Milenec lady Sophie

Milenec lady Sophie https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126149/milenec-lady-sophie-126149.jpg 4 334 35

Bow Street Runners série

< 2. díl >

Jedinou ctižádostí ženy je vzbuzovat lásku, prohlásil před lety největší z francouzských dramatiků. Jedinou ctižádostí lady Sophie je však zdiskreditovat policejního soudce, sira Rosse Cannona. Kvůli jeho chybnému rozhodnutí ztratila lásku a přišla o majetek. Zbyla jí jen touha po odplatě. Odhodlaná Sophie proniká do Cannonova úřadu i soukromí, studuje jeho každodenní zvyklosti. Svádí ho, stává se pro něj nepostradatelnou, a to jen proto, aby mocného úředníka nadobro zničila, pošlapala mu duši a zlomila srdce. Láska si však najde cestu nejen do srdce otevřeného, ale i do srdce dobře opevněného, není-li hlídka dostatečně bdělá. Sophie uvězní v okovech smyslnosti a vášně nejen sira Rosse, ale i sebe samu. Ačkoliv se urputně snaží dostát svému nevyřčenému slibu, cosi v jejím nitru se hroutí...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Lady Sophia´s Lover , 2002


více info...

Přidat komentář

Senza Jenka
31.07.2023 4 z 5

Bylo to výrazně lepší, než jednička. Ubrala bych sexu - to jak ji neustále svlékal a ohmatával na naprosto nemožných poloveřejných místech bylo prostě moc. Se šaty a náhrdelníkem to bylo jasné od začátku a Gentry... tam mě napadaly jen dvě varianty a tahle byla lepší, bezpečnější. Hlavně z dlouhodobého hlediska.

rampapa
04.01.2023 5 z 5

Na tenhle díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Knížka se mi moc líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.


Lee7
15.08.2021 4 z 5

Moc jsem se bavila, styl spisovatelky mi sedí.. nenechá vás bez humoru a šibelský příběh k tomu. K dalšímu dílu se nemůžu dočkat.

katkaq
20.04.2021 4 z 5

Tento díl mi sedl mnohem víc. Přišlo mi, že autorka vztah tohoto páru mnohem více budovala a tím pádem byl i pro mě uvěřitelnější. Jak už jsem psala u předchozího dílu, nápad téhle série je neotřelý a zatím mě moc baví.

Maruš.D
17.04.2021 5 z 5

Tento díl je trochu střídmější, nikoli však méně zábavný. Krásné popsaný, historicko- romanticky příběh, který je vtipný a dojemný. Ross je prostě boží a at si říká kdo chce co chce, je dokonalý. U Sophii se mi líbilo, jak se postupně zamilovávala a upouštěla od myšlenek na pomstu. Zápletka ve stylu Nica Gentryho byla chytrá a poutavá a také nás navnadí na další čtení. :-))

erculka
29.01.2021 5 z 5

Lisa píše moc pekne.Všetky jej knihy sa čítajú samé.

luci2
31.01.2020 4 z 5

Příběh je to hezky. Není nepředvídatelny, ale má v sobě nějaké kouzlo. Možná to bylo zápletkou, sama nevím, co mě okouzlilo. Nebo vztahem Rosse a Sophie. Je to milá knížka pro pohodové odpoledne. Popravdě již nyní se tesim na příběh Nicka. To je to co mě na knižních sériích baví, ze jednou knihou příběh nekončí, ale pokračuje v další ;-)

lucie.dc
27.01.2020 4 z 5

Oddechovka, takova "klasicka romantika." Ackoli mam radeji napinavejsi pribeh a predevsim humorne sceny (skadleni), coz tady nenajdete a navic byl pribeh opravdu predvidatelny a nic me neprekvapilo (bratr mi byl jasny uz od pulky knihy, ne-li drive), knizka vynikala originalnim "erotickym zazitkem," zkratka to bylo jine, nez je v techto knihach bezne. Lepsi, nez prvni dil.

cukrovka
08.11.2019 4 z 5

Opět příjemná a čtivá romantika. Autorka dokáže své čtenářky zaujmout i když je nám určitě všem jasné kam příběh směřuje a jak dopadne.

Shanib
02.09.2019 2 z 5

Nic moc...asi tak jako předchozí díl z této série. Mezi hlavními postavami jsem necítila žádnou chemii ani napětí. Zápletka velmi jednoduchá, zato spousta zbytečného popisu, který jsem od poloviny knížky přeskakovala, jen abych to už konečně dočetla.

petraj30
26.07.2019 5 z 5

To byla nádhera, moooooooooc se mi to líbilo, přečteno za 1 den, ikdyž se tomu občas říká odpočinková četba, stejně bych asi neusnula aniž bych věděla, jak příběh skončí

Kamiliana
21.02.2019 2 z 5

Mě kniha lehce nudila, nejvýraznější mi přišly pasáže týkající se Sophiina brata Nicka - vládce podsvětí, o kněmž pojednává další samostaná kniha.

happy19
07.02.2019 5 z 5

Opět dokonalý příběh od Lisy:-5*

Terez9119
06.12.2018 5 z 5

Kdo by si pomyslel, že příběh o upjatém siru Rossovi bude nejerotičtější knížka, jakou jsem zatím od Lisy četla. Dělají to spolu skoro pořád a navíc věci, které se jiné páry v knize neodvážily. Ne že bych si stěžovala. Zápletka s Nickem mě maličko překvapila, ale měla jsem to čekat. Některé věci se Lise už opakují, ale při tolika knihách se tomu asi nedá vyhnout (podobnost s Win a Merripenem ohledně těhotenství - dokonce i stejná doktorova věta, pak taky Helen a Winterborn kvůli původu ženy a obavy ze zavržení). Ale oba hrdinové byli sympatičtí a věrohodní, nebylo těžké si je oblíbit. Jen mě teda překvapuje, jak hoši z Bow street umí vůči svým osudovým ženám rychle a mocně vzplanout.

avalonek
24.04.2018 5 z 5

Oooo,to bylo nádherné..Z knihy na mě úplně prýšťila ta chemie mezi nimi..Krásná romantika,krásný příběh..I studený čumák musí jednou roztát a najít lásku svých snů.

Lembac
27.02.2018 5 z 5

Hodně vášnívá a řadou milostných scén prošpikovaná knížka u mě boduje na celé čáře. Zprvu nepřístupný Ross Cannon postupem doby - a vlivem krásné Sophie - roztává, přičemž odhaluje svoji jinak skrytou vášnivou povahu. Sophie naštěstí taky poměrně brzy hodí svůj plán pomsty za hlavu a raději se věnuje rozpustilým radovánkám. Snad jen příběh Nicka Gentryho nás nenechává zapomenou, že Ross je stále policejním soudcem, jehož údělem je nesmiřitelný boj se zločin(c)em.

Luccy78
20.02.2018 5 z 5

Druhé pokračování ze série Bow Streer Runners. Moc příjemné romantické čtení na dlouhé zimní večery..

moudivlacek
02.11.2017 4 z 5

Další hezký romantický příběh, hlavně se tu jedná o proměnu z velmi těžce pracujícího a osamělého muže v muže plného lásky. Rovněž u Sophie se jedná o změnu z nenávisti a zloby v lásku a touhu chránit milovaného muže.

Adelin239
14.08.2017 5 z 5

Mně se kniha moc líbila. Byla v ní zajímavá zápletka, kterou jsem začala luštit až od poloviny knihy. Pak už se dalo celkem tušit, co se stane, ale i tak jsem stále váhala.
A dokonce až teď jsem si uvědomila, že se jedná o druhý díl série...no nevadí. I tak si první díl přečíst musím! :)

PerlaZP
09.06.2017 4 z 5

Tuto knížku, už jsem kdysi četla a docela se mi líbila, takže jsem, teď neváhala a pořídila jsem si ji do své knihovničky a dobře jsem udělala, protože jsem, zase po dlouhé době četla docela hezký příběh. Jenom, bych, asi vynechala, ty věty, ve kterých Sophia mluví o svém manželovi, jako o siru Rossovi – Já bych, asi používala jenom jeho jméno – To je, ale jenom takový malý postřeh…
Knížka se mi velice líbila a určitě si zaslouží čtyři hvězdičky…