Sladké vykúpenie

Sladké vykúpenie https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297570/bmid_sladke-vykupenie-Fkm-297570.jpg 4 99 15

Bratia Maddoxovi série

< 2. díl

Pragmatická LIIS LINDYOVÁ agentka FBI. Práci je oddaná telom i dušou, o čom svedčí aj to, že zruší zásnuby a dá sa preložiť zo Chicaga do San Diega. Zbožňuje svoj pracovný stôl a večne hľadí na obrazovku laptopu. Sníva o povýšení a o tom, že si bude potriasať ruku s riaditeľom vždy, keď vyrieši náročný prípad. Špeciálny agent THOMAS MADDOX je arogantný, prísny a nepozná zľutovanie. Aj preto patrí k najlepším zamestnancom úradu. Jeho úlohou je klepnúť po prstoch najväčším svetovým kriminálnikom. Hoci už zachránil množstvo životov, na jeden akoby nemal dosah. Jeho mladšiemu bratovi Travisovi hrozí, že pôjde do väzenia, lebo sa zaplietol do udalosti, pri ktorej zahynulo niekoľko vysokoškolákov. Travisa môže v tejto situácii zachrániť iba jeho nezvyčajné prepojenie na mafiu. Thomas pre svojho brata vydobyl dohodu, no musí ho presvedčiť, aby sa dal naverbovať do FBI. Liis a Thomas sa tvária, že sú pár, a odcestujú na sobáš na pláži, kde Travis a Abby znova zložia manželský sľub. Práve tam majú Travisa zasvätiť do svojich plánov.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Dívčí romány

Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Beautiful Redemption , 2015


více info...

Přidat komentář

Ralemo
06.02.2022 5 z 5

Mnohem lepší než první díl, neustále e tam něco dělo, nebylo to nudné.Od knížky se nešlo odtrhnout. Děj probíhal v prostředí FBI, což bylo velice zajímavé, sledovat vývoj vyšetřování. Každopádně vztah mezi Liis a Thomasem byl skvělý, jejich neustálé pošťuchování, vadila mi nedůvěra Liis k citům Thomase, jak se celou dobu snažila se nezamilovat, i když stejně už bylo pozdě. Každopádně nádherný příběh se zápletkami, který stejně skončil happy endem.

petulik330
08.09.2021

Kniha by se dala rozdělit na dvě dějové linky. Tak první se zabývala vztahem dvou hlavních hrdinů, agentů FBI Thomase a Liis. Od samého začátku byla pro mě tato dějová linka docela úsměvná v tom, jak spolu oba dva bojovali i když byly spolu.
Druhá dějová linka nám naopak nabídla vyšetřování kdo z jejich týmu vynáší a falšuje informace. Byla škoda, že tato část knihy nedostala více prostoru.


YenMaja
07.07.2020 5 z 5

Příběh Thomase a Liis byl pro mě nejzajímavějši ze série bratrů Maddoxových. Tvoří jej dvě dějové linky, vztah hlavní dvojice a vyšetřování FBI, což jsem velmi ocenila, knihy z policejního prostředí mám ráda. Dávám plný počet hvězdiček a těším se na příběh dvojčat, nyní už v angličtině.

FairyD.
27.04.2020 5 z 5

Táto druhá časť série o bratoch Maddox sa mi páči oveľa viac. Čitateľ sa pri čítaní nenudí, v knihe nie je nič na viac a neobsahuje časti ktoré sú iba na natiahnutie knihy. Postavy a ich príbehy, zápolenie zo životnými prekážkami, osudy – to všetko dokáže čitateľa vtiahnuť do deja. Zápletka z FBI oddelenia tomu dodáva šmrnc. Na pozadí všetkého je láska, humorné ale aj vypäté situácie.

DdeK
23.11.2019

Chystám se přečíst oba díly najednou a už teď vím, že budu namlsaná. A naštvaná po dočtení, protože si nepřečtu dva poslední (u "nás"nebyli vydány a ani se asi už nevydají).

malazluta
14.06.2019 4 z 5

Další pokračování o jednom z bratrů Maddoxových, tentokrát o Thomasovi. Není to špatné čtení, ale musím říct, že z knih, co z této série doposud vyšly, mi přišla nejméně zajímavá.

@agata
13.02.2019 5 z 5

kniha prečítaná za pár hodín, oddychovka, ktorá poteší

Monka0901
24.10.2018 5 z 5

Táto kniha sa mi veľmi páčila, dokonca viac ako Sladké zabudnutie :)

Evka3814
06.10.2018 5 z 5

Tato autorka nezklame,opět pěkné čtení. Konečně mě docvakl i první díl:)

veveronka
10.03.2018 5 z 5

Super,jako vždy přečtené jedním dechem

ardeas
29.09.2017 4 z 5

Na túto knihu som dlho dupkala :) Thomas bol taký najtajomnejší zo všetkých, takže som sa na ňu patrične tešila a nesklamala. Liis bola opica, ako to odznelo aj v knihe - bola to taká intelektuálna predohra k šťastnému koncu :D Je fakt na figu keď sa bije srdce s rozumom a kvôli tomu nemôžem dať plné hodnotenie, lebo bolo to až moc zveličené z jej strany, ale beriem.

avalonek
05.05.2017 4 z 5

Zase další příjemné pokračování bratrů Maddoxů.A bylo velmi příjemné,i když mě oba hlavní hrdinové často dosti štvali.. Samozřejmě na Abby a Travise to nemá,ale bylo to milé.Byli tam i staří známí a nové tváře,které měli zase něco do sebe a vedli příjemné a vtipné rozhovory.Nakonec jsem byla zase spokojená..

janesy
22.04.2017 4 z 5

Cože? Není v plánu vydat další díly o osudech zbývajících bratrů? To snad ne... :( oblíbila jsem si je a ráda bych věděla, jak si poradí se životem i další kluci :(

natali.s
22.03.2017 5 z 5

Tato kniha se mi líbila o hodně víc, než díl o Trentovi a Cami. Člověk pochopí úplně všechno, co se stalo v prvním díle a do Thomase se zamiluje. V prvním díle jsem Thomase neměla ráda, no tady zase nemám ráda Cami :D. Už jsem psala i do vydavatelství, jestli plánují další překlady ze série, no bohužel mi oznámili, že to v plánu nemají :/, takže doufám, že si to rozmyslí, chtěla bch znát i příběhy dvojčat :-).

jluky
03.11.2016 4 z 5

Pre mňa to bola skvelá romantická chuťovka!