Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226819/bmid_benedict-cumberbatch-pWZ-226819.jpg 4 69 15

První biografie, která přichází na světový trh! Proslavil se jako Sherlock Holmes, aktuálně oslňuje jako Julian Assange. Hypnotizované fanynky se bez špetky studu označují za jeho "běhny", kritici se rozplývají a novináři jsou fascinováni jeho pokorou a přehledem. Benedict Cumberbatch je dokonalá hvězda. Kniha popisuje vše zajímavé z jeho života včetně dobrodružných zážitků z Cumberbatchových cest Tibetem a traumatu prožitého během únosu v jižní Africe. Cumberbatchův rušný osobní život, hvězdná herecká kariéra a vtipné a skromné rozhovory, jimiž je proslulý, jsou zkrátka dokonalým předpokladem pro vznik poutavé a čtivé biografie, která osloví nejen hercovy nejvěrnější fanoušky…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura faktu

Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Benedict Cumberbatch: The Biography


více info...

Přidat komentář

zuzca.h
15.01.2024 2 z 5

Benedicta mám jako herce ráda tak jsem se na jeho životopis celkem těšila , ale bylo to jako číst encyklopedii. Tento typ životopisů mě nebaví proto dávám jen 2 hvězdičky, ale pokud někomu takto napsaný životopis vyhovuje tak je to kniha přesně pro něj.

dancadragneel
17.07.2019 3 z 5

Velmi příjemné čtení. Zajímavý životopis a zajímavý herec... jenom ke konci jsem začala být trochu unavená z těch mnoha informací.


biskin
16.07.2018 1 z 5

Přestal jsem to asi po 80 stránkách číst. Je to jak listovat wikipedií, ale ne tak poučný. Všechno jsou to informace jak někde sebraný na internetu :(

Fixa08
29.04.2017 5 z 5

Ano, jsem veliká fanynka Benedicta a tak pro mě skoro povinná četba, kniha se mi líbila, velmi příjemné čtení.

PJurista
29.03.2017 3 z 5

Kniha jako taková rozhodně špatná nebyla, spíš mne vadil obsah, kde jsem se nedozvěděl prakticky nic zajímavého z jeho zkušeností u filmu atd. jsem rád že kniha se soustředila na jeho divadelní počiny ale někdy tam na mě bylo moc termínů, děl které jsem vubec neznal atd. ale je to čistě můj subjektivní názor, jak říkám, na knihu to nemá vliv. Stále doporučuji Cumberbitches :-D

Mystique899
19.02.2017 4 z 5

Byla to zajímavá kniha, ale já bych uvítala víc fotografií. Autor se víc soustředí na jednotlivé filmy, ve kterých Benedict hrál než na herce samotného.

bibi.r
06.10.2016 4 z 5

Spousta zajímavých informací :),
Pravdou však je, že kniha je psána pro angloamerické čtenáře, protože je tam poměrně hodně názvů různých tv seriálů či tv herců, které tady u nás vůbec neznáme.
Souhlasím s tím, že fotografická příloha mohla být zajímavěji sestavená a mnohem širší.

Ditules
30.10.2015 4 z 5

Aby bylo jasno - jsem Benedictova velká fanynka, a tak hltám všechno, co se jej týká. Po obsahové stránce nemohu knize nic vytknout. Styl psaní mi trošku nesedl. Chybí fotografická příloha, která by zrovna u něj mohla být více než zajímavá.

Jekysek
24.08.2015 4 z 5

Velmi příjemný životopis, který mě jen ujistil v názoru na Bena.
Je to milý, skromný a talentovaný chlap, který má nezvyklý vzhled, nadšení a cit pro práci a podmanivé vystupování. Rozhodl se navázat na řemeslo svých rodičů, rozhodně však nevyužíval jejich kontaktů a vše si vybudoval od nuly.
Výčet všech filmů, seriálů, divadelních i rozhlasových představení v nichž vystupoval je dost dlouhý, ale krásně rozepsaný, sem tam doplněný o nějakou tu zajímavost z osobního života, či ze zákulisí.
Celkově vzato, příjemné čtení o neobyčejném člověku.

zuzana13
30.03.2015 5 z 5

Skvěle napsaná kniha, hezky ilustrovaná. Doporučuji. Je skvělá.

Moňule13
08.02.2015 5 z 5

Skvěle zpracovaná biografie mého oblíbeného herce. Popisuje Benedictovo dětství, studia, soukromý život i významné role jak v televizi a filmu, tak i v divadle. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací a přestala Benedicta brát jen jako Sherlocka. Navíc je mi hodně sympatické, jak je skromný :)

MissBlack
06.01.2015 4 z 5

No jo, Benedict...

Ke knize jsem se dostala v podstatě náhodou, ani jsem netušila, že vyšla, dokud mi na ni kamarádka neposlala odkaz.
Líbilo se mi na ní, jak krásně autor dokázal knihu v podstatě faktickou napsat hezky čtivě, prolnout fakta. Utíkalo mi to, stránky jsem otáčela a najednou byl konec. Asi čtvrtinu knihy (na konci) tvoří rekapitulace Benedictových úspěchů, takže ani samotný text není tak dlouhý, jak by se mohlo zdát a vskutku rychle uteče. Čtenáři kniha také pomůže uvědomit si, že Benedict není jen Sherlock a že než se v této roli objevil, odvedl už kus práce :)

Kniha mě jen víc utvrdila v tom, co jsem si o tomto herci už myslela a po přečtení je mi ještě sympatičtější (pokud to ještě jde). Fanouškům rozhodně doporučuji.

CurlyWolf
04.01.2015 3 z 5

Tahle knížka mne teda velice zklamala. Obsahově je určitě vyčerpávající, styl psaní je ale velice neoslovující. Nevím jestli je to autorem nebo překladatelem (Je pravda že jsem ji četla jen přeloženou), ale kniha mi vůbec nepřirostla k srdci. Také mi vadí nedostačující množství fotografického materiálu. Celý jeho život doprovázela kamera a fotografie. Kniha jako taková velice zaostává třeba za životopisem Johnnyho Deppa. Pro fanoušky, kteří nejsou zběhlí v internetovém "stalkingu" budou jistě příjemně překvapeni. Pro mě nebyla kniha nic nového.

Durancie
25.12.2014 5 z 5

Benedict Cumberbatch... co dodat :-) Je to po všech stránkách originální a okouzlující muž, jehož názory a chování mi jsou nesmírně sympatické.

LadyElisa
25.11.2014 5 z 5

Pro mě jako velkou fanynku Benedicta Cumberbatche je to opravdu skvěle zpracovaná biografie. Spousta nových informací a zajímavostí. Takže pokud Bena milujete, směle do této boží knihy :D

Štítky knihy

životopisy, biografie

Autorovy knížky

Nigel Goodall
anglická
2014  81%Benedict Cumberbatch

Kniha Benedict Cumberbatch je v

Právě čtených1x
Přečtených76x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených5x
Knihotéce53x
Chystám se číst17x
Chci si koupit12x