Bojovník na Marsu

Bojovník na Marsu https://www.databazeknih.cz/img/books/71_/71887/bmid_bojovnik-na-marsu-Frl-71887.jpg 4 34 4

John Carter, pán Marsu série

< 7. díl >

Bojovník Tan Hadrson z Hastoru pátrá po únosci milované ženy. Stopa jej dovede za mužem, jenž prahne po moci a vládne nepřemožitelnou zbraní, která ohrožuje vše živé na Barsoomu. Existuje proti ní jediná obrana - a člověk, který zná ono tajemství, je šílený... Vydejme se tedy opět na onu umírající planetu, mezi její bojovné národy a sveřepá zvířata, vstříc novým podivuhodným dobrodružstvím...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Sci-fi

Vydáno: , Paseka
Originální název:

A Fighting Man of Mars , 1931


více info...

Přidat komentář

minirock
18.09.2018 4 z 5

Po sešupu minulého dílu šla úroveň opět mírně nahoru. Tan Hadron z Hastoru se vydává hledat bohatou krásku kterou miluje a která byla unesena, upadne do zajetí, osvobodí sebe i cizí dívku, bojuje, osvobozuje, prostě tak jak to v této sérii má být a většinou je. Bylo to opět zábavné čtení ale musím si teď dát od Marsu chvíli odpočinek, těch 7 dílů po sobě je už moc.

ludek.n
22.03.2018 4 z 5

To, co se nepovedlo předchozí knize série, to se povedlo tady. Tedy stvořit živé a napínavé dobrodružství, plné upřímnosti a odvahy, ale také zrady a nenávisti, lehce okořeněné fantastickými vynálezy. Padwar Tan Hadron jakoby z oka vypadl Johnu Carterovi, alespoň co se týče jeho udatnosti a odhodlanosti dotáhnout věci do konce, a tak je zaděláno na povedené čtení, které skutečně pobaví.


kjama
09.02.2017 3 z 5

Tímto dílem začínám mít problém se jmény, připadá mi, že příběhy se opakují. Začíná mi jít na nervy i taková ta pasivita žen a to, že jsou pokaždé uražené, když je někdo zachrání. Čest vyjímce právě v této knize.

mi-380
22.11.2014 3 z 5

Neuvěřitelný spád děje, roztomilé nelogičnosti. Umění války a šlechetnost vůči ženám na nejvyšší možné úrovni. John Carter tentokrát pouze v okrajové roli. Barsoomská místa v tomto dílu: Hélium, Hastor, Torquas, Tjanath, Xanator, Jahar, Hohr, Ghasta, Jhama, U-Gor, Gathol.
65 % (9 hodnotících, 78 %)

Štítky knihy

space opera

Kniha Bojovník na Marsu je v

Přečtených69x
Doporučených1x
Knihotéce60x
Chystám se číst8x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x