Bezpeční lidé

Bezpeční lidé https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399784/mid_safe-people-nj7-399784.png 4 3 2

Řada z nás investuje mnoho do vztahů, které nám způsobují hluboká zranění. Nakonec zůstáváme opuštěni nebo využiti a zbude nám jen velmi málo oplátkou za to, co jsme dali. Přicházíme o pocit bezpečí a o vědomí osobní hodnoty. A co je horší, máme sklon opakovat tytéž chyby znovu a znovu... A nebo úplně zamknout dveře k našemu srdci a zahodit klíč. Proč si vybíráme nesprávné lidi a navazujeme s nimi vztahy? Je možné to změnit? A pokud ano, kde začít? Henry Cloud a John Townsend nabízejí spolehlivé vodítko pro bezpečná rozhodnutí ve vztazích, ať už přátelských či milostných. Pomáhají nám rozpoznat lidi, které v našem životě potřebujeme, stejně jako ty, kterým se musíme naučit vyhýbat. Kniha vám pomůže rozpoznat 20 znaků nedůvěryhodných lidí, s nimiž byste neměli navazovat vztah. Zjistíte, co činí některé lid bezpečnými pro vztah a jak se vyhnout vztahům nezdravým. Dozvíte se i o tom, co uvnitř vás samotných ohrožuje vaši bezpečnost ve vztazích. A naučíte se, co dělat a co nedělat, abyste si vytvořili vyvážený a zdravý přístup ke vztahům.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl , Psychologie a pedagogika

Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Safe people , 1995


více info...

Přidat komentář

1Pomněnka
30.06.2020 3 z 5

Od těchto autorů jsem už kdysi četla knihu Hranice a myslím, že byla o něco lepší. Zde jsem sice s většinou názorů souhlasila, avšak našla jsem tam také tvrzení, která zas až tak pravdivá být nemusejí.

Kate84
26.08.2019 4 z 5

Je to trochu moc pánbíčkářské. Nevěřící člověk se musí trochu přemáhat a ignorovat tyhle narážky/urážky. Ale dá se z toho vycházet a dozvědět se, co kde děláme špatně, protože každý jsme tak trochu nebezpečný... :)


Štítky knihy

partnerské vztahy výběr partnera

Autoři knihy

Henry Cloud
americká, 1956
John Sims Townsend
americká, 1952

Kniha Bezpeční lidé je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x