The Undead

The Undead https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206972/bmid_bleach-bleach-13-the-undead-L2C-206972.jpg 4 55 3

Bleach série

< 13. díl >

Kenpači Zaraki je nesmírně nebezpečný soupeř, avšak Ičigo není jediný, kdo narazil na nepřítele, který by mohl být nad jeho síly. Chad se totiž cestou k Rukiině vězení setkává s velmi svérázným kapitánem osmé jednotky, a přestože Šunsui Kjóraku působí na první pohled docela neškodně, zdání někdy šeredně klame...

Přidat komentář

Vjeerus
28.07.2023 4 z 5

Už obálka napovídá, že hlavní bod tohoto dílu bude Zaraki Kenpachi, bláznivý velitel bojové jednotky. A to bláznivý je možná slabé slovo.
I když se z počátku zdá, že by se měl spíš řadit k těm záporným postavám, protože přeci jen brání hlavnímu hrdinovi v jeho cíli, velmi brzo nás přesvědčí, že tomu tak není. Jen je prostě svým způsobem dost soutěživý a vůbec mu nesejde na to, zda si zabojuje s přítelem či nepřítelem. Jde mu o tu zábavu. Miluju tu postavu.
Díl je akční, zaměřený právě na souboj dvou hrdinů a pak na vnitřní rozpoložení Ichiga. Dozvídáme se pár dalších střípků o Zanpakutou a o celkovém žití mimo zdi Soul Society. Ale krom střetů ostří na ostří se v knize děj nikam neposune a tak je pro mě trošku slabší. Tyhle bojové scény mi většinou líp vyznějí v animované podobě.
Závěr knihy je opět ukončen v tom cože momentu, takže mi nezbývá nic jiného, než sáhnout pro další díl a doufat ve vysvětlení.

martinstefko
26.08.2016 4 z 5

Třináctý díl zůstává velmi dobrým a díky tomu skvělému souboji je patrné, že je pořád na co se těšit. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/05/909-bleach-13-undead-75.html


Blančitos
15.01.2016 5 z 5

Zaraki Kenpachi je konečně na scéně! :)