Boží software

Boží software https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485517/bmid_bozi-software-SyG-485517.jpg 4 14 5

Mladá česká vědkyně Diana přijíždí se svým španělským novomanželem Adriánem do Barcelony. A následuje akční čtyřiadvacetihodinová jízda ve stylu Dana Browna plná teologických otázek a šokujících vědeckých faktů. Může být Adrián opravdu pozemským vtělením samotného Boha? Jak to, že zná osud každého člověka, který jim zkříží cestu? A jak to, že toho tolik ví o vesmíru? A jakou roli v tom hraje obávaný drogový král, který na ně uspořádá zběsilou štvanici? …Bůh existuje. Je to potápěč a žije v Barceloně…... celý text

Přidat komentář

Marekh
09.09.2022 4 z 5

Mysteriózní thriller ve stylu Dana Browna.

Diana přijíždí se svým španělským novomanželem Adriánem do Barcelony. Následuje jednodenní akční jízda..

V knize se pořád něco děje, obsahuje teologické otázky, vědecká fakta i humor. Hlavní postavy mi byly sympatické. U této knihy jsem musel více přemýšlet.

Přebal knihy je pěkný.

vlkcz
10.06.2022 4 z 5

Tak spíš než na Dana Browna mi přišlo, že autor hodně koukal na Lucifera. Na druhou stranu, to že se rozebírání záhad nevěnuje příliš do hloubky nemusí být na škodu, protože pak se člověk víc soustředí na hledání vlastních odpovědí na otázky, které text provokuje. Já jsem si čtení užil, což je možná dáno tím, že náhled, se kterým kniha pracuje, je mi myšlenkově dost blízký.
Jenom mi chyběl nějaký Wow moment. Ale i tak ty 4* dávám naprosto bez výčitek.


Obelix63
05.06.2022 odpad!

Ruce pryč od tohoto paskvilu.Směs červené knihovny té nejhorší úrovně, erotické literatury a pokusu o thriller. Naprosto neprokreslené, ploché charaktery. Předchozí knížka se opravdu dala číst. Tady mi připadá, že autor byl totálně sjetý. Brak.

Čtenář274
10.04.2022 5 z 5

Kniha, která mě "pohltila", ihned, jakmile jsem přistoupil na autorovu hru a filosofii a uchopil je. A nepustila mě do poslední řádky. Kniha, u které mi bylo líto, že už skončila. Doporučuji a jistě si přečtu další od autora (tato byla jeho první, kterou jsem četl).

Atanone
06.12.2021 5 z 5

Vy, co máte rádi divoké jízdy, dějové zvraty, neberete se moc vážně a přitom se rádi dozvídáte nové věci, tohle může být kniha pro vás. Možná bude i dobře, pokud nebudete bigotní věřící a umíte se na svět dívat s tolerancí, protože všechna ta božská „co když“ vám tady trochu zamotají hlavu. Domýšlet autorovy nápady může totiž jednoho dovést až někam k okraji známého vesmíru. Přinejmenším.
Osobně většinou hůř skousávám autorovy naivní hrdinky a alfa-samce, ale tady to hezky zapadlo, protože, holky, přiznejme si to – pro kterou z nás, zamilovaných, není ten náš Pánbůh? A který z vás, věčných kluků, by jím rád nebyl?
Pokud se chcete dobře bavit, zkuste to s touto knihou. Já se bavila. A Adrián ví, že bych byla pořádná bestie, kdybych těch 5 nedala, a to nejen pod tíhou zodpovědnosti prvního komentáře

Štítky knihy

Bůh, Hospodin Barcelona české sci-fi fantasy

Autorovy další knížky

Jan Hartman
česká, 1982
2014  71%Bohové a stvůry
2016  84%Krev ve stopách
2010  100%Spiknutí bohů
2021  77%Boží software
2014  84%Spalovač mostů

Kniha Boží software je v

Přečtených15x
Knihotéce33x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x