Blíž, než myslíš

Blíž, než myslíš https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483557/bmid_bliz-nez-myslis-B4l-483557.jpg 3 30 5

PEKLO JE PRÁZDNÉ, VŠICHNI ĎÁBLOVÉ JSOU ZDE... Gdyně těsně po sezóně, zahalená podzimní mlhou. Malý penzion a tajemná žena, která si v něm pronajala pokoj a teď mizí v kufru auta maskovaného muže. Takovou scénu vidí Nika Werner, majitelka penzionu, když sleduje okolí na monitorech průmyslových kamer. Byla svědkem únosu, nebo jí jen její mysl, omámená léky a alkoholem, provádí takové morbidní kousky? Policie se drží druhé verze, neboť bere v úvahu ženin špatný psychický stav a to, že ještě nedávno byla pacientkou psychiatrické léčebny. Navíc se v penzionu nepodařilo najít žádné důkazy, které by přítomnost tajemné ženy potvrzovaly. V této situaci se Nika rozhodne sama odhalit pravdu a zahájí vlastní pátrání.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery

Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Bliżej niż myślisz , 2020


více info...

Přidat komentář

Januli
16.01.2024 3 z 5

Hlavní hrdinka si teda prošla dost tezkyma dramatama. ( Já sama bych z té psychiatrie nevylezla) ale kniha psaná tak nějak amatérsky. Příběh mohl být zajímavější, kdyby byl propracován víc.

Adriena838772
18.10.2023 5 z 5

Tahle Polská autorka píše fakt moc dobře od začátku do konce napínavé. A moc se mi to líbilo


ElisR1
03.04.2022 1 z 5

Blíž, než myslíš nenabízí moc napětí. Když už se tam nějaké vyskytne, autorka ho téměř okamžitě utne. Za to ale příběh disponuje hromadou vycpávkových textů, které děj zpomalují. Takže jediné, co se mi na knize opravdu líbilo, byly flashbacky a střípky z minulosti hlavní hrdinky.

ArwenAragorn
25.03.2022 3 z 5

Není to nejlepší thriller, který jsem četla, ale znám spoustu horších. Tři * podle mého hodnocení znamená pořád dobrá knížka.
Nika byla ale neuvěřitelná, jak do všeho strkala nos, podezírala pomalu každého a tak se nemůžeme divit, že se v závěru ocitá v nebezpečí života.
Knížka si určitě svoje čtenáře najde.

Pípasek
01.03.2022 5 z 5

Byla svědkem vraždy. Ale bohužel i rok v psychiatrické léčebně. Nikdo ani policie ji nevěřili, podle nich dělala jen problémy. Znepokojivé dějové zvraty , velmi tragický příběh hlavní postavy. Dávat hvězdičky (resp. nedávat) bez komentáře nemá smysl, to může i ten, kdo knihu nečetl

Štítky knihy

polská literatura thrillery polské romány

Autorovy další knížky

2022  59%Blíž, než myslíš
2023  64%Měla umřít

Kniha Blíž, než myslíš je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce74x
Chystám se číst32x
Chci si koupit6x