Ať ti to vyjde

Ať ti to vyjde https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337969/bmid_at-ti-to-vyjde-pKV-337969.jpg 4 3 3

Od nových situací přes rozmanitá životní stadia až po zkoušky ve škole, každý někdy pocítí strach a úzkost. Až zpětně si uvědomíme, že jsme se nemuseli tak bát a že v nás dřímá mnohem větší odvaha a schopnosti, než jsme si mysleli. Ať už to jste vy, kdo potřebuje trochu motivace do života, nebo váš kamarád, tato originální dárková knížka je tady pro vás.... celý text

Humor Literatura naučná Hobby
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Du bist größer als du denkst


více info...

Přidat komentář

Orange8knihomol
23.02.2019 5 z 5

Knížka je plná optimismu, jsem rozhodně ráda, že jsem ji k narozeninám dostala a že mám tu možnost ji mít doma. Protože vždy, když se budu cítit na dně, tak se do ní podívám, kousek si přečtu a věřím, že ihned se budu cítiti lépe. Myslím si, že takováto útlá knížečka určitě každého potěší a každý by ji měl vlastnit. DOPORUČUJI!

jaroiva
06.06.2018 3 z 5

Myslela jsem, že to bude nějaká krátká humorná knížka, ale je to knížka citátů. V okamžiku, kdy mi dorazila v balíčku domů, jsem se podivila, jak je maličká, ale hned jsem se začetla a musím říct, že přesně něco podobného jsem právě potřebovala slyšet. Tedy, když mi to nikdo neřekl, musela jsem si asi takovou věc koupit sama. Jo, dějí se divy na tomto světě.

"Vítr nezměníme, ale můžeme jinak natočit plachtu".


masielko27
31.01.2018

Musím pogratulovať českému prekladateľovi k preloženiu názvu...a jeho čiernemu až morbídnemu humoru. Zn. Už máme darčekovú knižku pre samovrahov!

Kniha Ať ti to vyjde je v

Přečtených3x