Bolest neutopíš

Bolest neutopíš https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482012/bmid_bolest-neutopis-cyh-482012.jpg 5 32 8

Syrovost života. Karamboly. Sex. Alkohol. A boj. Tak by se dal charakterizovat příběh, který je inspirovaný skutečnými událostmi a nezačíná právě šťastně. „Víš, že jsem si vždycky myslel, že sex je pro mě ve vztahu na prvním místě? A teď vidím, že prostě jenom nechci být sám,“ vysloví jednoho dne Míra. Táhne mu na padesát, ale v podstatě stihl prožít dva životy. Dvě manželství. Leccos se mu v nich nepovedlo a na leccos je naopak pyšný. Jeho životní krédo? „Hlavně se z toho nepodělat!“ I když to někdy opravdu bolí.... celý text

Přidat komentář

Annannas
02.04.2024 5 z 5

Velmi, velmi dobré. Opravdu tento životní příběh nechci zažít. Doporučuji

Evaho73
23.04.2023 5 z 5

Autorka tu zaujímavo nastavila zrkadlo, v ktorého jednotlivých odrazoch sa môže vidieť nejeden z nás.
Autentické čítanie o živote, ktorý nám okrem výhier prináša aj prehry, ale tie nás paradoxne dokážu "nakopnúť " oveľa viac. Smutný, no poučný príbeh zo života.


ropotamo
19.10.2022 5 z 5

Jedním slovem - nádhera. Velmi silný emotivní příběh o tom, jak život plyne. Že ne vždy, jde všechno hladce, že někdy se musí překonávat překážky a vyrovnat se ztrátami. Že štěstí jsou nakonec ty malé všední maličkosti.

JanaHr
16.09.2022 5 z 5

Krásně napsaná kniha, většinou moc smutná, ovšem takové životní osudy někdy prostě jsou. Ale pořád jsem si v duchu říkala, že to nakonec dobře dopadne....
Míra má můj obdiv, jak ten život zvládl. Leckterý chlap (a i leckterá žena) by tohle nevydržel a radši utekl hodně daleko.

Kouzelnice555
17.08.2022 5 z 5

Krásný, i když smutný příběh kopírující život. Zpočátku jsem měla trochu zmatky se dvěma časovými liniemi, ale bez nich by to asi nebylo úplně ono. Silně emotivní příběh!

cornetka
20.07.2022 5 z 5

Velmi silný příběh podle skutečného životního příběhu, který rozhodně prožít nechcete.
Míra popisuje vztahy nejen se svými manželkami, ale také jeho eskapády v pracovním i soukromém životě. Celkově jeho život není procházka růžovou zahradou, ale spíš náročná cesta plná karambolů. Jak stárne, zjišťuje, že život je vlastně o běžných maličkostech, které právě dělají život tím správným životem. Míra má nezáviděníhodný život, ale snaží se s tím poprat, jak se dá. Je to velmi silná kniha s ještě silnějším koncem. Rozhodně si přečtu i další autorčiny knihy.

guardian
20.04.2022 5 z 5

Bolest sice neutopíš, ale v těch slzách jsem se na konci topila dost. Ještě druhý den ráno mi z toho bylo ouvej. (Myšleno pozitivně!)

Peace
04.03.2022 5 z 5

"Chápal, jak je důležité se radovat z každé hezké vteřiny, při které se povede zapomenout na svá trápení. Jen škoda, že na tohle většina lidí přijde, až když je pozdě. Všichni bychom měli nejdřív zestárnout, zmoudřet a pak s tím vším, co jsme se naučili, se teprve narodit."

Nevěděla jsem, co od knihy očekávat, jelikož jsem autorku do této doby vůbec neznala. Nakonec jsem dostala reálny příběh ze života, který moc ráda doporučuji.