Tajné přátelství

Tajné přátelství https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176239/bmid_tajne-pratelstvi-NFr-176239.jpg 4 32 9

Bridal Pleasures série

< 2. díl >

Boscastle Family série

11. díl

Milostná historická romance z 19. století. Slečna Violet Knowltonová ví, že Kit, chlapec, jehož potají pozoruje z okna, je nebezpečný a že by s ním neměla mít nic společného. Nakonec neodolá pokušení… a její nevinnost otevře Kitovi dveře do světa, který nikdy nepoznal – do světa, v němž by se mohl zbavit pout své hanebné minulosti. Pak z Violetina života zmizí. Až jednou, po deseti letech, během nichž se z dívky stane opravdová dáma, ji na plese v Londýně čeká překvapení. V pohledném šermířském mistrovi, s nímž se tam setká, pozná svého přítele z dětství. Přestože mezi nimi vzplane neodolatelná vášeň, zdá se, že jejich vztah nemá východisko: Violet je už zaslíbená jinému. To ovšem Kita neodradí. Je odhodlaný vybojovat si svou první lásku za každou cenu – ať mu stojí v cestě cokoliv.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Oldag
Originální název:

A Bride Unveiled , 2011


více info...

rampapa
rampapa
27.07.2022 5 z 5

Na další díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Mám moc ráda tuhle autorku a tuhle rodinu. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

viola5163
viola5163
20.09.2021 5 z 5

Příběh mě zaujal hned na první stránce, děj rychle utíká a vývoj vztahu dvou hlavních postav si může člověk vychutnat jak jen to je možné.
Také můžeme chvílemi příběh číst z více pohledů i ostatních postav.
Pro každého kdo hledá osvěžující oddychovku na doma i někam na výlet.


cukrovka
cukrovka
31.05.2021 4 z 5

Oddechová červená knihovna s předvídatelným dějem. Dobrá volba na odreagování.

DUNIKO
DUNIKO
20.10.2020 5 z 5

Tak to bylo moc krásné čtení❤️. Všechny postavy moc sympatické.

evismaior
evismaior
06.07.2020 1 z 5

20% - Dívka Violet z nemanželského svazku je vychovávána na venkově svojí tetou a jejím nejlepším přítelem je chlapec z chudobince Kit. Po letech se z něj stává mistr šermu, kterého ženy zbožňují a muži se mu chtějí vyrovnat. Ti dva se opět potkávají, zamilují se do sebe, pořád se tam mluví, jaký to bude hrozný problém, hlavně přesvědčit její tetu, ale pak se náhle jako mávnutím kouzelného proutku všechno vyřeší, včetně převelice rychlé svatby. Ta část z dětství obou hlavních hrdinů byla ještě docela fajn, ale vývoj v ději z jejich dospělosti byl spíš jen k nechápavému nadzdvihnutí obočí.

vcielka
vcielka
16.06.2020 4 z 5

Celkom prekvapilo. Pacili sa mi realisticke dialogy. Uz menej niektore hrrr veci ako ide sa na svadbu huraaa vsetci naskakajte a ideme a podte aj vy. Aj vyriesenie zloducha uz bolo take odbite. Na tychto par momentov skvele citanicko

moudivlacek
moudivlacek
18.04.2017 5 z 5

Krásný příběh ryze z oboru červené knihovny. Chudý sirota, 3 děti z lepších vrstev a jedna guvernantka se dají dohromady. Všichni se setkávají po 10 letech, aby naplnili osud.
Hned od začátku vám vstoupí do srdíčka Kit a Violet, ostatní z party skvěle je doplňují.
Potřebovala jsem se odreagovat od náročného dnu - a toto byla skvělá volba.

Jessybelle
Jessybelle
21.11.2016 5 z 5

Oddechovka,nenáročná, čtivá.

havrmoni
havrmoni
15.05.2016 3 z 5

O trochu lepší než předchozí. Je to romantické a takové sladké. Krásný konec v duchu pohádky,žili šťastně až do smrti. Kdyby to bylo poloviční byla by to hezky relaxační oddechovka bez přemýšlení za 5*.