Borec v akci

Borec v akci https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94712/borec-v-akci-94712.jpg 3 32 5

V Borcově kodexu poskytl Barney Stinson nepřeberné množství rad a pokynů všem, kdo chtějí být stejně boží jako on sám. V Borci v akci rozvíjí některé poučky a uzpůsobuje je konkrétním situacím - borec se dozví, jak se chovat v baru, ve fitku i v kosmickém prostoru (mimo jiné).

Humor Literatura naučná
Vydáno: , Argo
Originální název:

Bro on the Go


více info...

Přidat komentář

Venda32
17.02.2020 4 z 5

Jednou za čas pro odlehčení nebo pobavení určitě zabere. Už jen z toho důvodu má své místo v knihovně (nejen) každého fanouška seriálu.

fvalek
29.09.2017 odpad!

Příšerná kniha, slabší odvárek Borcova kodexu, který už sám o sobě byl špatný. Tohle je prostě typ knih, které nemají pointu... je to cca něco jako "Mudrosloví urozeného pána Tyriona z Lannisterů" (tam ale byly fajn ilustrace). Papouškování frází a vydělávání na tom. Kdo by vůbec takovou knihu potřeboval? Je to spíš fenomén co si člověk koupí, když je v euforii ze seriálu, ale ve výsledku je to obří zklamání. Není to vtipné, v běžném životě nepoužitelné, etická, výchovná, vzdělávací, zábavná, relaxační hodnota je nulová... Bohužel... kniha co je stvořená pro podpal.


bakjo95
30.06.2016 4 z 5

Nějaký vtipy mě teda fakt rozsekaly, třeba kapitola Borec na nákupech obsahovala 1 stranu a na ní věta: Borec nechodí na nákupy. Doporučuji - 80%

Pitbullka
24.09.2013 1 z 5

Ačkoliv Barneyho zbožňuju, tahle knížka byla dost propadák a peníze utracené za knihu byly pro mě bohužel vyhozené. Škoda!

Judy24
03.01.2012 2 z 5

Docela ráda jsem se zastávala Barneyho příručky i Borcova kodexu, ale Borec v akci mě zklamal. Podařilo se mu to i přesto, že jsem k němu přistupovala značně skepticky - dost mi vadí, že je to knížka "navíc", přimyšlená se snahou dalšího přivýdělku na známém seriálu. Na přechozích dvou knížkách mě hrozně bavily narážky na skutečné zápletky ze seriálu a několikrát jsem se kvůli tomu nahlas smála, až jsem se za břicho popadala, ale ty tu (logicky) chybí, kromě jedné, která je okopírovaná z jednoho z předchozích "dílů".

Borec v akci mě rozesmát nedokázal ani jednou. Je pravda, že Barneyho vtipy jsou do jisté míry pořád stejné, ale v seriálu si toho nevšimnete, nevadí vám to, protože sledujete vývoj postavy i z jiných úhlů, jenže když dostanete jenom ty samotné vtipy v papírové podobě, potřetí už to prostě nefunguje. Párkrát jsem se usmála (Borec na baletu...), ale jinak velká nuda a zklamání.
Škoda, Barney.

Autorovy další knížky

Barney Stinson
americká, 1973
2011  71%Barneyho příručka
2010  71%Borcův kodex
2011  63%Borec v akci
2013  75%Borcův kodex pro rodiče

Kniha Borec v akci je v

Přečtených55x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce25x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x