Bible stylu

Bible stylu https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232767/mid_bible-stylu-4j4-232767.jpg 4 10 2

První dojem (a druhý také) se počítá, ať už jste stážista nebo obchodní ředitel. Lauren A. Rothman pomáhá vyřešit starou dilema: jak být vhodně a stylově oblečený v práci. Po letech strávených v módním průmyslu Rothman přichází se základy módy, které nabízí spolu s radami, anekdotami a upozorněními, které pomohou čtenářům vyhnout se hlavním faux pas v práci. Tato je kniha must-have zdrojem pro moderních profesionály, muže, či ženu, šplhajících po žebříčku úspěchu. Autorka určuje základy šatníku a odhaluje strategie nakupování. Bible stylu, doplněná o užitečné ilustrace, je návod jak se obléci na každou událost. Kniha je hodnotným klíčem k pochopení dresscode. Dejte si závazek, že se budete do práce lépe oblékat. S pomocí Bible stylu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Hobby

Vydáno: , Noxi
Originální název:

Style Bible. What to wear to Work


více info...

Přidat komentář

9188
20.06.2022 5 z 5

Bohužiaľ, oblečenie robí prvý dojem a to, čo povieme, až druhý. A tu sa ponúka malý radca. V knihe je mnoho tipov a trikov ako si zorganizovať šatník, akých chýb sa vyvarovať pri nakupovaní až po dresscode. Malým mínusom sú chýbajúce fotografie, no aj tak si myslím, že každý si tu nájde niečo, čo ho môže osloviť.

Paralimpomena
13.07.2021 4 z 5

Nadčasová kniha pro všechny, kdo musí dodržovat dresscode v korporátním prostředí. Najdete tu podrobnější definici módních stylů, stejně jako tipy na obchody a návody, jak bussiness oděv trochu ozvláštnit. Jednu hvězdičku ubírám za obrazový materiál, kterého mohlo být více.
Čtivě napsaná kniha, ze které se dozvíte to, co spoustě Čechů stále nedochází - že na oblékání záleží!


Štítky knihy

rady, tipy, nápady oděv, odívání

Autorovy další knížky

2014  78%Bible stylu
2015  100%Leadership podle knihy Nehemiáš

Kniha Bible stylu je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Doporučených2x
Knihotéce11x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x