Bez pravidel

Bez pravidel https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301250/bmid_bez-pravidel-Bee-301250.jpg 4 57 17

Hlavní hrdinka Charlotte „Charlie“ Silverová je talentovaná tenistka a ve všech ohledech řádná dívka, kterou přivedl k bílému sportu a poté i na špičku mezi juniory její otec, bývalý aktivní tenista. Po prohře ve Wimbledonu a nepříjemném zranění se Charlie rozhodne přejít k novému trenérovi. Rázem se stává hvězdou kurtů a její jméno se pravidelně objevuje na předních místech sportovních stránek novin. Smlouva s Toddem Feltnerem však připomíná smlouvu s ďáblem. Todd je živoucí legenda, která až dosud tvrdě trénovala výhradně muže, a podle toho také přistupuje ke své nové svěřenkyni. Je odhodlaný změnit její image hodné dívky – na kurtu i v soukromí – a vychovat z ní nemilosrdný a bezohledný postrach svých soupeřek. Ženu, která bude nejen vyhrávat zápasy a šplhat vzhůru po sportovním žebříčku, ale zabydlí se také na titulních stránkách časopisů a bude pobírat sedmiciferné částky za reklamu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Singles Game , 2016


více info...

Přidat komentář

lapagerie
25.02.2020 2 z 5

Tenisová oddechovka, ideální na dovolenou. Přečíst a nechat ji v hotelové recepci pro dalšího zájemce. Dočetla jsem ji před týdnem a zaboha jsem si nemohla vzpomenout na název...

bar_sol
24.02.2020 4 z 5

Příjemná oddechovka. Mám ráda knihy ze sportovního prostředí, z tenisu obzvlášť, jelikož si sama ráda (amatérsky:)) zahraju. Příběh nijak výrazně nepřekvapí, ale kniha se mi četla dobře, na dovolenou ideál.


koki.veru
15.02.2020 5 z 5

Pěkná a oddechový knížka z prostředí tenisu. Četla se moc dobře.

DomenicaRisa
08.02.2020 2 z 5

Miluji tenis, ten mužský. Ale řekla jsem si, ze tahle knížka bude určitě fajn. Přece jen autorka mě zaujala už předtím. Tady říkám bohužel. Nejzajímavější momenty jsou při kontrole oblečení na Wimbledonu. Neříkám,ze to byl Špatný příběh, jen mi prostě takto napsaný nesedl. Možná jsem měla až moc očekávání.

Majuš333
21.07.2019 3 z 5

Bola to moja prvotina od tejto autorky...ale nič závratné to teda nebolo! Čakala som niečo na spôsob Kultiho, čiže vzťah trénera a jeho zverenkyne... Začiatok bol celkom fajn, ale ďalej len čistá nuda...niekoľkokrát som sa pristihla, že som sa úplne stratila v texte... Viac sa k tejto knihe už nevrátim.

malazluta
14.06.2019 2 z 5

Jako milovnice tenisu jsem si nemyslela, že by mě kniha z tenisového prostředí mohla nudit.... no stalo se.

LadyCotton
06.08.2018 4 z 5

Od autorky jsem přečetla všechny knížky a ani tato mne nezklamala (Lauren Weisberger nenapsala jen Ďábel nosí Pradu). Líbí se mi, jak si autorka dává záležet na tom aby prostředí kde se její kniha odehrává bylo co nejvíce věrohodné/autentické.
Svět ženského tenisu sleduji již nějaký ten pátek a nemohlo mi uniknout, že občas jsem v hlavní hrdince poznávala Mariu Sharapovovou :-) ačkoliv autorka v Poděkování uvádí slovenskou hráčku Danielu Hantuchovou.
Děj je svižný, pěkně se čte.

domino2002
11.05.2018 5 z 5

Skvělá kniha, miluju takovéhle knížky.

stju
05.01.2018 3 z 5

Samotný příběh, seznámení s prostředím ve vrcholovém sportu mě zaujalo. Hlavní hrdinka mi byla sympatická a držela jsem jí palce, ale kniha mi celkově připadala taková rozvláčná.

Eleanor-ka
10.09.2017 2 z 5

I přes to, že byla kniha velmi hezky psaná a čtivá, tak obsahovala nezáživný děj, který nikoho nijak zvlášť nenadchne.

J.books
30.06.2017 odpad!

Bohužel autorka nedosahuje humoru a poutavosti jako u Dábel nosí Pradu, tohle nezaujme, nenadchne a po pár stránkách to s klidnou duší odložíte.

Samira
12.06.2017 4 z 5

Autorčiny knihy jsou u nás prezentovány jako především knihy romantické, vždy s odkazem na sladký filmový přepis Ďábel nosí Pradu. Kdo romantiku čeká bude však zklamán, její knihy jsou především o pracovní a osobní realizaci, se všemi jejími úskalími a jen tak mimochodem a opravdu pouze okrajově se do té zajímavé směsice připlete láska.
Tenisové prostředí a jeho odvrácená, ale i světlá strana.
Příjemné čtení, ve kterém jsem ocenila, že se autorka příliš nepouštěla do popisů jednotlivých zápasů, to by se podařilo na knižních stranách jen málokomu.
Stojí za přečtení!

mschmidtova
14.03.2017 4 z 5

Kniha se mi líbila, ale něco mi na ní chybělo. I když má autorka daleko k mým oblíbeným spisovatelkám, nakonec jsem se do příběhu začetla a bavil mě. Postrádá pro mě ale potřebnou jiskru, která mi chybí do 5 hvězdiček. Svět vrcholového sportu mi autorka ale přiblížila velice dobře, je vidět, že o tom něco ví a ví, o čem píše.

Při čtení jsem si opět potvrdila svůj názor, že sport se má pěstovat pro zábavu a ne pro peníze, pak nemusíme přemýšlet nad tím, jak vyhrát za každou cenu.

Ena
13.03.2017 4 z 5

Stejně jako předchozí knihy od autorky je i tato poutavým odpočinkovým čtením se skvělým stylem psaní a schopností čtenářku vtáhnout do děje.

alzbeta4340
01.01.2017 4 z 5

V hlavní roli tenisové prostředí. Není to jen kulisa příběhu, ale skutečně jeho základ. Hlavní myšlenka tohoto románu je o tom, jak nesnadno se balancuje mezi nutnými ostrými lokty a dravostí šampióna a svými přirozenými emocemi. Jsem tenisový laik, ale troufám si odhadnout, že nás, čtenáře, autorka ještě šetřila, protože ve skutečnosti je svět vrcholového sportu ještě tvrdší.
Knížka se četla velmi pěkně.

michpa
26.12.2016 3 z 5

Podle upoutávky na knížku jsem se těšila na smlouvu s ďáblem (dravou hru, trenéra který pohltí hrdinku, bude ji ovládat atd.), ale z ďábla mě vyšel pouze takový malý diblík. Hl. hrdinka neustále tápe zda má být ta hodná anebo zlá, zda zůstat ze svým milencem, kterého vlastně ani nemiluje a ví, že ani on jí není věrný. Navíc od půlky knížky už tušíte kdo bude nakonec ten pravý... Jde o takové pohodové čtení, ale já jsem očekávala od knížky větší potenciál.

Channach
07.11.2016 4 z 5

Kdybych mohla dala bych 4,5*. Velice luxusní kniha. Tenisová Pretty Woman. Více v mé recenzi v záložkách.