Skandální vztah

Skandální vztah https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47229/bmid_skandalni-vztah-5sn-47229.jpg 4 36 4

Braddock / Black série

< 3. díl >

Etiennu Martelovi mohli ostatní muži jen závidět: byl mladý, přitažlivý, pohádkově bohatý - a provázela ho pověst nejlepšího milence v Paříži. Nadbíhaly mu dámy z nejvyšších společenských kruhů a on se jim rozhodně nevyhýbal. To však platilo jen do okamžiku, kdy poprvé spatřil Daisy Blackovou. V té chvíli pochopil, že po jiné ženě už nikdy nezatouží. Daisy se narodila na druhém konci světa, v americké Montaně. Exotická a nezkrotná kráska se nehodlala podřídit společenským zásadám, které urážely její hrdost. Když ale pohlédla do Etiennových zelených očí, věděla, že je ztracena. Přitáhl ji svým kouzlem a roznítil v ní oheň vášně, až nedokázala myslet na nic jiného, než jak stanout v jeho náručí. Pozvolna se ocitli ve víru tance starého jako svět, ale brzy měli poznat, že jejich štěstí je v ohrožení. Takovýto skandální vztah byl totiž nestravitelným soustem pro pařížskou smetánku... a také pro ženu, jež byla Etiennovou zákonitou manželkou...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Forbidden , 1991


více info...

Přidat komentář

Ála1968
25.04.2023 4 z 5

Bylo to úžasné.Konec jsem obrečela.Bylo to zase něco jiného,ale přesto krásné

havrmoni
29.08.2016 4 z 5

Nemůžu so pomoct,ale mě se to opět líbilo. Stále tvrdím,že té erotiky na rozdíl od jiných knih této i jiných autorů,není tolik . Jediné co mi vadì jsou žárlivé scény ( žarlit na minulost partnera je blbost) a nevíra v lásku a věrnost v době odloučení. A jak už tu někdo psal jsou tam nepřesnosti ohledně dětí,na začátku je,že Max není jejich,ale první ženy Treye. Pak už někde uprostřed správně píšou,že Belle je tou nevlastní. Také je hodně překlepů ve jménech např. Daisy řekla a přitom tam vůbec nebyla apod.


moudivlacek
21.02.2016 3 z 5

Tento příběh je hlavně o erotice a protikladů mezi francouzskou šlechtou a divokostí a volností života v Americe. Ale dá se to číst, občas se i zasmějete.

miruska1
15.04.2014 3 z 5

Konečne som ju dočitala. Keďže som čitala predošlu čast tak som od tejto čakala oveľa viac. Knihu by som rodelila na 4časti-2/4 erotika,1/4keci,1/4 veľmi zaujimava. Myslim,že na pekny prideh by stačila polovica erotiky a ta veľmi zaujimava štvrtina. Podľa mňa je to eroticky roman s dostatkom zbytočnych kecou,zbytočne vyhrotenym zaverom a nič moc koncom. (a na začiatu knihy su docela nezrovnalosti ohľadom hlavnych postav z predošlej časti.)