Tvůj svůdný dotek

Tvůj svůdný dotek https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175657/bmid_bratri-burkeovi-tvuj-svudny-dotek-JVK-175657.jpg 4 109 18

Bratři Burkeovi série

< 2. díl

Londýnský gentleman hledal na venkově klid. A našel tam krásnou Annu... Maxmillian Burke se dlouhá léta považoval za muže, jehož by chtěla vidět po boku své dcery každá dáma z vysoké společnosti. Vzor všech ctností, gentleman každým coulem. Jenomže pak mu zhýralý bratr odloudí milovanou ženu a Max zásadním způsobem změní náhled na život: raději se znelíbit společnosti, než dál plnit roli, o niž stejně nestál. Odstěhuje se z Londýna na panství Cadgwyck. Pranic mu nevadí, že starobylý dům spolu s ním obývá duch, zato rázné služebné má plnou hlavu... Anna Spencerová by se bez nového domácího pána ráda obešla. Obzvlášť když je tak přitažlivý a temperamentní jako hrabě Dravenwood. Anna se mu snaží vyhýbat ze všech sil, ale všechno marně: jakási síla ji žene do Maxova svalnatého objetí. Všechno se ještě víc zamotá, když se Max rozhodne vyřešit záhadu Bílé paní z Cadgwycku. Začnou se pak totiž dít události, při nichž Max i Anna budou muset dát v sázku vlastní osud... a možná i podlehnou pokušení, které je stejně sladké jako nebezpečné.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

The Temptation of Your Touch , 2011


více info...

Přidat komentář

lucie.dc
16.04.2022 5 z 5

Zase jsem se pobavila, dialogy me bavi.

Davali mu pekne zabrat, az se divim, ze jedl, co jedl a nevpadl do kuchyne driv.

Hodne se tam prolina predchozi dil, ktery nemam, takze jsem trochu litovala, ze jsem jej necetla.

Opet Medeiros nezklamala nejakym nesmyslem, jakoze nekdo lezi v posteli nekolik dni a dech voni po mate. :D Ale Terese to odpoustim, protoze dilo jako celek je bozi.

DUNIKO
28.11.2021 5 z 5

Ach Bože,to byla nádhera!!!


alekis
02.09.2021 5 z 5

SPOILER :-)
Temnými chodbami rozpadajícího se sídla, plného prachu, plísně a pavučin, se prochází duch krásné mladé dívky, která se před deseti lety v zoufalství vrhla z útesů do moře... a okolo se vznáší sladká vůně jasmínu... Hrací skříňka v pokoji ve věži občas pod dohledem zchátralých panenek zahraje vtíravou melodii...
Neustálý déšť, vítr a zima dokreslují pochmurnou atmosféru domu, do kterého dosti nepromyšleně vstoupil jedné sychravé noci jeho pán Maxmilián Dravenwood. Předešlý majitel odtamtud v hrůze uprchl a předpředešlý vypadl z okna - pokud ovšem, povídá se ve vesnici, nebyl šíleným duchem vyhozen, a srazil si vaz...
Služebnictvo je neschopné a zvlčilé. Kuchařka vaří, spíš nevaří. Hrabě nechce zemřít hladem, ale nedá se to skoro jíst, a přitom všude okolo božsky voní čerstvě pečený chléb...
Upjatá hospodyně se chová jako paní domu. Majordomus, sešlý a zchátralý stejně jako celé sídlo, se schovává v kredenci. A další hřebíček do rakve: ohavný malý ratlík Cinkal, který spolu s kocourem Tlapičkou patří do živého inventáře, podléhajícího trochu šokovanému Maxmiliánovi, svými vyčnělými zuby rozkousal a sežral panu hraběti oblíbenou botu... tudíž mu tento dobrý muž věnoval i tu druhou.
Jak jenom tohle může dopadnout?
:-)

vcielka
04.02.2021 5 z 5

Velmi krasny pribeh s napatim a zaujimavym pribehom. Tesila som sa na Maxa a nesklamal. Vrelo odporucam

petraj30
16.04.2020 3 z 5

Bylo to rozhodně lepší, než první díl, ale očekávala jsem trochu víc. Stejně každý asi tušil, jaké je tajemství celého příběhu. Nejvíc se mi líbil ten konec a ten začátek se naopak zase moc vlekl.
Byla jsem opravdu překvapená, jakou má Anna drzost, když pracuje jako hospodyně. Po tolika letech se mohla naučit trochu pokory - možná celé to divadýlko byl pro mě rušivý element celého příběhu.
Snad se dočkám ještě od Teresy Medeiros nějakého příběhu, který mě po všech stránkách zaujme, protože jsem poslední dobou četla knihy, které mi od ní vůbec neseděly. Vím, že má příběhy, které rozhodně vezmou za srdce.

Lenka9419
13.01.2020 3 z 5

Tuto autorku vazne zboznujem, ale tato kniha bola pre mna trosku sklamanim. Pribeh bol dobry ale stale som cakala neviem nieco viac. Kludne to mohla ponat aj viac fantasy a mozno by ma to viac vtiahlo do deja. Ale toto bola pre mna trosku nuda musim povedat. Hlavne ten koniec cakala som od konca po pravde dost vela :-D SPOILER - dufala som ze biela pani bude ozajstny duch aj ked od zaciatku bolo jasne ze je to Anna ale myslela som ze bude nejako prekliata. Takze celkovo za mna asi na trojku.

Aracely
16.07.2019 5 z 5

Musím říct, že kniha překvapila, ke konci velice zajímavý zvrat. Pro mne nečekaný! Hrdinka by si za to, co prováděla zasloužila od Maxe pětadvacet :-).

Trochu jiný román než jsme u autorky zvyklé, ale o to zajímavější a napínavější.
Jako vždy jsem po přečtení zjistila, že jsem opět začala dílem druhým :-D. Nicméně to vůbec nevadí, tento se věnuje druhému z bratrů a to Maxmilliánovi...
Doporučuji k přečtení!

Lembac
22.05.2019 5 z 5

Jsem naprosto nadšená! Tato romance má naprosto všechno, co od červené knihovny očekávám. Svižný děj, vtipné dialogy, dojemné i veselé momenty, sympatickou hlavní hrdinku a sexy hlavního hrdinu. Klidně bych dala těch hvězdiček třeba sedm. :-) Vřele doporučuji.

LilianaFalcon
10.02.2016 4 z 5

V rámci žánru špička ;-)
Přece jen se nedá čekat, že by byl někdo z vývoje překvapený ;-)

sarka1893
25.08.2015 4 z 5

Mně se to moc líbilo. Nejsem úplně nadšená z knih Teresy Medeiros, protože mi přijdou dost na jedno brdo a tak nějak nevyváženě, ale tahle mě bavila.

malazluta
24.01.2014 4 z 5

Tato knížka se opravdu čte lehce, děj není nijak složitý a poměrně hodně předvídatelný, ale postavy jsou sympatické, moc se mi líbila atmosféra sídla "kde lišky dávají dobrou noc" a hlavně dějová linka se strašidelnou Bílou paní.

Paithe
25.12.2013 5 z 5

Druhý díl jsem četla ještě radši! :D Tušila jsem, co se tam tak nějak děje, ale neustále na povrch vyplouvalo mnoho záležitostí a matoucích věcí, že jsem si nebyla jistá, jak na tom tedy jsem. Ale o plus víc. :D Alespoň jsem chtěla vědět, jak se bude příběh dál vyvíjet. Nakonec se ukázalo, že všechno nebylo tak zlé, jak se zdálo a happyend byl dvakrát šťastnější! :))

KetrinZJ
08.12.2013 4 z 5

Přečetla jsem jí téměř jedním dechem :) Kniha je velice čtivá i přestože je předvídatelná, ale o přílišná překvapení v takovýchto příbězích přeci nejde ;) Knihu proto s klidným svědomím doporučuji pro zimní večery. Romantičky, neváhejte a sáhněte po ní ;)

machrus
20.11.2013 4 z 5

Druhý díl byl slabší než první,ale líbil se mi.Bylo to zase něco jiného.Spisovatelka má knihy promyšlemé.Děj není uspěchaný.Libí se mi její styl psaní.

barborelka
27.10.2013 4 z 5

Kniha byla milá, předvídatelná ale četla se pěkně. Byla jsem ráda, že Max našel lásku po nevydařeném pokusu s Clarindou :-)

certice123
22.10.2013

Mě se kniha hodně líbila a myslím,že je úžasná,každopádně doporučuji,slupla jsem ji jedním dechem :-)

modranka
22.10.2013 3 z 5

Tak tento príbeh bol o trochu lepší než predchádzajúca časť, ale aj tak to nie je viac ako za 3 hviezdičky. Námet mal veľký potenciál a znel zaujímavo, ale autorka ho zahodila scénami, ktoré by sa v reálnom živote buď nestali, alebo odohrávali úplne inak. Ale, čo už chcem od historickej romance, v ktorej to má skončiť happy endom, že?

miruska1
28.09.2013 5 z 5

Pribeh sa mi veľmi pačil. Skoro do konca som nevedela čo mam čakať,takže to bolo napinave a aj prekvapive. Možem len doporučiť.