Barbra - životopis Barbry Streisandové - příběh legendy

Barbra - životopis Barbry Streisandové - příběh legendy https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184913/bmid_barbra-zivotopis-barbry-streisandov-zOt-184913.jpg 4 7 4

Barbra Streisandová - legenda, milovaná i nenáviděná, zbožňovaná i zatracovaná. Ošklivé káčátko z Brooklynu, které prorazilo do velkého světa filmu, hudby i divadla, peněz a mocných mužů. Autor životopisu maluje s pomocí očitých svědků Barbřina života a kariéry překvapivý portrét velké umělkyně… Nové, dosud neznámé detaily její svatby a manželství s Jamesem Brolinem, informace o vztazích s Dodim Al Fayedem, Billem Clintonem, Richardem Gerem, Andrem Agassim, Stevem McQueenem a dalšími, zákulisí vzniku jejích slavných filmů a nahrávek.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , BB art
Originální název:

Barbra. The Way She Is , 2006


více info...

Přidat komentář

4444913
09.04.2019 3 z 5

Barbra určitě ano,Andersen radši ne.Určitě věrné a přínosné pasáže ale taky bulvár až na půdu.

Opatov
24.10.2018

Talent a drina, proste nic neni zadarmo. Vynikajici zpevacka a moje oblibena herecka. Filmy Pan prilivu a Dve tvare lasky patri k mym oblibenym. Biografie s mnoha zajimavymi detaily ji popisuje jako stoprocentni profesionalku a tomu odpovidaji i vykony a zaslouzeny uspech. Moc hezky se cetlo.


hellena1523
11.09.2016 5 z 5

Mám ráda biografie, které vám naservírují osobnost tak nějak (alespoň částečně) objektivně. Autor představuje Barbru coby ženu, která si jako dítě užila svoje, kariéru si vybudovala tvrdou dřinou, ale zároveň se nebojí na mnoha příkladech ukázat, že člověk s její osobností může pro lidi kolem sebe představovat pěkný stres. Žít bych s ní určitě nechtěla, ale Barbra je pro mne inspirativní a velmi obdivuji její pracovitost, píli a vlastně i tu její umíněnost.

Tess.96
16.12.2013 5 z 5

Miluji čtení biografií. Mám vždy pocit, že blíže poznávám svou oblíbenou celebritu. Někdy slavnou osobu poznám málo, někdy z poloviny a někdy z velké části. U téhle knihy je to ten poslední případ. Spisovatel Barbru Streisand líčí v takovém světle, v jakém jí neznáme. Nikdy bych do ní neřekla, že je taková perfekcionistka. Nikdy bych do ní neřekla, jak se chová za kamerou a ve studiu. Některé by možná její chování odradilo. Mě ne. Její osobnost mě zaujala. Je to tak silná žena, která dokáže naprosto cokoliv, od zpěvu po politiku. Pro mě je Barbra Streisand jednou z největších žijících legend v Hollywoodu a tahle biografie jen ukazuje, jak skvělá dokáže Barbra Joan Streisand (která se z chudoby dostala až k velkému bohatství) být. Smekám před knihou, autorem a před Barbrou.