Bez hranic – Jak si vybudovat výjimečný život

Bez hranic – Jak si vybudovat výjimečný život https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124454/bmid_bez-hranic-jak-si-vybudovat-vyjimec-6Q8-124454.jpg 4 50 8

Jak si vybudovat výjimečný život. V životě máte neomezené možnosti, záleží jen na vás, jak se svých příležitostí chopíte. Jistě, porazit stres, negativní myšlenky a neúspěch nelze ze dne na den. Ale pokud se skutečně rozhodnete využít naplno svůj potenciál, nic vám nestojí v cestě – budete neomezeně šťastní, klidní, moudří, silní, rozhodní, získáte zdravé sebevědomí a všechny věci budou pracovat ve váš prospěch. Zapomeňte na „přežívání“. Každý člověk má schopnost žít na sto procent, spokojeně, zdravě, bez bolesti a trápení. Zkuste to i vy! Nebojte se jít vstříc radosti a pocitu naplnění, změňte sny ve skutečnost. Kniha Jillian Michaelisové vám bude dobrým průvodcem a rádcem. zdroj: www.knihcentrum.cz... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Unlimited: How to Build an Exceptional Life , 2010


více info...

Přidat komentář

Coucouha
05.11.2017 4 z 5

Tato kniha mne úpřímně velmi překvapila. Jedná se asi o nejlepší motivační knihu, které jsem četla. Vím, všechny jsou "na jedno brdo" a ve všech je jaksi to samé, ale tahle je v něčem jiná. Nevím, proč jsem si ji kupovala, ani proč jsem se ji rozhodla přečíst, když to vůbec není můj styl, ale nakonec jsem fakt nadšená a doporučuji :)

ji7967
21.04.2017 4 z 5

Kniha, která je velmi jednoduše a srozumitelně napsaná. Sic se v ní člověk nedozví nic extra nového (pokud se tomuto tématu ovšem věnuje, pokud je to první takto zaměřená kniha, pak rozhodně doporučuji), ale může si utřídit myšlenky, znovu se k ní vracet a znovu se "nastartovat"... a navíc, kdo cvičí s Jill, pro toho je tahle kniha snad i povinná :-))


Niannie
04.04.2016 5 z 5

Pro mě jedinečná kniha! Dokáže člověku otevřít oči, probudit ho a vést tím správným směrem. Je psaná čtivě a i když je poměrně obsáhlá, klidně bych si ji po dočtení přečetla znovu.
Knížka, ke které se budu ráda vracet... řadím mezi své TOP knihy!

Monicay
21.03.2014 4 z 5

První motivační příručka, kterou jsem přečetla úplně celou. Obvykle když něco takového omylem otevřu, končím maximálně na čtvrté stránce. Knížku jsem četla, protože podle Jill cvičím, a tak mě zajímala. Vlastně má ve všem co píše pravdu, člověk se opravdu musí snažit sám, učit se, posouvat kupředu. Bohužel to není nijak jednoduché a málokdo je ochotný a schopný všeho nechat jen proto, aby vsadil na nejistou, možná úspěšnou budoucnost. Líbí se mi ale její názor na to, že pokud do toho člověk jde, musí se důkladně připravit, aby minimalizoval riziko prohry. Kniha byla dobře napsaná, čtivá, prokládání příběhů různých lidí, které Jill potkala, bylo zajímavým zpestřením.

coco.cartier
17.11.2013 5 z 5

K málokteré knize se vracím.
K téhle jsem se vrátila rovnou třikrát.
Nepovažuji jí za typickou svépomocnou knihu. Nechlácholí. Nemaže med kolem pusy. Nedonutí nás představit si, že svět je krásné místo plné motýlků a duhy. Donutí nakopnout, což Jillian zkrátka ve zvyku má.
Skvělá volba pro ty, co potřebují nabrat trochu síly ve chvílích, kdy neví, co se životem.

pecka02
11.06.2013 5 z 5

Výborná! Osobní rozvoj zase trochu jinak :) Dosud jsem znala Jillian jen jako fitness trenérku, třeba z americké reality show The Biggest Loser nebo z různých cvičebních DVD. Je pravda, že tlouštíkům ze zmíněného pořadu často pomohla nejen shodit přebytečná kila, ale kolikrát i přijít na kloub tomu, co je vlastně k nadváze dovedlo. Kniha na tyto příběhy hodně odkazuje a někdy jsem se nestačila divit, kam se až člověk může dostat kvůli něčemu, co prožil v dětství a co je již vědomě dávno zapomenuto, ovšem podvědomí si to dobře pamatuje. Na knize se mi líbí, že je pojata komplexně - najde se zde kapička duchovna, ale autorka se často opírá také o vědu, poznatky z medicíny či psychologie. Dobrá jsou i praktická cvičení na konci každé kapitoly, které Vás povedou tím správným směrem a velkým plus jsou i odkazy na autorčin web, kde si můžete udělat testík, abyste zjistili, jak na tom momentálně v daných oblastech jste. Přečetla jsem knížku jedním dechem, vyvolala ve mně vlnu optimismu a teď se do ní pustím opravdu důkladně i se všemi zmíněnými testy.

"Život se vám jen tak nepřihodil - vy jste se přihodili do života. Nemůžete předvídat všechno, co vás čeká, a nemůžete ovládat život do naprosté dokonalosti. Můžete však ovládat své rozhodování, činy a reakce. A nic jiného ke šťastnému životu nepotřebujete, ať vás potká cokoliv."

chropovec
16.02.2013 3 z 5

Knihu, kterou zastihla v knihkupectví jsem si bez váhání koupila. Ale co mě zaujalo nejvíc bylo zřejmě to, že bych nekteré věty zkrátila nebo úplně vynechala. Kniha má smyslplný koncept, ale je spíš doporučená pro muže či ženy ve středním věku co už mají v životě daleké zkušenosti. Jillian Michaels mám ráda , a čekala jsem od ní víc. Nenadchla mě tak, že bych si ji v jednom kuse četla. Prostě jinak řečeno trpělivost.

miasa01
12.02.2013 2 z 5

Jillian Michaels zná většina lidí jako velmi populární trenérku, která měla v Americe i několik svých pořadů. Sama jí mám v oblibě, a proto, když tu byla vydána její kniha, jsem si jí musela rozhodně pořídit.
Líbí se mi autorčin humor a řada jejích zkušeností, které působí jako třešničky na dortu. Bohužel je to ale typická svépomocná kniha a ačkoli se tam vyskytuje několik opravdu originálních myšlenek, tak mě většina knížky nebavila, protože to, co je tam se dočtete v jakékoli jiné knize, jen opsané jinými slovy. Knížka je napsaná srozumitelně a lidsky, ale některé zdlouhavé pasáže mě nudily a rozhodně to není knížka, kterou si vemete jen tak.

Štítky knihy

životní styl motivační knihy

Autorovy další knížky

Jillian Michaels
americká, 1974
2013  83%Ovládněte svůj metabolismus
2012  75%Bez hranic – Jak si vybudovat výjimečný život
2013  82%Vyhrajte boj o štíhlé tělo
2014  67%Udělejte radikální řez
2017  73%Hurá, miminko!

Kniha Bez hranic – Jak si vybudovat výjimečný život je v

Právě čtených2x
Přečtených72x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce33x
Chystám se číst40x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x