Blog za milión

Blog za milión https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343485/bmid_blog-za-milion-ySH-343485.jpg 3 17 6

Ako vyniknúť vo svete, kde chce blogovať azda každý a blogové príspevky sa dajú nájsť na každom rohu? Ako sa blogovaním môžete stať niekým? Čo vedia najúspešnejší blogeri na svete a ktoré vedomosti (zatiaľ) chýbajú vám? Nech už ste ktokoľvek – mamička v domácnosti, nádejný bloger píšuci o móde, životnom štýle či stravovaní, majiteľ veľkej spoločnosti alebo malej firmy –, v knihe Blog za milión sa dozviete, ako sa z vás stane úspešný bloger. Kniha predstavuje dokonalú príručku o tom, ako máte • spustiť úspešný blog • správne písať príspevky • speňažovať blog • budovať si osobnú značku, ktorá umožní ďalší rozvoj blogu • blogovať na podnikateľské účely • pozdvihnúť blog na vyššiu úroveň Naučte sa písať a speňažovať blog, zistite, ako môžete podporiť firmu úspešným blogovaním, a prečítajte si svedectvá osobností, ktoré už v blogosfére pôsobia a zabezpečujú si tým vysoký príjem. Podnikateľka a odborníčka na digitálnu stratégiu Natasha Courtenayová-Smithová vám vysvetlí, ako si máte vybudovať blog, vďaka ktorému sa zviditeľníte, zabezpečíte si nové príležitosti, dobre zarobíte a zmeníte si život. Predstaví vám kombináciu praktických rád a rozhovorov s najslávnejšími a najúspešnejšími blogermi, vlogermi a expertmi na obsahovú stratégiu na svete. Patria medzi nich Seth Godin, Lily Pebblesová, Grant Cardone, Madeleine Shawová a mnohí ďalší.... celý text

Žánr:
Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Million Dollar Blog , 2016


více info...

Přidat komentář

Beabooks
22.02.2022 4 z 5

Kniha vás provede začátky blogování, pomůže vám vybrat si své téma, platformu, na které budete blogovat a ukáže vám i pravidla, kterými byste se měli řídit, pokud chcete uspět. No a konečně se také dozvíte, jak konkrétně se dá na blogování vydělat.
To vše je proloženo rozhovory s americkými celebritami či úspěšnými blogery. A ty jsou opravdu velmi motivující! Americký rybník je sice nesrovnatelně větší než ten náš tady, zákonitosti úspěchu jsou ale stejné všude.

Lily101
29.05.2021 2 z 5

Knížku hodnotím dvě a půl hvězdičkami (dvě za snahu a práci jak autorky, tak i dalších osob podílejících se na procesu vydání této knihy). Půl hvězdičku dávám za ty dvě kapitoly (resp. 1 celou a dvě polovičně dobré), které jsem očekávala od knihy. Čekala jsem mnohem víc, než jen obecné "povídání" nad tím, kdo je jaký bloger, kdo jak začínal, jak si na blogu vydělat (to není účel v mém případě, takže za mě zbytečné, protože blog by nejspíš neměl člověk dělat, když to chce dělat jen kvůli penězům-protože se to projeví v práci samotné a lidi to "prokouknou"/není to z mé hlavy, vycházím z prohlášení tvůrců obsahů na sociálních sítích a nejspíš jsem to četla i v nějakém článku o sociálních sítích na internetu či v knize na téma sociální sítě/).

Toto je první kniha, kdy jsem četla a po úvaze přeskakovala obecné nic neříkající pasáže. Bohužel, holt asi jsem od knihy čekala mnohem víc, což je v první řadě můj problém, ale i s porovnáním s ostatními dosud přečtenými knihami nemohu dát hodnocení vyšší. Tak třeba někdy jindy ;-).


SSTknihy
24.09.2020 4 z 5

Pokud vážně uvažujete nad tím, že začnete psát vlastní blog, tahle kniha vám pomůže utřídit si myšlenky, cíl i důvod, proč se do toho pustit. Pokud se alespoň trochu orientujete v marketingu, na sociálních sítích a v blogerském světě, najdete tu dost praktických a jasných informací. Navíc sepsané čtivou formou.

yonda
26.07.2020 1 z 5

První dvě třetiny jsem nad knihou už málem zlomila pomyslnou hůl. Neustálé prezentace celebrit, jejichž jména mi nic neříkají a řeči o obrovských ziscích. Člověk by měl pomalu pocit, že psát blog je brnkačka a všichni budeme milionáři. Nicméně posledních 80 stran se trochu změnilo a několik užitečných rad přece jen zaznělo.

Crejzi
15.07.2020 2 z 5

Když jsem přečetla popis knížky, dost jsem se těšila, že mi pomůže s mým blogem a přinese spoustu nápadů. Bohužel se u mě totálně minula účinkem, jelikož už vlastní blog nějaký ten měsíc mám. Nenechte se však odradit mým nízkým hodnocením, myslím si, že je to super kniha pro úplně začátečníky. Blogerům, kteří tento svět už znají ale téměř nic nedá, nicméně je tam mnoho rozhovorů s úspěšnými blogery, jejichž vyprávění cesty k blogovému úspěchu je zajímavé :-).

Anie94
03.05.2019 4 z 5

Moc pěkná knížka pro začínající blogery, je plná rad a nápadů jak začít s blogem, či jak vydělat s blogem peníze.

Autorovy knížky

2017  60%Blog za milión

Kniha Blog za milión je v

Právě čtených1x
Přečtených20x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce18x
Chystám se číst18x
Chci si koupit1x