Božský cizinec

Božský cizinec https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216275/mid_bozsky-cizinec-216275.jpg 4 2008 282

Božský bastard série

< 2. díl >

Okouzlující playboy s neodolatelným britským přízvukem. Dívka, která si chce konečně pořádně užít. A tajný poměr plný lehce perverzního sexu, odhalený se všemi detaily.

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Beautiful stranger , 2013


více info...

Přidat komentář

Pája699
21.03.2024 5 z 5

Ani sama nevím, proč jsem v sérii po přečtení prvního dílu nepokračovala....

Tohle byla asi jiný jízda :-D která mě neskutečně bavila. Přečteno za jedno odpoledne.

Neskutečná chemie a hravost mezi hlavními hrdiny od první chvíle, co se tihle dva potkali, po celý jejich příběh :-) Max a Sára mě zaujali od první stránky.....jejich příběh se mi moc líbil a bavil.

Jediné, co musím vytknout je uspěchaný konec a zápletka s fotkami, mi přišla taky trošičku zbytečná a vlastně i nijaká.

Jinak všemi 10-ti doporučuji! A určo si dočtu zbylé knihy série. Bylo to BOŽSKÉ .-)

Gabusza
20.02.2024 5 z 5

Sára a Max, ona se přestěhuje do New Yorku, aby zapomněla na své nevydařené manželství a v jednom klubu se objeví “božský cizinec sexy Max. Och bože!! To byl chlap!

Sára je jak utržená z řetězu! Poznává nepoznané, v oblasti sexu a erotiky je její chtíč silný a tajně se schází s Maxem na různých veřejných místech, která jsou pro ně vzrušující a bláznivá, a tam se oddávají spolu žhavým sexuálním hrátkám. Pro Sáru i Maxe je to ale hodně riskantní, oba jsou známí na veřejnosti, hlavně Max a jeden jediný novinář jim může vše pokazit.

Z nezávazného a velmi erotického flirtu se vyklube divoká jízda a Max začne silně uvažovat zda by jeho vášně mohly přerůst za hranice jeho ložnice

Co si budem je to opět divočina, krásně a rychle se to čte a budete si připadat jako v romantickém filmuŽhavé a peprné scény nechybí, jsou popsány opět detailně a do příběhu je nádherně vsazena romantická linka
No nechtěla jsem, ať to skončí, bylo
to opět božské!!!


Terezzie
25.01.2024 2 z 5

Cizinec se mi líbil o něco více než Bastard. Za mě fajn kniha na dlouhá odpoledne :)

Luciee113
28.11.2023 5 z 5

Tak to bylo teda něco..... nečekanýho! Asi jsem se do Maxe zamilovala :D Sára mě občas vytáčela, ale Max to za ni všechno postupně lepil, takže dobrý. I když nad tím teď tak přemýšlím, asi se není čemu divit, že se chovala tak, jak se chovala.
Dokonce jsem se u knížky rozesmála. Sice jen asi třikrát, ale i tak to byla změna oproti Bastardovi, kde mě upřímně nerozesmálo myslím nic. Prostě kluci jsou boží, mohlo tam být těch jejich keců klidně víc.

Juici
11.10.2023 3 z 5

(SPOILER) .. Nový život. Nová láska. Nová Sára. ..

No, co k tomu napsat. Dostala jsem opět to, co kniha slibuje. Každopádně to sexování na veřejnosti mě nebavilo. A jako u předchozí knihy se opakuje závěrečný, rychlý a zbytečný konflikt mezi hlavními hrdiny.

Druhý díl je slabší a třetí už asi vyhledávat nebudu.

Senza Jenka
05.10.2023 3 z 5

Je fajn, že postavy nejsou ploché a jako přes kopírák. To oceňuji. Ubylo hrubostí a oplzlostí, nicméně sex "skoro" na veřejnosti se tu posunul do sféry sex "na" veřejnosti.

Bergerac16
04.07.2023 4 z 5

V rámci daného žánru, kde sex je hlavní přísadou, je tohle velmi dobré. Sára je poznamenaná předchozím vztahem s nevěrným partnerem, který ji využíval. Bolí ji, že internetu navždy bude sbírka fotografií s jejím snoubencem, na kterých se ona šťastně a zamilovaně usmívá, a přitom to celé byla jedna velká lež.
Sára má ohromné štěstí, že pro svou cestu za novou Sárou a novým intimním životem najde skvělého průvodce. Je to sice chlap s mediálním obrazem děvkaře, ale hrdinka stanoví v jejich vztahu jasné hranice, aby jí nemohl ublížit. Pořádají společně výlety za hranice všední sexuality a pojem důvěra ve vztahu postupně získává zcela nový rozměr.
Sára a Max jsou zcela jiná dvojice než Chloe a Ben, je mezi nimi úplně jiná energie. Oceňuju, že autorka první díl nevykrádá a použila zcela nové kulisy i charaktery.

Radimka
23.06.2023 2 z 5

Dala jsem šanci ještě jednomu dílu, možná o něco menší hovadina, ale pořád hovadina. Nechápu, proč v každý erotický literatuře musej bejt tak nepříjemný lidi. Další knihu už fakt nečtu.

Lucie.285
10.06.2023 4 z 5

Autorka prostě umí psát, příjemná oddechovka. Neuvěřitelně čtivé, stránky utíkají pod rukama. Děj je vyprávěn z pohledu obou hrdinů. Tentokrát tu máme Sáru, která lásce do poslední chvíle vzdoruje a Maxe, který si celkem brzy uvědomí, že je úplně ztracen. Těším se na další díl o Willovi.

Leído
04.05.2023 3 z 5

Z první trojice dílů vnímám tento jako nejslabší. Ale to rozhodně neznamená špatný. Oceňuji, že tentokrát to byla žena, kdo brzdil vztah, byla to příjemná změna oproti všem podobným knihám. A taky oceňuji, že autorky musely zapojit hodně fantazie při vymýšlení schůzek. Ukázaly nám něco nevšedního a zajímavého. Bavilo mě to, i když příběh považuji za slabší.

luci33
18.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Max se mi líbil, Sáře jsem to nějak nevěřila a nesedlo mi focení během akce. Přišlo mi to moc našroubované.. jen aby byla změna a nebo mi to prostě nic neříká

tinka1974
01.04.2023 4 z 5

Příjemné čtení. Dokonce se mi líbilo trochu víc, než první díl. Sára a Max byli moc fajn společníci na jarní večery

LucySmile
10.03.2023 4 z 5

Krásné čtení ale za mě trochu slabší než první díl. I tak potěšilo a těším se na další pokračování.

alzbeta2843
12.02.2023 3 z 5

Čo sa týka tejto autorka (duo autoriek) mám k nej rozporuplný vzťah. Božský bastard bol za mňa naozaj super kniha, ktorá ma nesmierne bavila a prekvapila ma. Preto som sa tešila na pokračovanie série v podobe Maxa a Sary, avšak to čo sa mi pácilo v prvej knihe tu vôbec nefungovalo. Nebola som z knihy tak nadšená. Chloe a Bennetta som milovala pre ich slovné vtipné prestrelky a to napätie medzi nimi. V tomto diely som sa najnajvýš usmiala nad scénou v bare s rugby týmom :) Ale scény, kde sa objavila Chloe som mala rada.

Za mňa škoda, lebo podľa anotácie som sa tešila na knihu plnú vtipných situácií a iskrenia medzi hrdinmi.

MAU256
08.02.2023 5 z 5

"Když říkám "miluji tě", nemyslím tím to, co mi tvoje společnost přináší v kariéře nebo že miluju tvoji častou chuť na sex. Myslím tím že miluju tebe. Miluju, když se rozesměješ, když vidím tvoje reakce, když tě poznávám v těch nejmenších maličkostech. Miluju, kým můžu být, když jsem s tebou, a věřím ti, že mě nezraníš."

Další krásně čtivé romantické dílo s dávkou sexu. Jelikož jsem přeskočila tento díl, tak jsem už věděla, jak to s těmito dvěma dopadne, ale jejich příběh se mi líbil. To vzrušení z toho, co by se mohlo stát, kdyby je někdo přistihl, úplně jsem Sáru chápala a přála jsem jí takového chlapa, kterého si zasloužila. A Max, i takového sukničkáře dostihla ta bolest hrudi, když o někoho stojíte tak moc. No bože, kdo by takového chlapa nebral, co by pro svojí polovičku udělal skoro cokoli. Romantickým dušičkám můžu jen doporučit.

1259
01.01.2023 5 z 5

Zkrátka a jednoduše, skvělý erotický, romantický příběh, který vás vtáhne do děje.

Eva_Skala99
16.11.2022 5 z 5

Dokonalost! Christina Lauren ví jak napsat dobrý román okořeněný sexem. Úžasné čtení, každý díl je jedinečný! Přečteno víckrát a rozhodně nelituji!

Petruse21
23.10.2022 3 z 5

Za mě slabší jak Božský bastard. Chovat se ke mně jako Max, tak si řeknu, že je to nějaký úchylný typ a utíkala bych.

Silvisek
24.09.2022 2 z 5

Netusim co na to rict. Moc me dej nebral a konec uz jsem tak trochu preskakovala a cetla jen co bylo zajimave. Nebylo to zrovna co by me bavilo. Snad dalsi dil bude vice zajimavy

Aveli
25.08.2022 5 z 5

Jedná se o erotický román, tudíž od knihy opravdu není možné očekávat detektivní zápletku nebo hromadu sociálních témat. Pokud ale čekáte erotičnost, romantiku, zajímavý příběh a oddech od reality. Budete i druhý díl série Božský zbožňovat. Mě osobně se líbil moc. Sára i Max jsou skvělá dvojka a postupné zamilovávaní se do sebe, které je mimo jejich plán nezávazného sexu, bylo skvělé.