Bez závazků

Bez závazků https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469186/bmid_bez-zavazku-ObZ-469186.jpg 4 567 128

S Hunterem jsme to vzali od konce. Potkali jsme se na svatbě – on patřil k přátelům ženicha a já k přátelům nevěsty. Celou svatební hostinu jsme po sobě pokukovali. Jiskřilo to mezi námi. Pak jsem chytila kytici a on podvazek. Když mě konečně vyzval k tanci, mezi řečí navrhnul, abychom dali průchod naší vzájemné přitažlivosti. Jeho nevymáchaná huba mě asi měla odradit, ale opak byl pravdou. Z nějakého důvodu mě to šíleně vzrušovalo. Skončili jsme spolu na hotelu. Příštího rána jsem odletěla zpátky do New Yorku a nechala mu na nočním stolku falešné telefonní číslo. Často jsem na něj pak myslela, ale po posledním nevydařeném vztahu jsem byla odhodlaná nechat podobné frajírky plavat. O rok později jsme se s Hunterem potkali na křtu děťátka našich přátel. Přitažlivost se nevytratila, spíš naopak. Napětí mezi námi se dalo krájet. Tentokrát si vyžádal mé skutečné telefonní číslo. Tak jsem mu nechala telefon na svou matku. Měla zvláštní dar zahnat svými hovory o manželství a dětech jakéhokoli chlapa na útěk. Přišlo mi to vtipné, dokud mámě skutečně nezavolal. Nějakým zázrakem se mu podařilo získat si ji. Nemohla jsem tomu uvěřit. Pak mi oznámil, že letí do New Yorku řešit pracovní zakázku a navrhnul, abychom těch osm týdnů v jednom městě strávili oddáváním se vzájemným sexuálním hrátkách. Třeba se nám tak konečně podaří dostat jeden druhého z hlavy. Osm týdnů skvělého sexu bez závazků? Co jsem mohla ztratit? Byla jsem přesvědčená, že nic. Byl to přece jen sex. Dočista bez lásky. Jenže víte, co se říká – jak si usteleš...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Sex, Not Love , 2018


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
18.03.2024 3 z 5

Je to čtivé, je to předvídatelné, je to od autorky takový, řekla bych, standard. Hunterova backstory mě rozhodně zaujala víc jak Nataliina, ale asi je to logické, on měl tajemství, ona ne. Jestli jsem něco něčekala, tak že se u čtení i dojmu.

Eliska107107
21.01.2024 3 z 5

Docela fajn. Asi bych snesla více erotiky, když už má nálepku "erotika".;-)


Luciee113
28.11.2023 3 z 5

Kniha je skvělá, ale jelikož tam není Hunterův pohled hned od začátku, kdy uviděl Natalii, tak jsem se do jeho srdce těžko vžívala. Pořád jsem přemýšlela, jak to vidí on. Samozřejmě je postupně odhalováno jeho srdce i pocity, ale já se do té chemie mezi nimi těžko dostávala. Konec vše vysvětlil a bouchla bomba pocitů, pro mě to však během celé knihy chybělo. I když byl celou dobu neodolatelný.

Ladeline
08.11.2023 4 z 5

Má první kniha od Vi. Oba dva hlavní hrdinové se mi líbili. Hunter byl super chlap a já bych mu už na té svatbě neodolala. Komunikace a hlavně chemie mezi ním a Natalií byla skvělá. Hezký příběh, okořeněný Nataliinou starostí o puberťačku a Hunterovým rodinným zatížením. Hunterovo ani jejich společné rozhodnutí na konci jsem nepobírala a štěstí, že měl strýčka, který měl rozum. :-) Jen je to opět pro mě spíš romantika než erotika.

cerseyi
01.10.2023 5 z 5

Mnohem lepší než stokrát provařený pan Grey...

Senza Jenka
14.09.2023 3 z 5

(SPOILER) Slabší - ne špatné, ale slabší. Možná jsem až moc ostýchavá, ale kdyby na mě (doslova) vyběhl z křoví chlap, kterého vůbec neznám a začal mi dělat otevřené sexuální návrhy, byla bych spíš zděšená, než cokoliv jiného. Bez ohledu na to, jak sexy kousek by to byl.

Jinak je to obvyklá sbírka rekvizit erotické červené - on vysoký, svalnatý, krásný a neuvěřitelně sexy, drzý, vyzývavý a se zdánlivě nepřekonatelným problémem, proč nechce dlouhodobý vztah.
Ona je krásná, křehká, ale vlastně silná osobnost, se špatnou zkušeností a spoustou potíží.
On po ní jede, ona před ním prchá, nakonec se dohodnou na čistě sexuálním vztahu a ani jeden ho neustojí. Jenže on zdrhne bez vysvětlení. Nakonec to stejně nevydrží, dají se dohromady a všechno dobře dopadne. Klasická limonáda.
Dávám plus za Huntingtona, Summer, Izzy a vězení.

Zama
14.09.2023 4 z 5

Kniha mě ze začátku nijak nechytla. Některé slova v knize jsou špatně zvolená, na to že to má být erotický román. Dost se mi líbilo jak autorka poukazuje i na život Huntera i když jsem tam toho o něm chtěla víc. Dost mi vadilo, jak se potkali a jakoby se znali celý život. Já bych uvítala takové to seznamování okolo. Bylo ho tam dost málo. Příběh se ale vyvíjel hezky, ale spousta věcí se dala předvídat. Stálo to za to. Je to pohodová kniha, která je přečtená poměrně rychle.

Leído
18.08.2023 3 z 5

Romanťárna plná klišé, ale četla se dobře. U každé fáze jsem měla pocit, že tohle už jsem někde četla. Doufala jsem, že tajemství, které jsme u Huntera postupně odhalovali, bude originální, že nastane něco, co mě posadí na zadek. I když se to nestalo, kniha se mi líbila, postavy byly fajn a nemám žádné větší výtky.

MAU256
28.06.2023 5 z 5

"Mám pro tebe novinku, děvče. Rok nebyl nic. A hnal bych se za tebou třeba kolem celé zeměkoule. Myslel jsem, že tě nedokážu dostat z hlavy, ale bylo to moje srdce, které tě nechtělo pustit."

Nedivím se Hunterovi, že byl jaký byl, protože co si nesl v sobě, bylo těžké závaží. A Natalie na tom nebyla ve svém životě o moc lépe než on. Tady nebyly protiklady, a přesto je to k sobě táhlo. Určitě knížku mohu romantickým dušičkám doporučit.

krevetka79
26.06.2023 5 z 5

Očekávala jsem romantiku okořeněnou vtipem a sexem, ale bylo to mnohem lepší.
U této autorky nejsem zvyklá, že k příběhu potřebuji i kapesníčky.
Skvěle napsaný příběh nejen o lásce a sexu.
Určitě doporučuji k přečtení.

Monni
12.06.2023 4 z 5

Autorku mám ráda a její knihy mě baví. Jsou to takové romantické pohádky pro dospělé se šťastným koncem. Kniha mě bavila a byla to super oddechovka. Pár věcí mě tam štvalo, ale byly to jen takové drobnosti, které k těmhle knížkám prostě patří.

Nuttelka
12.06.2023 5 z 5

Toto zase byla sázka na jistotu, knihy od Vi miluju.. humor, škádlení, přitažlivost, slovní přestřelky, žádné servítky, trošku toho dramatíčka, skvělý sex, no prostě výborná odreagovačka, i když se od zatáčku ví, jak kniha dopadne :-) Hunter se mi líbil snad od první věty, Natalia občas dělala "vofuky", ale skvělá dvojka to je..

cerna7151
24.04.2023 4 z 5

Chtěla jsem romantickou oddechovku s trochou sexu a šťastným koncem a přesně to jsem dostala :-)

knihomolka_eli
31.10.2022 4 z 5

Knihy od Keelandovej mám veľmi rada. Viem pri nich vypnúť a naozaj si oddýchnuť. Baví ma jej štýl písania a tiež príbehy hlavných hrdinov. Vždy sa dozvieme niečo z ich minulosti, čo poznačilo ich život až do súčasnosti. Nie sú to len plytké erotické romány, ani lacné romantiky. Keelandovej sa vždy podarí dať do toho oveľa viac.

Natalia sa na svadbe svojej priateľky zoznámi so ženíchovým kamarátom Hunterom. Hunter po nej od prvého momentu veľmi túži a dáva jej návrhy.

Natalia vychováva svoju nevlastnú dcéru, mužom veľmi nedôveruje a hoci sa jej Hunter páči, nehodí sa mu hneď do náručia, nechce sa znovu popáliť.
Pri odchode do New Yorku dá Hunterovi vymyslené číslo.

No po roku, keď sa ich spoločným priateľom narodí dieťa, sa stretávajú zas. A hoci je chémia medzi nimi silná, Natalia dá znovu Hunterovi cudzie číslo - číslo svojej mamy. Vie, že tá ho dostatočne odplaší. No uvidí, ako sa mýlila. Hunter príde k jej mame na večeru a dokonale si s jej mamou rozumie a tiež s jej sestrami. Hunter je v New Yorku na služobke a navrhuje Natalii 8 týždňov plných sexu. Iba sex, žiadna láska. No občas nevyjde všetko, ako si človek naplánuje. A prečo vlastne Hunter nemá záujem o žiadny vážny vzťah?

Knižka ma bavila, no zároveň musím priznať, že som od autorky čítala aj lepšie. Natália mi sadla, jej život bol zaujímavý a v mnohých ohľadoch to mala náročné. Hunter bol samozrejme top, no štval ma svojím prístupom k vlastnému životu, aj keď chápem, že na to mal svoje dôvody. Jeho príbeh ma zaujímal, aj kapitoly venované minulosti. Veľmi sympatickí boli aj ich priatelia a rodiny. Jediné, čo mi v podstate tak trošku viac vadilo, bol počet vulgarizmov...miestami to bolo fakt prehnané. Možno je to aj príliš ,,ostrým" prekladom (dalo sa použiť isto aj menej silné výrazy).
Inak bola kniha veľmi fajn a pokračujem ďalšími :)

Marci_Vaj
08.09.2022 4 z 5

No tahle byla zřejmě už opravdu poslední co jsem od autorek přečetla, už mě to prostě neba...docela se některé věci/věty z předchozích knih opakují. Příběh nebyl špatný, ale jak říkám, hodně podobné předchozím....jinak jsem měla pocit, že se tam furt jen pije víno...kdybych si při každém stresu dala skleničku jak Natali, asi už nepřečtu nikdy nic :-D

Hunter byl ale fajn, klidně bych si ho vzala domů ;-)

martina1797
28.06.2022 3 z 5

Hodně odpočinkové čtení, místy mi trošku vadila taková předvídatelnost děje. Ale jako nenáročné romantické čtení na léto, proč ne...

smejkalova.m
18.05.2022 5 z 5

Čekala jsem sexuální scény od začátku až do konce. :D Příběh mě příjemně překvapil, škoda, že autorka trochu víc nezabředla do podrobností o Huntingtonově chorobě...

liletka_a
16.05.2022 4 z 5

Není to jen další z bezbřehých řad erotických románů..Tady se musí hlavní hrdina pořádně snažit, než svoji dámu do té postele uloví! ;) Mě se povahově Hunter hrozně líbil, takový pravý pořádný chlap, kdo by tušil, co má za sebou...S Natálií jsem měla občas trošku problém, ale její vztah s nevlastní dcerou to vyvažoval. Na konci jsem byla napnutá jak struna a myslím, že u Vi se více začítám do vážnějších stran než těch "muchlovacích" ;)

Vknihách
19.04.2022 5 z 5

Knihy od Vi sa čítajú samé. To vie každá fanúšička Keelandovej tvorby. Je fajn vedieť, čo jej knihy môžu ponúknuť. Používa vzorec, ktorý funguje. Príťažlivé hlavné postavy s pestrou minulosťou; striedanie kapitol rozprávačov; skoky do minulosti pre pochopenie\objasnenie správania jednej z postáv (prípadne oboch); väčšinou predvídateľná zápletka…. Kupodivu, či nie,funguje to, pretože hrdinovia sú vždy niečím zaujímaví a Keeland vytvorí pútavé kulisy aj vedľajšie postavy. Taktiež chémiu a iskrenie má autorka v malíčku a čitateľky jej to oprávnene žerú
Ale konkrétne k tejto knihe... ŽIADNU LÁSKU, LEN SEX je ako názov dobrá blbosť. Síce sa Hunter oháňa týmto mottom,dolieza od začiatku za hlavnou hrdinkou ako šteniatko túžiace po pozornosti. Je v tom viac, ako inak, a ten príbeh veru nie je pekný. Huntera a jeho konanie pochopíte,no neexistuje,aby sa pri toľkej jeho pozronosti nedostali do popredia city! Čo sa týka vulgarizmov, áno,je ich tu na ženskú beletriu dosť,ale opäť som názoru, že to bude mužským prekladom ...a stojím si za tým... každé slovo má v našom ľubozvučnom jazyku viacero podôb a je len na prekladateľovi(či?),ktorú možnosť si zvolí…

moma08
10.03.2022 4 z 5

Byla to romantická jednohubky. Místy jsem se zasmála a místy mi bylo smutno, ale nakonec vše dopadlo dobře a já jsem s knihou spokojená.