Atlas Obscura pro děti

Atlas Obscura pro děti https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429599/bmid_atlas-obscura-pro-deti-SHC-429599.jpg 5 4 3

Přidej se k nám na cestu kolem světa. Zúčastni se dobrodružných expedic, které prozkoumávají 100 neuvěřitelných míst na naší planetě. Sestup do třpytivé jeskyně obřích krystalů v Mexiku, navštiv ve Vietnamu největší jeskyni na světě nebo vykoukni z Ďáblova bazénu, který se tyčí nad 108 metrů vysokým vodopádem v Zambii. A to je teprve začátek! Tato kniha je tvou letenkou do světa skrytých možností. Tak na nic nečekej, sbal si batoh a vydej se na cestu za dobrodružstvím.... celý text

Žánr:
Příroda, zvířata , Pro děti a mládež , Encyklopedie

Vydáno: , CPress
Originální název:

The Atlas Obscura Explorer's Guidefor the World's Most Adventurous Kid , 2018


více info...

Přidat komentář

Bustedka
22.12.2021 5 z 5

Atlas pro dospělé byla naprostá pecka, takže jsem byla velmi zvědavá na edici pro děti.
Místo fotek se jedná o malované obrázky, ale informace jsou naprosto dostačující. Spojující prvky, jako vydání se dobrodružstvím je bonus, který knihu ozvláštní.

Danafantom
09.11.2021 4 z 5

Čtení o zajímavostech ve světě, ale pokud byste je chtěli nějak systematicky navštěvovat, budete potřebovat nejlépe soukromé letadlo. Před před obrázky bych dala přednost fotografiím.


Atlantis
31.12.2019 5 z 5

Výborná kniha nejen pro děti. Pokud trošku sledujete svět kolem sebe, jsou pro Vás podobné knihy nudná šeď, protože o většině zajímavostí dávno víte.
Ne tak v Atlasu Obscura pro děti. Zajímavosti jsou opravdu zajímavé (šokující) a vše je doprovázeno nádhernými ilustracemi. Jednotlivé lokality jsou navzájem propojené s tím, že je vždy popsána cesta od jedné ke druhé.
Povedené encyklopedie, která je plná opravdu zajímavých věcí.

Štítky knihy

přírodní zajímavosti encyklopedie pro děti

Autorovy další knížky

Dylan Thuras
americká, 1982
2018  93%Atlas Obscura
2019  95%Atlas Obscura pro děti

Kniha Atlas Obscura pro děti je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x
dalších seznamech3x