Bizarní hry na lásku

Bizarní hry na lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484646/bmid_bizarni-hry-na-lasku-mmG-484646.jpg 4 6 2

Autorka strávila na internetových seznamkách více jak deset let a díky nim prožila mnoho vztahů, které byly bizarní, zajímavé, nebo prostě jen směšné. Všechny příběhy v knize jsou autentické, jak jen to bylo možné. Všichni víme, že seznamky jsou fenoménem doby. Ať už se na ně nadává, nebo se opěvují, internetové seznamky si získaly velkou pozornost mnoha z nás. Zkušenosti má však každý rozdílné, neboť je to otázka velkého štěstí a trpělivosti. Mohou samozřejmě vzniknout při troše štěstí i pěkné a trvalé vztahy. Ale je možné tímto způsobem získat opravdovou Lásku?... celý text

Přidat komentář

LenkaV.1
15.07.2022 3 z 5

Docela vtipná oddychovka, v níž autorka popisuje vztahy s muži nalezenými přes seznamku. Jak už tu zaznělo, odpovědné redaktorce pár věcí "uteklo", což je knížce na škodu.

AnnaR.
13.12.2021 3 z 5

Na to, že se jedná o prvotinu kadeřnice ve středním věku (jak sama autorka přiznává) tak je to docela slušně napsáno a je cítit, že povídky jsou ze života. Akorát nevím, zda knihu někdo redigoval, protože jsou tam občas chyby a taky formát se na některých stranách rozchází!! Na to by si tedy vydavatel měl dát pozor, působí to hodně neprofesionálně.


Štítky knihy

seznamky

Autorovy další knížky

2021  73%Bizarní hry na lásku
2022  %Bizarní hry: Strategie lásky

Kniha Bizarní hry na lásku je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst2x