Beatles...a byla hudba

Beatles...a byla hudba https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57794/beatles-a-byla-hudba-57794.jpg 5 13 2

Unikátní rozsáhlá obrazová publikace o nejslavnější světové hudební skupině. Kaleidoskop článků a novinových výstřižků, jež mapují dráhu Beatles od prvopočátku až prakticky do dnešních dnů, kdy zbyli již jen dva ze slavných členů.

Literatura naučná Hudba a zpěv
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

The Beatles Then there Was Music , 2007


více info...

Přidat komentář

Denny456
26.07.2021 4 z 5

Zvláštní typ knihy. Rozdělen do jakéhosi kalendáře, kde jsou popsány v jedné - dvou větách co kdy Betales dělali a pak podstatnější část knihy, kde jsou popsány v několika odstavcích zásadnější události v kapele. Dost často se to opakuje a ně vždy je to ku prospěchu. Faktograficky je to zajímavé a pro řadu lidí poučné. Je zde také orvoské množství fotografického doprovodu. Akoratá si musíte pořídi stůl na čtení. S tímhle fakt do postele ne. :)

Babouš
11.09.2014 3 z 5

Na některých místech zbytečně podrobné a na jiných zase naopak zoufale stručné. Ale tak už to u knih, které něco mapují chronologicky, bývá. Trochu mi vadilo, že většina dobových materiálů (jakkoliv zajímavých) jsou jenom z jednoho zdroje - britského deníku Daily Mail. Jinak ale moc hezky provedená kniha, která potěší fanoušky Beatles.