Bez zábran

Bez zábran https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460371/bmid_bez-zabran-yHI-460371.png 3 21 8

Příběh dvaadvacetileté dívky, která po těžkém rozchodu začne žít nespoutaně a užívat si každé vteřiny. Plnými doušky hltá vášeň a lásku svých milenců. Dvaadvacetiletá Gábina se po těžkém rozchodu přestěhuje z maloměsta do centra Prahy. Z holky toužící po pevném vztahu se stane volnomyšlenkářka, která začne žít zcela nespoutaně. Ve vztahu se cítila svázaná, a tak se snaží přijít na to, co ji udělá skutečně šťastnou. Zahazuje pevné mantinely věrnosti a na každém prstu má obmotaných několik chlapů. Některým dokonce zlomí srdce, ale dokáže ho někdo zlomit i jí?... celý text

Přidat komentář

Mona7741
10.01.2022 1 z 5

Zklamání! Nenadchlo, nepobavilo, nazaujalo. Deníkové zápisky dospívající holky, která neví co chce...

Kniha1996
01.08.2021 5 z 5

Na vydání knihy jsem nedočkavě čekala a nezklamala mně. Pojednává o mladé Gábině, která si nespoutaně a plnými
doušky užívá života. Myslím, že spousta dívek a žen se může v různých pasážích knihy najít. Knihy je psaná mladistvě a čtivě, děj ubíhá rychle. Bez zábran je vhodná nejen pro cílovou skupinu youn-adult, ale i pro ženy, které láká si přečíst nespoutaný příběh plný erotického náboje.


Matěj068
01.08.2021 5 z 5

Po dlouhé době jsem šáhl po knize, jelikož mne jako fotografa zaujala obálka a poté, co jsem si přečetl krátký popis, knihu jsem nakonec pořídil a můžu vám říct, chybu jsem rozhodně neudělal. Kniha pojednává o životu holky, ze které se stává (trošku divoká) žena, která hledá, co od života vlastně chce. Kniha je psaná jako deník, je čtivá a vtáhne vás do děje a nejhorší/nejlepší na tom je, že se mnozí v jistých postavách můžeme odrážet sami (čtenáři). Kniha není jen pro ženy, možná bych jí asi nedoporučoval pro děti na dobrou noc, některé části se mohou trošku okořenit. Výborné čtení, doufám, že autorka přijde s pokračováním či podobným dílem.

janyska13
31.07.2021 2 z 5

Od knihy jsem čekala malinko něco jiného. Dostala jsem soukromý deník holky po rozchodu, která si užívá single život s muži, co to nejvíc jde. Trochu hůř se mi to že začátku četlo, i přes to, že to mělo krátké kapitoly. Druhá polovina knihy, ale ubíhala trochu rychleji.

ondrej5275
18.05.2021 5 z 5

Knizka je velmi ctiva a je psana super reci. Libila se mi a to je co rict, protoze normalne prectu tak dve knizky za rok.

Mare152
12.05.2021 2 z 5

Tohle pro mně bylo asi největší zklamání za poslední rok :(
Hlavní hrdinka Gábina mi byla neuvěřitelně proti srsti. Kdyby stála vedle mě, tak jí jednu plesknu, protože to, co dělala bylo fakt nemorální. Popis toho, jak ji každý kolemjdoucí hrozně miluje, jak jí na nikom vlastně nezáleží, ob řádek jak je skvělá a nikoho nepotřebuje a pak zase dolejzá za chlapem, který si s ní s prominutím vytírá zadek...
Takže je mi líto, ale tahle kniha za mě opravdu ne.

gargamelka
09.05.2021 4 z 5

Knížka rozhodně zaujme, čtivá, plná nezávaznosti, dychtivosti, smyslnosti. Být alespoň z části Gábinou by nebylo na škodu.

vendy6619
28.04.2021 4 z 5

Kniha Bez zábran mě zaujala na první pohled. A to nejen anotací a nádhernou obálkou, ale vlastně úplně vším.
Co tedy musím říct na začátek je úžasný styl jakým autorka dokáže knihu popsat. Jakým lehkým, čtivým stylem píše. Upřímně… já bych s Gábinou asi kamarádka nebyla, ale to nic nemění na situaci, že se mi kniha líbila a asi bych ji potají obdivovala, jak svobodně a volně žije a jak sebevědomě se chová. Dokonce i to, jak se kolem ní ti muži motají a jak si dokáže namotat ona je!
Seznamujeme se i s dalšími postavami v knize. S bohatým Romanem. Správcem Adamem. A Zdeňkem. Ale otázkou zůstává, který z nich dokáže v Gábině znovu rozvířit jiskry, aby z nich vznikl plamen? A který z nich si ji dokáže udržet?
O knize vám nebudu prozrazovat víc, protože stojí rozhodně za přečtení!

Štítky knihy

pro ženy české romány

Autorovy knížky

2021  60%Bez zábran

Kniha Bez zábran je v

Přečtených17x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce69x
Chystám se číst23x
Chci si koupit5x