Astrologie a její upotřebení v životě

Astrologie a její upotřebení v životě https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108758/astrologie-a-jeji-upotrebeni-v-zivote-108758.jpg 4 7 3

Přidat komentář

ArkAngel
21.01.2024 4 z 5

Archaická avšak velice funkční publikace o astrologii, která poprvé vyšla před sto lety. Jednotlivé věci popisuje dostatečně, aniž by zabíhala do zbytečných detailů a líbí se mi, jak místo názvů planet apod. užívá znaků, čímž čtenáře vlastně donutí, aby se tyto znaky naučil používat (nevím, zda byl takový záměr, ale funguje to). Až budu dělat nějaké výklady, tak se ke knize budu určitě vracet.

Leonora
15.02.2021 4 z 5

Kniha je naprosto nevhodná pro začátečníky a nenaplňuje název, protože o reálném upotřebení v životě tam není celkem nic. Obsahuje pokročilé astrologické výpočty a hromadu jasně daných výkladů. Z pochopitelných důvodů neobsahuje Pluto a je nepříjemně fatalistická. Nicméně pro pokročilé studenty astrologie může být velmi užitečná.


vesirena
02.02.2012 5 z 5

velice dobře napsaná kniha a na to že je již téměř 85 let od jejího prvního vydání má stále co říci a popis autorky je příjemný na čtení- není suchopárný a strohý...kromě jiného je velice dobře je zpracována progresivní Luna v domech, což se v jiných knihách nenajde.
http://www.antikvariatmotyl.cz/antikvariat-knihy/nabozenstvi-mystika/elsa-parkerova-astrologie-a-jeji-upotrebeni-v-zivote.html

Štítky knihy

astrologie

Autorovy knížky

1999  86%Astrologie a její upotřebení v životě

Kniha Astrologie a její upotřebení v životě je v

Přečtených9x
Knihotéce13x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x