Bob a Bobek jedou na hory

Bob a Bobek jedou na hory https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274887/bmid_bob-a-bobek-jedou-na-hory-AG1-274887.JPG 5 17 3

Bob a Bobek série

Ahoj, blíží se zima a s ní i zimní radovánky. Je to čas, kdy vyrážíme na hory a těšíme se na zábavu a nová dobrodružství. Lyže, sáňky, snowboard ale hlavně báječné koulovačky. V naší nové knize najdete sedm zbrusu nových barevných komiksových příběhu a spoustu zábavných rébusů a doplňovaček. Váš Bob a Bobek – králici z klobouku.... celý text

Abukšákul
Abukšákul
28.09.2020 5 z 5

Syn si přečetl jako jednu z možností povinné četby (komiks). Pravda, mohlo to být delší, jelikož kniha byla velmi čtivě napsána a pobavili jsme se u ní. Doporučujeme =)

Lucissia
Lucissia
22.08.2016 5 z 5

Musím říct, že to byla příjemná změna proti klasickým knihám. Moc nás to se synem bavilo, příhody jsou krátké, vtipné, a moc mile kreslené. Občas jsme sice nějakému výrazu nerozuměli, ale to je spíše tím, že nepěstuji žádný zimní sport. :-) A rébusy a doplňovačky jsou super, my jsme měli knihu půjčenou z knihovny, takže jsem skenovala a tiskla, aby jsme taky mohli doplňovat. Přidávám k moc oblíbeným knihám. :-)


martinstefko
martinstefko
08.01.2016 4 z 5

S knihou Bob a Bobek jedou na hory rozhodně nešlápnete vedle, navíc i proto, že jsou zde i nějaké ty hříčky a rébusy, které mohou děti vyplňovat a řešit. I díky tomu je v komiksu ještě něco navíc a není to jen další publikace, která se snaží těžit z dobrého jména milovaných postav.