Bradavická knihovna (box)

Bradavická knihovna (box) https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357604/bmid_bradavicka-knihovna-box-hJr-357604.jpeg 4 145 8

Všechny tři legendární knihy z Bradavické školní knihovny v jednom boxu! Fantastická zvířata a kde je najít, Bajky Barda Beedleho i Famfrpál v průběhu věků se teď budou ve vaší knihovničce vyjímat ještě lépe. Ideální dárek pro všechny kouzelníky i mudly!

Přidat komentář

Michaela999
29.08.2023 3 z 5

Přečteno rychle. Bajky byly nejlepší. Pěkně doplnění, ale spíše pro dětské čtenáře.

book_loverka_
01.10.2022 4 z 5

▫️Bajky Barda Beedleho
Bajky jsem si zamilovala! Tyhle kouzelnické pohádky jsou nádherným doplňkem k celé sérii . Dokonce jsou i na zamyšlení. Kometáře Albuse Brumbála byly fajn doplněním a zase jsem se dozvěděla něco nového z HP světa. Celou dobu jsem se kochala ilustracemi a čtení jsem si moc užila!
▫️Fantastická zvířata a kde je najít
Tohle mě nenadchlo tolik jako bajky, protože je to psané učebnicovou formu. Je to dobré na zorientování se v kouzelných tvorech a má to opět nádherné ilustrace. Obdivuju originální překlady roztodivných zvířat. Tahle doplňková knížka by určitě neměla v knihovničkách HP fanoušků chybět.
▫️Famfrpál v průběhu věků
Famfrpál je psán opět učebnicovou formou a tolik mě to nechytlo. Je tam však spousta zajímavostí a ilustrace to hezky doplňují.
Celému boxu dávám 4⭐️/5⭐️, je velice propracovaný, jen Famfrpál a Fantastická zvířata mě tolik nebavila.


KikušBr
20.05.2021 5 z 5

Výborná sada knih pro všechny co mají rádi Harryho Pottera

Gweny
28.02.2021 5 z 5

Pro fanoušky HP je tohle něco navíc. Něco extra. Osobně jsem se zamilovala hlavně do Fantastických zvířat (ale zase je to i díky tomu, že znám filmová zpracování a mnohá zvířata jsem si dokázala vybavit díky znalosti filmů).
Vyzdvihnout musím jak autorčinu fantazii, tak i ilustrace, které krásně doplňují četbu. Všechny 3 knížky jsem zvládla za necelý víkend a zase jsem se alespoň na pár hodin ponořila do fantastického světa čar a kouzel (a to nejen v Bradavicích). :-)

h.belaiova
12.02.2021 5 z 5

Nádherný doplňující box knížek že světa Harryho Pottera. Famfrpál parádně popsán a vysvětlen tak že opravdu zbývá skočit na koště a zahájit hru. Bajky/pohádky také parádní.
Fantastická zvířata, také zajímavé.
Pro milovníky světa Harryho Pottera, mohu koupi doporučit.

Luigi1
05.11.2020 5 z 5

Odskočil jsem si jinému tématu abych se odreagoval a udělal jsem dobře ikdyž nejsem doslova fanoušek Harryho Pottera tak jsem byl spokojený. Myslím,že ten kdo ho má rád by nemněl tuto knihu přehlížet.Doporučuji

Míjuš
01.02.2019 5 z 5

Pro věrné fanoušky Harryho Pottera či čtenáře, kteří se zajímají o doplňkové knihy (v tomto případě ze světa J.K. Rowlingové) jsou Fantastická zvířata a kde je najít, Famfrpál v průběhu věků a Bajky barda Beedleho nutností!

EvikU.
14.03.2018

Četla jsem ji, abych si ji mohla dát do čtenářské výzvy 2018. Celkem šla. Harry Potter je však tisícinásobně lepší.