Bodyguard

Bodyguard https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21528/bodyguard-21528.jpg 4 55 4

Honza Jareš série

< 4. díl >

Bodyguard je nová role pro Honzu Jareše, který býval důstojníkem pražské kriminálky (Power-play) a později soukromým detektivem (Poslední soud, Berunky). V románu Bodyguard jsou Jarošovými klienty manželé Bálkovi, jako vystřižení ze společenských rubrik o životě horních deseti tisíc. Inženýr Bálek je velký podnikatel v oblasti počítačové techniky, manželka majitelka realitní kanceláře. Bydlí ve vile s bazénem, dvěma psy, jedním dítětem a hospodyní... Bálka kdosi vydírá, požaduje dva miliony, jinak ublíží manželce a unese mu dceru. Při ochraně Bálkovy rodiny zjistí Jareš mnoho choulostivých informací a musí bojovat nejen za svého klienta, ale hlavně zachránit sám sebe, protože se ho někdo rozhodl obětovat pro dosažení jistých cílů. Jde o stamilionový obchod s nejmodernějšími počítačovými technologiemi, které podléhají mezinárodnímu embargu, a Jarešovi se za pomocí exotické Brigity podaří uniknout z nastražené pasti. To však ještě netuší, k jaké soukromé tragédii se schyluje v manželském trojúhelníku Bálkových. ... celý text

Přidat komentář

čef
23.09.2020 3 z 5

Tak jsem autorovi sežral hada, byla to, až na nekonečně natahovaný a překombinovaný závěr, docela pěkná kniha o tom, jak to chodí v bezpečnostních složkách a soukromých společnostech tohoto zaměření u nás. To se vezme železo, nějakého sandála sebou a jde se klihovat, pozor však na fňuknu ať vás nedostanou a nemusíte někoho položit. Nakonec jsem tedy neudělal odměřené Tcs, ale ohromené Fííha – to byl tedy příšerný rej!

JancaMia
07.06.2019 3 z 5

Barvitě vylíčená česká detektivka s reálie malého českého rybníku a vše s ním spojené okolo roku 2000 .


kika 13
25.11.2012 2 z 5

Detektivní román kde jsem se při čtení místy nechytala,ale dočetla jsem.

jprst
29.12.2011 3 z 5

Děj románu mi připadal až příliš překombinovaný, složité zápletky, do hry vstupuje tajná služba..... Ale kdo z nás běžných čtenářů je schopen říci, co z toho se může ještě podobat realitě v našem státě a co je již autorova fantazie.

Kniha Bodyguard je v

Přečtených76x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce53x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x