Borec odvedle

Borec odvedle https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383626/bmid_borec-odvedle-BIW-383626.jpg 3 183 44

Laura je těžká workoholička. Pracuje od rána do večera, podřízení ji nenávidí a od mužů si udržuje dostatečný odstup. „Dokonalý svět“ se jí zhroutí ve chvíli, kdy dostane padáka. A místo toho, aby se mohla v klidu vybrečet, musí se dohadovat s provokativním borcem, co jí zablokoval vjezd do domu. Laura ho zpočátku nemůže vystát, ale pak zjistí, že ten otrava není vůbec k zahození a že je to vlastně její nový soused. Hodně sexy soused. Následuje pozvánka na večeři, první společný den… a Laura má hlavu v oblacích. Nic ovšem není takové, jak se na první pohled zdá, a řada zdánlivých náhod a propletenců na sebe nedá dlouho čekat.... celý text

Přidat komentář

Inka8
22.08.2023 3 z 5

Pro mne to byla taková oddechovka , protože v poslední době čtu hlavně thrillery , psychologické romány a krimi . Četla jsem už od autora jiné a ty se mi líbily více

jitka7
09.11.2021 1 z 5

Knihy nebyla moc čtivá, ničím nezaujala, hlavní postavy mi moc nesedly.


johana3160
26.01.2021 2 z 5

Jedine co muzu knize pripsat jako pozitivni tak to, ze byla celkem ctiva. Jinak me nezaujala ani postavami, ani pribehem. Jednou a dost. I tak jsem mela co delat, abych ji docetla do konce.
Jo a pro upresneni pro dalsi ctenarky: tohle rozhodne neni eroticky roman, romanticky jo ale ne eroticky.

DomenicaRisa
02.01.2021 2 z 5

Ty jo, konečně knížka od tohoto autora, ze které mi není špatně. Tohle bylo čitelné, dokonce i dobré. Postavy se chovaly logicky, nikdo mě neštval. Příjemné překvapení. Pokud to není gay romace, autor docela umí. Tohoto by se měl držet za mě. Na zadek jsem z toho ale nekecla.

Myška43
01.01.2021 4 z 5

Proč, když se cítíte dobře, trvá hrozně dlouho, než vám tělo prostoupí příjemná teplá vlna? A proč, když se ozvou dávné nepříjemné vzpomínky, je vám zle okamžitě?

Autor u mě svými MM romancemi nasadil laťku hodně vysoko, proto nemohu dát plný počet. Přesto jsem si četbu moc užila. Na to, že je to muž a napsal knihu z pohledu ženy, mě velmi překvapil!!!

,, Vážně chlapi nad ničím neuvažují do hloubky?"
,, Někdy jim musíte všechno naservírovat od A do Z, abyste se dočkali adekvátní reakce."

VeronikaHV.
20.11.2020

Páni, tak tohle bylo opravdu špatné... :(

knihomolka78
11.11.2020 2 z 5

Začátek knihy se strašně vlekl, až jsem ji chtěla odložit. Když jsem konečně dočetla, jaká je Laura nesnesitelná kráva, tak jsem se na chvilku dostala i k lepší části - seznamování s Lukášem. Laura si začala si své chování uvědomovat, a tak jsem si říkala, že tomu dám šanci. Zápletka ohledně práce je jasná hned od začátku, ale není to úplně nereálná životní situace. Stejně tak zápletka s Irenou. Ta mě sice trošku překvapila, ale taky není nereálná, ženský jsou mrchy i v normálním životě. Lukáš byl naopak sympaťák, ale trochu mi vadilo, že lhal. Když to nevěděl, tak se na něj neměla právo zlobit. Vždyť ji neznal... Konec byl useknutý, chtělo by to trošku více popsat vyjasnění vztahů na srazu (nejen nehezké vylíčení stereotypních matek po třicítce) i vztah s Lukášem. I když to všude jiskřilo, oceňuji, že zde nebyly přehnaně popisovány erotické scény, jako tomu v tomto typu knih, často bývá, a že byl ponechán prostor pro fantazii.
Kniha mě nijak nenadchla, nejlepší postavou byl jedenáctiletý Tomáš, který co slovo, to perla.

uminaa
14.09.2020 4 z 5

Taká chuťovečka :) Rýchlo zmlsnutá, vtipná, nenáročná, a aj keď som veľmi rýchlo prišla na jeden zo zvratov, z ďalších som bola veľmi prekvapená. Tento autor sa mi začína páčiť ;) Som zvedavá na ďalšie knihy.

NikolaSkop
24.07.2020 2 z 5

Příběh byl docela fajn. I když už od začatku celkem průhledný. Žádné velké překvapení se nekonalo. Jsem tedy trošku zklamaná...

petulkapeta
18.05.2020 4 z 5

tak trosku jsem doufala,že kniha bude z mužskeho pohledu když ji napsal muž,ale nevadi,přiběh pěkny..taková oddychovka a k tomu z českeho prostředí

mmiirrkkaa
17.05.2020 1 z 5

Zoufalství.... A to věčné oslovení To víš, holka už mi lezlo krkem. Za mě teda nikdy víc... Příběh průhledný od začátku, žádná zajímavá zápletka.

prcek19
15.04.2020 4 z 5

Nejsem moc fanda českých autorů a už vůbec ne těch pánských, ale už předchozí série Boss se mi líbila, tak sem dala šanci i téhle knize a musím říct, že ta se líbila ještě více..příjemná oddechovka přečtená za dva dny

Bet
10.03.2020 3 z 5

Pohodové čtení, děj je předvídatelný.

Maruš.D
18.02.2020 2 z 5

Přemýšlela jsem, zda dát jednu či dvě hvězdičky.. nakonec dám dvě, protože jsem četla i knihy, které jsem vlastně nedočetla.
Na začátku se mi ano nechtělo pokračovat. Už jen ty jména mě odrazovaly k četbě. Nakonec jsem si řekla, že to chci zkusit a četla dál.
Po přelouskání toho, jaká je Laura nesnesitelná kráva, jsme se na chvilku dostali i k lepší části, kdy se pomalu seznamovala s Lukášem a to bylo v celku fajn. Začala si uvědomovat své chování a tak jsem i trošku odpustila ten začátek. Najednou jsme tu měli zápletku. Tu část s “kamarádkou” Irenou jsem nepochopila, jelikož nějak nebyla dotažená, jen se to tam zmínilo, trošku vyhrotilo a pak nic. S Lukášem to bylo zajímavější, nicméně reakce obou mě nějak nepřesvědčila a tak to bylo takové nějaké. Konec bych klidně trochu víc popsala.. na srazu se také jen mihla a všechny její lži byli rázem zapomenuty. No musím říct, že moje představivost je asi lepší než je kniha.

jinbr
29.12.2019 4 z 5

Oddychovka na víkendové lenošení. Předvídatelnost? No ano, ale nečekali jsme z toho detektivku, že?

Knihomolka97
14.12.2019 3 z 5

Příběh se mi líbil, i když byl strašně předvídatelný. Jednoduché, oddechové, romantické.
Jen teda hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická...

baruska6061
02.11.2019 2 z 5

Zápletka byla jasná už v půlce knížky, ale knížka jako taková byla oddechovka. Asi se k ní ale znovu nevrátim

Lofda
01.11.2019 4 z 5

No ano, slečna Úžasňáková potká pana Úžasňáka, co se zrovna nastěhoval vedle, během chvilky láska jako trám.. Pak se to zamotá, rozmotá a odjíždějí spolu vstříc západu slunce.. A víte co? Nevadí, já se bavila a dostala jsem co jsem očekávala.. Když sáhnu po knížce, která má v názvu slovo Borec a obal takový jaký má (teď možná matu ty, kteří četli knížku Láska k nakousnutí - ano, taky nechápu, proč vyšla dvakrát a pokaždé s jiným názvem?), každopádně když má knížka takový název a obal, nečekám složitou zápletku a náročnou literaturu a pak ani nepíšu negativní komentář. Našlo by se tady ke kritice dost, ale já se celkem dobře bavila, oceňuji české prostředí a těm kdo chtějí vypnout mozek a odpočinout si u knihy vzkazuji, že tady zas tak vedle nešlápnete ;-)

Silvie88
15.10.2019 1 z 5

Hlavní hrdinka Laura mi nebyla příjemná -na začátku mrcha, pak nejistá a nakonec mi přišla hysterická. Konec mi přišel ustřižený.

Kudík
21.09.2019 3 z 5

Nejlepší postavou v celé knize je jedenáctiletý Tomáš, který co slovo, to perla. :) Jemu kniha vděčí za většinu vtipu.
Zápletka ohledně práce mezi Lukášem a Laurou je jasná již od půlky, ta s Irenou mě překvapila. Přečteno v rámci dne.