Batman / Želvy nindža: Adventures

Batman / Želvy nindža: Adventures https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/370409/bmid_batman-zelvy-nindza-adventures-Re3-370409.jpg 4 36 8

Batman má problém. Z Arkhamu záhadně mizí jeho nejnebezpečnější protivníci... a nikde v Gothamu nejsou k nalezení. Opustili totiž úplně jeho svět – a objevili se v New Yorku, kde žijí tajemní želví nindžové!

Žánr:
Komiksy

Vydáno: , Crew
Originální název:

Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures , 2017


více info...

Přidat komentář

farb
15.06.2023 4 z 5

Tak jako za mě velmi pěkná ''klukovská'' věc. Četli jsme se synem a bavili jsme se oba. Jednoznačně doporučuju pro mladé začínající komiksáky a fandy původního batmanovského animovaného seriálu (ideálně to skloubit, jak se to povedlo nám:)

Kate18
02.02.2020 4 z 5

Setkání želv a Batmana proběhne za zvláštních okolností. Z Arkhamu zmizí vězni bez jediné stopy a kamerového záznamu. Hrdinové musí zjistit co se stalo a jak dostat všechny zpátky do vězení. Problém bude multidimenzionální, protože najdou brány, které vedou do jiné dimenze. Želvy myslí, že ví, kdo to má na svědomí. Potvrdí se jejich podezření?


dexterman
08.09.2019 3 z 5

Kresba dává čest seriálu z roku 1992 . Jinak dějově jednoduché . Čtení cíleno pro menší děti to plní dokonale . Jinak to ale dospělému člověku moc nedá , Pro děti však ideál . Jinak počtení na jeden večer.

Wojta777
02.02.2019 3 z 5

Celkem zklamání. Crossover mezi světem DC a TNMT mi přišel velice zajímavý, tak jsem se do toho začetl. Jenže ne a ne mě to bavit. Příběh je až moc jednoduchý a dětinský. Vtípky jsou někdy vydařené a někdy ne. Celkově se mi příběh moc nelíbil. Zato kresba byla naprosto boží! Je krásně barevná a cartoonová. Ale i výborná kresba nedokáže vynahradit podprůměrný příběh. Doporučuji spíše menším dětem, které teprve začínají číst. Dávám 3 želví hvězdičky.

trudoš
11.11.2018 3 z 5

Překvapivě zábavné čtení (myslím v rámci mých negativistických očekávání), přičemž v mnoha ohledech funguje lépe než vážně míněný crossover od Jamese Tyniona IV. Tomu hlavně přispívá fakt, že Matthew K. Manning záměrně cílí na mladší čtenáře, takže si může dovolit nejedno odlehčení. Jenže jak komiks funguje v humorné rovině, kardinálně selhává v té dějové. Kulantně řečeno, ta zápletka se zkrátka moc nepovedla. Opomenu-li, že není příliš originální, je i krapátek zmatená, nudná a nepřehledná. Jakoby autoři usoudili, že když je to pro adolescenty, může jít smysluplnost k šípku. Nemluvě o tom, že logiku otvírání a zavírání portálů jsem doteď nepobral, stejně jako kde se vzaly a kdo s nimi původně operoval. Jinak ovšem milá legrácka, špičkování mezi postavami funguje na jedničku, především proto, že si autoři umějí do lecčeho a leckoho kopnout. Obzvláště jsem se bavil u posledního příběhu, ve kterém Želvy maličko pubertálně dotírají na nového Robina, který od posledka změnil identitu.

MartyManCZ
29.10.2018

Ano je to více dětské ať už kresbou nebo příběhem. Nikde se to nepodělá, všechny padouchy snadno pochytají. Pro děti dobré jako začátek s komiksy, pro dospělé milá záležitost :)

jarynek
25.10.2018 2 z 5

Zpočátku mne to celkem bavilo, akce, sem tam nějaká hláška, vzájemné poznávání Batmana a TMNT. Postupem času se ta alo stávalo čím dál více zkratkovité, nepřehledné, bez nápadu a nakonec i těch vtipných hlášek ubylo. Myslím, že toto dětské čtenáře moc oslovit nemůže. Atraktivní potenciál střetu těchto komiksových postav nebyl využit.

FuriosoR
01.05.2018 2 z 5

Oproti Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Volume 1 (2016) jsem zklamán... Kresbu i příběh ocení spíše mladší publikum, na mě to prostě nefungovalo, možná jsem už i náročný, kdo ví.. ?
Krom nějaké té romance Donatella s Batgirl a pár scén s Poison Ivy a nějakou velkou kobylkou/pakobylkou už ani pořádně nevím, o co tam šlo. Tohle pro mě prostě není Batman !

Štítky knihy

Harley Quinn

Autorovy další knížky

2018  70%Batman / Želvy nindža: Adventures
2022  100%Rubín úniku
2021  87%Nová hrozba
2022  90%Skutečná noční můra
2022  80%Strachrousti

Kniha Batman / Želvy nindža: Adventures je v

Přečtených40x
Knihotéce21x
dalších seznamech2x