Autorehabilitační sestava

Autorehabilitační sestava https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53563/autorehabilitacni-sestava-53563.jpg 5 6 2

V této unikátní publikaci předních českých specialistek na rekondiční programy naleznete všechny potřebné informace k tomu, abyste si dokázali sami poradit s mnohými zdravotními potížemi. Seznámí vás s řadou způsobů, jak správně zacházet s vlastním tělem včetně správného držení, vyvážené stravy nebo vhodných pohybových a relaxačních režimů, jež současně udržují dobrou kondici a upravují četné zdravotní potíže. Autorky se zevrubně zabývají využitím akupresurních technik, přirozenými biorytmy a množstvím podpůrných léčebných postupů, jako je například saunování, masáž či otužování. Stěžejní část se věnuje páteři a nabízí velké množství technik k obnovení její mobility a zdraví v jednotlivých spinálních segmentech; nechybí ani sestava cviků k rannímu protažení. V praktickém oddíle se seznámíte s jednoduchými postupy při léčení častých zdravotních potíží, jako je zácpa, únava, nachlazení, nespavost či křeče. Speciálním rysem je také harmonizační sestava cviků na aktivaci jednotlivých energetických drah a orgánů, založená na čínském léčebném tělocviku.... celý text

Přidat komentář

Ája27
16.11.2017 5 z 5

Léta tuto knihu již vlastním a používám. Dle mého unikátně a srozumitelně sestavená kniha pro potřeby cvičenců doma, ale i pro lektory rekondičních cvičení v zájmových sdruženích. Děkuji autorkám.

Beebee
28.06.2017 5 z 5

Výborná kniha plná množství návodů, cviků, jídelních doporučení i práce s psychikou. Tak komplexní příručka jsem doposud v rukou neměla.


Štítky knihy

nemoci psychoterapie

Autoři knihy

Jana Kombercová
česká, 1952
Marie Svobodová
česká, 1938

Kniha Autorehabilitační sestava je v

Přečtených8x
Doporučených2x
Knihotéce11x
Chystám se číst12x
Chci si koupit3x