Bonsai nejen v paneláku

Bonsai nejen v paneláku https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170663/bonsai-nejen-v-panelaku-kUN-170663.jpg 4 11 3

Pročtěte si informace, jak pěstovat bonsaje a mnoho dalšího o bonsajích. Darujte knihu jako součást bonsaje, obdarovaný to určitě ocení, když si přečte, jak se o bonsaj starat a mnoho dalšího.

Přidat komentář

Artim
06.05.2020 4 z 5

Není to bůhví jak detailní, ale lepší než jí podobné, které jsou plné malebných obrázků a informací, které jsou naprosto běžné ale bez praktických rad.
Tato je jiná. Pan Pišl zjevně ví, o čem píše. Nevadili mi ani KOI kapři na konci spolu se suiseki a japonské zahrady. Ono to patří dohromady.
Zatím nejpřínosnější kniha o bonsajích.
Stejně ale, tou největší praxí a poznatky jsou naše vlastní chyby a omyly a z nich plynoucí poučení!

roso.mak
10.07.2017 4 z 5

Velmi užitečné, konečně kniha, kde berou ohled také na to, že ne každý má k dispozici zahradu a že většina z nás začíná stejně s těmi pokojovými. Kapři koi mohli být klidně vynecháni, ale chápu, že to psali v Libčanech a tam jsou kapři dost nepřehlédnutelní. Jestli je budou ještě víc krmit, budou jim muset pořídit přehradu.


notburga
09.05.2014 5 z 5

Krásná kniha s množstvím názorných fotografií a detailně vysvětlených postupů. Pokud s bonsajemi začínáte, určitě si ji sežeňte. A pokud někdy pojedete okolo Libčan, nezapomeňte navštívit místní Bonsaj centrum. Určitě shledáte, že bonsaje jsou ve skutečnosti mnohem krásnější než na obrázku ;)

Štítky knihy

bonsaje

Autorovy další knížky

2012  82%Bonsai nejen v paneláku
2008  100%Bonsaje a zahrady nejen v Japonsku

Kniha Bonsai nejen v paneláku je v

Právě čtených1x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce23x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x