Komentáře knihy Ať vám visí na rtech

Handula
05.06.2026

Knížka je nadupaná skvělými a praktickými radami, jak udělat jakékoliv vyprávění zajímavější, a taky bohužel i historkami, které mi tak přínosné nepřišly a znějí nám dost americky. Pan autor vyniká v disciplíně vypravěčství, která u nás v takovém formátu vlastně neexistuje. Člověk si proto musí v hlavě hodně představovat, kde konkrétně se dají tyto rady využít. Takže pro někoho, kdo přednáší, píše, učí nebo jen tak rád vypravuje, je to určitě velice užitečný pomocník a kniha pro něj za přečtení určitě stojí.

Krabat13
05.06.2026

Ale jo. Nějaké dobré rady tu jsou. Škoda jen, že je autor v průběhu celé knížky porušuje a protiřečí si. Osobně mi nesedí ten "američanský" styl prodávání se pomocí omílání toho, jak měl těžký život a kolika lidem sám život vylepšil, a kolik zásadních poučení o svém životě zjistil.

Stand upy mi jsou milejší, ve "storytellingu" (proč vlastně nepřeložit jako vypravěčství?) jak ho popisuje autor, mě otravuje to ufňukané hraní na city.

Leontyn123
02.05.2026

Upřímně . Je to dobrá knížka. Otázkou zůstává jak a kde jste schopni využit informace z ní získané, protože autor má v US možnosti stand up, story soutěže a vystoupení, které tady proste nejsou. Na druhou stranu mûže byt protimluv, když napíšu, že určité dílčí vyjádřeni a body jste schopni využít v přednáškách, proslovech i při psaní článku, knih apod.

JirkaTob
25.03.2026

Váhal jsem s koupí, ale jde vážně o praktickou knížku. Názornou. Plnou tipu. Technik. Knížku je za mě potřeba číst na dvakrát nebo třikrát

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi