čtenáři a zamyslete se nad tím a nakladatelství také.....

Jinak příběh se mi moc líbí a těším se na pokračování...

Štítky knihy

milostné romány americké romány

Autorovy další knížky

Helen Hardt
americká, 1964
2021  69%Touha
2021  76%Posedlost
2022  73%Oddanost
2023  80%Okouzlení
2023  81%Plamen

Kniha Oddanost je v

Právě čtených4x
Přečtených234x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených13x
Knihotéce239x
Chystám se číst85x
Chci si koupit27x
dalších seznamech4x