Barneyho příručka

Barneyho příručka https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73237/bmid_barneyho-prirucka-JO4-73237.jpg 4 54 12

Od úsvitu věků muž hledá odpověď na nejzákladnější ze všech otázek: "Proč jsem tu... a neklátím kočičky?" Toto hledání je u konce. S pomocí Příručky budete moci oslovit jakoukoli krásnou ženu, objevit její nejskrytější vášeň a s její pomocí ji zatáhnout až do postele. Ovládnete více než 75 sváděcích technik, které vyvinul balicí guru a všestranný klaďas Barney Stinson a které vám zaručí, že se z vás rázem stane věrohodný svůdce žen.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Argo
Originální název:

The Playbook , 2010


více info...

Přidat komentář

Venda32
17.02.2020 4 z 5

Vtipná sbírka Barneyho balících triků. Přečtení pobaví. Zajímala by mě úspěšnost v realitě :-))

brocolli
16.11.2019 3 z 5

pro fanoušky seriálu pecka, ale mám v angličntině, český překlad je odpad


Sygi
25.11.2018 3 z 5

Taková oddechovka k jinak sympatickému seriálu. Pro pobavení dobré, nic více si z toho však člověk snad ani odnést nemůže.

Gumiczud
01.05.2018 2 z 5

Dětinské leporelo pro dospělé. Seriál super, knížka odpad...

BarneyStinson
22.09.2017

Bylo to legen pockej si a jinak jak se mate darni legendarni ;)

thomascz84
16.01.2017 3 z 5

Pro fanoušky HIMYM super kniha, ale jinak nic převratného.

bakjo95
29.06.2016 3 z 5

No, zas tak legen...dární to nebylo. Dost často mi Barney připomínal Stiflera z Prci, prci, prcičky. Fungovat budou asi tak 3-4 způsoby a to až na 150. pokus. Jo...ale nějaký ty vtípky byly vážně luxusní...třeba jak se Barney uprostřed knihy nabízí holkám :D. 50%

konzervářka
30.03.2016 5 z 5

LÍBIT SE BUDE URČITĚ :)

Danago
16.02.2016 5 z 5

pro fanoušky Jak sem poznal vaši matku super knížka

janyska13
19.06.2014 4 z 5

Barneyho triky na papíře, vtipné počtení. :)

Judy24
26.09.2011 4 z 5

Nemohla jsem tomu uvěřit, ale Barneyho příručka mě pobavila ještě o něco víc, než Borcův kodex. Ty triky jsou prostě neskutečné! Neříkám, že jsem se otřásala v základech pořád (viz. hodnocení), ale skoro pořád. Počínaje úvodem a rozdělením, přes dámskou příručku (asi to budu muset vyzkoušet...) a konče u triků pro největší borce, všude se najde něco pro pobavení.

Nemá podle mě cenu, se do tohohle pouštět, pokud nejste aspoň průměrný fanoušek How I met your mother, respektive Barneyho. Je tam pár opravdu trefných narážek přímo na seriál a ty mě, musím přiznat, většinou rozesmály nejvíc. Pokud neznáte ten zbytek, je příliš snadné sklouznout k realistickému pohledu, který tu podle mě vůbec není na místě. Celé roky tvrdím, že umí Britové nejlíp pracovat s nadsázkou - autor téhle knihy mi ale sebral argumenty. Na té je to totiž celé postavené.

Nemám ráda, když si muži dělají srandu z žen, zvlášť pokud to neumí. Barney Stinson to ale umí. Hezky si vyseparoval ta největší klišé o ženách (ženy milují - peníze, čokoládu a slávu...), ještě to zveličil a postavil na tom hromadu triků. Když se nad tím tak zamýšlím, Barney dělá s žen naprosté blbky. A já mu to zvesela žeru, i-když si nemyslím, že by víc než dva triky z celé knížky mohly doopravdy fungovat (třeba jsou američanky úplně blbé - co já vím).

Nicméně - vážení pánové, nezoufejte. Třeba budete mít štěstí a až někdy vybalíte na osamocenou blondýnu v minisukni u baru Dědečka Wonku, sežere vám to dost možná už jenom proto, že zná Barneyho Stinsona...

Honey0105
07.09.2011 3 z 5

No... Nevím, jestli je bezpečné se někdy ocitnout v mužské mysli (a to i v tom případě, že jde pouze o knížku).
Na HIMYM vlastně vůbec nekoukám, ale Barney je poměrně celebrita, takže tuhle fiktivní postavu znám. Chtěla jsem se pobavit, tak jsem po téhle knížce sáhla.
Pobavila jsem se například u dámské příručky.. Nebo u Transformátora (tak jestli tohle někdo udělá, tak je Borec!).. A i některé další hry byly vtipné, ale.. Podle mě nereálné. Myslím si, že kdyby nějakej chlap zkusil na ženskou něco z téhle knihy (snad až na Milionáře), tak by hodně rychle utekla (já bych to tedy udělala, ještě bych se teda možná hodně nasmála, ale na randění by to nebylo).

Rychle přečtená mega-oddechovka.. Jen teda pro ženský s větším smyslem pro humor (jinak by se z toho mohly zhroutit). A myslím si, že i pro chlapy to je určeno hlavně kvůli humoru a ne kvůli tomu, aby snad něco z toho zkoušeli (tomu se, prosím, pánové vyvarujte!).

Autoři knihy

Barney Stinson
americká, 1973
Matt Kuhn
americká

Kniha Barneyho příručka je v

Právě čtených1x
Přečtených87x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených3x
Knihotéce50x
Chystám se číst19x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x