Božské začátky

Božské začátky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464405/bmid_bozske-zacatky-mXs-464405.jpeg 4 222 35

Božský bastard a božská potvora během svého vášnivého vztahu zažili řadu vzrušujících okamžiků. Nyní je čeká další zásadní krok – svatba století! Chloe Millsová a Bennett Ryan se nemohou dočkat, až konečně uslyší svatební zvony. Chloe se ztrácí v posledních přípravách a vážně zvažuje, zda by se vše nedalo vyřešit snadněji v Las Vegas, zatímco Bennett skládá dočasný slib zdrženlivosti, protože nechce, aby ho před svatbou „rozptylovalo“ Chloino božské tělo. Napětí ve vztahu s pobouřenou a vzdorující Chloe stoupá a nepomáhají ani příbuzní a přátelé, kteří vnáší do už tak složité situace jen chaos a zmatek. Vášnivý vztah se blíží k vyvrcholení a nikdo netuší, zda se Chloe a Bennett dokážou minovým polem odpíraného sexu propracovat až k oltáři. Podaří se jim projít nástrahami, které jim do cesty staví osud a jejich přátelé, a současně si uchovat to, co je dělí a současně pevně spojuje? Božské začátky jsou poslední částí „božské série“ a kromě odpovědi na tu nejdůležitější otázku nabízí ochutnávku toho, na co se můžeme od obou autorek těšit v budoucnu. Sehraná dvojice autorek čtenářům opět nabízí to, co tak skvěle ovládá. Dobře odměřenou dávku romantiky, humoru a sexu, zábavný příběh propojený řadou půvabných epizod, vtipných dialogů a především odvážně popisných erotických scén, které často zaberou i několik stran, ale ani na okamžik nenudí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Beautiful Beginning , 2013


více info...

Přidat komentář

Nikkaa
07.01.2024 4 z 5

Chloé a Bennett konečně spolu...ve svatební den byla to jízda a teď už jen jak se jim žije...mohla jsem přečíst celou sérii ale tyhle dva mě baví prostě nejvíc ..i tak se člověk dozví o dalších postavách

Luciee113
28.11.2023 5 z 5

Kniha mě hodně bavila. Vtipné, krásné. svižné, přečtené jedním dechem. Chloe a Bennett jsou úžasní.


MAU256
09.09.2023 5 z 5

Musím souhlasit s tím, že je to takový sladký dlouhý epilog k přechozí knize Božský bastard. Ale i tak, jsem si jí moc užila. Bennett, který se tak moc snažil, a Chloe, která ho stále provokovala, prostě jsem se dobře bavila. Byla to taková romantická jednohubka.

cukrovka
09.07.2023 3 z 5

Božský bastard mě nadchnul, ale tento díl mi přišel skoro bez děje. Takový delší epilog k základnímu příběhu.

Leído
11.06.2023 3 z 5

Těžké hodnotit. Na jednu stranu si oblíbíme dvojici a jejich příběh a toužíme po pokračování. Na druhou stanu nám musí být všem jasné, že už to nebude mít tu šťávu. Ale nechci kritizovat, protože samotnou mě nenapadá, jak by takové pokračování jednou ukončeného příběhu mělo vypadat. Za mě to byl zbytečně dlouhý epilog k úžasné knize.

rampapa
13.05.2023 5 z 5

Moc krásná knížka. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

luci33
20.04.2023 5 z 5

Bavila jsem se na naprosto vyfantazírované, nereálné svatbě :-)

1259
22.01.2023 5 z 5

Jako na jednu stranu mi trochu štve, že všechny ty novely byli výhradně jen o Bennettovi a Chloe a ostatní postavy se tam ukazují jen občas, ale i tak to bylo dobrý počteníčko.

avalonek
11.10.2022 5 z 5

Mě se to prostě líbí.Oni dva jsou fakt dobrá dvojka a jsou žhavý,vtipný,sexy a já si to užívám.Ale je pravda,že se mi nejvíc líbilo čtení o nich.Takže jsem ráda,že jsem si jejich příběhy přečetla a pěkně jsem se odreagovala.Zase si to ráda přečtu..

Aveli
25.08.2022 2 z 5

Bohužel, tady mi přišlo, že autorky úplně ztratili jiskru vyprávění příběhu Chloe a Benneta. Za mě děj relativně o ničem. Čekala jsem od dodatku asi prostě víc.

Lee7
02.08.2022 3 z 5

Konečně jsme dorazili do konce, brala bych rozšíření ostatních a jsem ráda, že mám dočteno další povídku bych nebrala, styl mi nesedl nejvíc. Ale konec mě zajímal, jak dopadne jejich šílené až na věky :)

Radka1727
29.04.2022 1 z 5

Za mně velké zklamání - i stylově mi to přišlo jako by to napsal někdo jiný .....
Z celé série nejslabší. Bennett i Chloe si zasloužili lepší finále, hlavně bez laciných vulgarit, oslovení čub.o a čůr..u bylo už fakt moc.

krevetka79
27.11.2021 2 z 5

Bohužel tomuto dílu chyběl děj, smysl, šťáva a i vtipu bylo málo :-(

Nuttelka
05.09.2021 5 z 5

Moc ráda jsem se vrátila k oblíbené dvojici - Bastard s Mrchou :-) A moc jsem se bavila, smála jsem se i nahlas, děkuji autorkám za tyto nenáročné oddychové knihy. Bylo to vtipné, žhavé, romantické, vášnivé a strašně sexy. Bastard stále zůstává v té nejvíce "TOPce" knih tohoto žánru :-)

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Závěrečný díl série Božský..konec příběhu Božského bastarda a mrchy.. plánování svatby obohacený Bennetovým plánem držet předsvatební celibát Chloe se samozřejmě nedá a bude se všemožně snažit mu to překazit..Z těchto dvou mám radši Chloe,protože je to taková "drsňačka" a hlavně nezávislá...s Bennetem dohromady jsou jako časovaná bomba a člověk nikdy neví,kdy bouchne a co všechno způsobí Hodně žhavé a oddechové čtení...️
Tahle série má pro mě hodně citovou hodnotu..přivedla mě ke čtení...nikdy jsem nečetla,vždycky jsem se musela nutit nebo jsem přečetla pár stránek a knížku odložila...pro mě bylo čtení jako trest,když to řeknu tak blbě ‍️ Jendou jsem se nudila a koupila si božského bastarda a už to jelo...jenom si prostě stačilo najít svůj žánr a už se čte samo..vůbec se nestydím, že čtu především erotické romány (má to i své výhody ) ️Když jsem tuhle sérii četla,tak jsem měla trošku blbé období,ale při čtení božské série jsem na všechno kolem aspoň na chvíli zapomněla a byla jsem v úplně jiném světě ️️

šavlozubka
09.08.2021 2 z 5

Tentokrát mi chyběl děj, knihu ze všech tří hodnotím jako slabší. Fajn bylo setkat se s hlavními hrdiny a hrdinkami ze série Božský a uzavřít si jejich příběh včetně ten Chloe a Bennetta.

Kristy.Seb
03.08.2021 3 z 5

Ze třech vsunutých příběhu mi tenhle přišel nejlepší. Ale i tak bych se bez něj obešla.

Ešína
25.07.2021 4 z 5

Zakončení příběhu Bennetta a Chloe a ostatních bylo milé. Bavila jsem se od začátku do konce. Celé ságy. Až mě mrzí, že se s nimi asi už nesetkáme. Ale kdo ví, nejspíš se k nim někdy vrátím.

lihate
27.05.2021 4 z 5

Myslím si, že tuhle dvojici prostě buď milujete nebo nenávidíte. (Což ostatně dokazuje i hodnocení tady) Případně obojí, ale nikdy nic mezi tím. Jejich příběh je tak moc vášnivý, že ani nejde napsat, že by byl i jiný. Jejich vztah je na hraně všeho a ničeho, spojení světla a tmy, lásky a nenávisti, války a míru, boje a svobody, chaosu a řádu, rozumu a hlouposti, ctnosti a neřesti... Ale vždy s obrovskou dávkou citu. Je to výčet spousty protikladů, které do sebe zapadají a tvoří výrazný celek.

"Nenávist, žádostivost, strach, lítost, touha, láska
láska
láska
láska
oslepující láska.
Bennett a Chloe. Pan Ryan a slečna Millsová. Pan Mills a paní Ryanová. Muž a žena. Bastard a potvora."

Jejich vztah by se dal vystihnout několika citacemi z této knihy: "Kdyby věděl, co si hodlám na večer obléknout, kalhotkami by mě přivázal k posteli a osobně by mě převlékl." "Musím přiznat, že kdyby (Max) nezasáhl a nepřevzal iniciativu, určitě bych už na mol, řádil v hale jako tygr a propouštěl zaměstnance, včetně těch, kteří nepracují pro nás."

I přesto, že mě všechny knihy o této dvojici neuvěřitelně baví, přijde mi, že se všechny tyhle dodatečný díly o jejich dvojici, mohli vlézt do jedné knihy. Což ale nic nemění na tom, že jejich přístup k životu, světu a sobě samým miluji a knihy o nich, mě nikdy neomrzí.

"Možná se nějakého zemětřesení dočkáš a třeba se přivalí i pořádná vlna, ale s tím se nedá nic dělat, protože osud neovládáš o nic víc než člověka, kterého miluješ."

Hany.Honey
21.04.2021 1 z 5

Už to nemělo tu správnou šťávu. Stejná dvojice podruhé už tak nefascinuje.